Arama sonuçlarınız

1. dreamdark

Yeni Motoruma Kavuştum! =)

Yeni Motoruma Kavuştum! CBR600F =) Evet arkadaşlar, Yalnızca hobi amacıyla Mondial marka bir scooter almamla başlayan ve sonrasında bir tutkuya dönüşerek, yaşam biçimim halini alan motosiklet sevdamda, bir sonraki aşamaya geçmiş bulunmaktayım. Mondial 125ZN ve Hyosung GT250R' dan sonra, 2...
  2. dreamdark

HYOSUNG GT250R - 2006 Model / Sadece Grenaj masrafı var

Model yükselteceğim için motorumu satıyorum, sahibinden.com'dan inceleyebilirsiniz. http://www.sahibinden.com/2006_model_gt250r_-_sadece_grenaj_masrafi_varWQQaXQQ5043688WQQpXQQdisplayitem?
  3. dreamdark

Alpinestars Çizme aldım..

Gaza geldim, bot bakayım dedim; Kadıköy'deki Hein Gericke'de aldım soluğu:queen: Giderken kafamda, Hein Gericke'nin kendi imalatı olan, kaliteli ve hesaplı olduğunu duyduğum botlardan almak vardı açıkçası. Ne olduysa orada oldu; onu dene, bunu dene derken, "yaw 3 kuruş fazla olsun, iyisinden...
  4. dreamdark

03/07/2007 Kaza Yaptim..

Bugün öğlen 14:35 civarı işe gitmek üzere evden çıktım ve 1.köprü istikametine yöneldim. Saat 14:50 civarı, köprüye doğru yokuş aşağı yolda, orta şeritten sol şeride geçtim ve herşey bir anda oluverdi zaten. Trafiğin akış hızında, ortalama 80-90km. hızla sola geçtiğim anda, önümdeki arabanın...
  5. dreamdark

İşte yeni motorummm! :)

Evet arkadaşlar, 1 sene önce ufak bir scooterla başlayan motosiklet maceramda, 2. motoruma terfi etmiş bulunmaktayım :) Uzun araştırmalar ve değerlendirmeler sonunda kararımı Hyosung GT250R olarak belirledim. İşte yeni oyuncağım:cherry:
  6. dreamdark

Yamaha XT 125x - Honda CBR 125R Yardım Lütfen..

Selam arkadaşlar, 1 seneye yakın zamandır scooter kullanıyorum. Artık çıtayı birazcık yükseltmek istiyorum ve bu iki motor arasında kararsız kaldım. Motoru hemen her hava şartında fazlaca kullanan biriyim, hatta hiç üstünden inmek istemiyorum. Bu yaz tatile de birkaç arkadaş motorlarla, dinlene...
  7. dreamdark

Mondial 125ZN 2006 Model

Mondial 125ZN 2006 Model. SATILMIŞTIR.. SATILMIŞTIR...