Arama sonuçlarınız

1. dreamdark

CBR600F Plakalık İptali ve Kuyruk Modifiyesi

600F'in bana höre eski moda olan plakalık ve kuyruk tasarımını kendi çabamla daha sportif ve modern hale getirmek için uğraştım ve aşağıdaki işlemler sonucunda uzun uğraşlar neticesinde bir sonuca ulaştım. Yapılan işlemler : - Kuyruk grenajını, arka stopu ve sinyalleri söktüm - Kalemle...
  2. dreamdark

*** 08 NİSAN 2010 PERŞEMBE - RAHMETLİ TUĞPER' in DURUŞMASI ***

Arkadaşlar bildiğiniz üzere çok sevdiğimiz arkadaşımız Tuğper Haktan UZEL' i, 18 Ekim 2008 gecesi Bağdat Caddesi sahilyolunda, bir otomobilin de karıştığı acı bir trafik kazasında kaybetmiştik. http://www.motosiklet.net/forum/onlar-hep-bizimle-birlikteler/52244-tugper-uzel-tugper.html...
  3. dreamdark

Mont için "Patch" (Yama) Alternatifleri

Selam arkadaşlar, Revit Kubix montumun hasarlı bazı bölgeleri için diktirebileceğim patchler arıyorum. Mümkünse "Revit" olması tercih sebebidir, ayrıca montun omuzlarındaki lastik Revit logolarından da bulabilirsem süper olur. Alternatifler de değerlendirilir tabiiki. Bulabileceğim bildiğiniz...
  4. dreamdark

ÖNEMLİ: Rahmetli TUĞPER' in 02.02.2010 tarihli Duruşması'na Katılım !!!

Arkadaşlar bildiğiniz üzere çok sevdiğimiz arkadaşımız Tuğper Haktan UZEL' i, 18 Ekim 2008 gecesi Bağdat Caddesi sahilyolunda, bir otomobilin de karıştığı acı bir trafik kazasında kaybetmiştik. http://www.motosiklet.net/forum/onlar-hep-bizimle-birlikteler/52244-tugper-uzel-tugper.html Beyaz...
  5. dreamdark

CBR600F Hava filtresi ve Buji değişimi (Resimli)

Kötü giden havalar ve yoğun çalışma temposu arasında sonunda bugün yeni aldığım NGK IMR9C-9H Laser İridium bujilerimi takabilme fırsatı buldum. Bu vesileyle, bu işlemleri benim gibi kendisi yapmak isteyen Honda CBR600F kullanıcıları için, işlemleri baştan sona fotoğrafladım. İşe yaraması...
  6. dreamdark

Yeni Yıl ve Yeni Zamlar !!!

Akaryakıtta 15 Temmuz'daki ÖTV artışının ardından, ikinci vergi artışı yılın son gününde geldi. Bakanlar Kurulu, benzinde 20, motorinde 15, LPG'de de 18 kuruşluk litre başına vergi artışı yaptı.Vergi artışları firmaların satış fiyatına KDV'de ekleneceği için bu rakamların da üstünde...
  7. dreamdark

SATILIK D.I.D O-Ring Zincir

DID 525V 108 O-Ring Zincir (Orjinal Japon) Hiç kullanılmamış, ambalajında açılmamıştır. İlan detayları aşağıdadır : http://www.sahibinden.com/did_525v_108_o-ring_zincir_en_ucuz_!!!-68WQQaXQQ19776263WQQpXQQdisplayitem
  8. dreamdark

Canım Aşkım, iyiki doğdun (yeschim)

Bugün sevgili eşim ve biricik aşkım Yeşim'in doğum günü. :) Allah iyiki çıkarmış onu karşıma.:joker: Birlikte bir ömür boyu mutlu olmak dileğiyle birtanem, Seni çoooooook seviyorum.:rendeer: ::kalbim::::kalbim::::kalbim::
  9. dreamdark

Bugün (09/11/2009) Erenköy'de olan kaza?

Arkadaşlar bu sabah bir akrabamız bize gelirken, yolda bir motosiklet kazası gördüğünü söyledi. Olayın minibüs caddesi Erenköy mevkiinde olduğunu, büyük hacimde bir motosikletin 2 parçaya ayrıldığını ve maalesef sürücünün üstü örtülü bir şekilde yerde yattığını; vefat ettiğini söyledi. Kaza...
  10. dreamdark

Stoner Evinde Yine Galip!

Moto GP Avustralya ayağında Philip Island’da yapılan yarışta damalı bayrağı gören isim, Avustralyalı pilot Casey Stoner oldu. Evinde bir kez daha kazanan Casey Stoner, bu sezon 3 yarışta bulunmamasına rağmen, performansıyla göz doldurdu. Valentino Rossi yarışı 2. sırada tamamlarken, yine iyi...
  11. dreamdark

Cem Garipoğlu sonunda yakalandı. 17/09/2009 (Haber doğrulandı)

Cem Garipoğlu İstanbul'da teslim oldu Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, İstanbul Bahçelievler'de avukatı tarafından polise teslim edildi. Etiler'de öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, cinayetten 197 gün sonra yakalandı. Zanlının, 17 Eylül 2009 saat...
  12. dreamdark

Honda CBR 600 Evrim Süreci ve Bugün

Honda CBR 600 serisi, Tüm dünyada "Süpersport" kategorisinde liderliğe oynamış, motosiklet yarışlarında önemli başarılara imza atmış, günden güne gelişen bir mühendislik harikasıdır. 2007 yılında Honda CBR 600RR, hemen hemen tüm test sürüşlerinde ve dünyadaki motosiklet sitelerinin...
  13. dreamdark

Cbr600f sisy bar - sırt dayama

HONDA CBR600F için özel yapım sisy bar - sırt dayama aparatı. İlan linki aşağıdadır: http://www.sahibinden.com/honda_-_cbr_600f_sisy_bar_-_sirt_dayama_!!!-90WQQaXQQ16450662WQQpXQQdisplayitem
  14. dreamdark

İndianapolis'te zafer Lorenzo'nun!

MotoGP 2009 Sezonu'nun 12. ayağı olan olaylı Indianapolis Grand Prix'inde damalı bayrağı ilk sırada gören Yamaha pilotu Jorge Lorenzo, sürücüler klasmanına heyecan getirdi ve Rossi ile arasındaki puan farkını 25'e indirdi. Yarışa pole pozisyonundan başlayan Honda pilotu Daniel Pedrosa ve...
  15. dreamdark

FuelSave Kurşunsuz 95 - Tasarruflu Benzin Hk.

Her damlasında daha fazla enerji sağlayan yeni “Shell FuelSave Kurşunsuz 95” ile sürücüler, daha fazla mesafe kat edebilecek. Ar-Ge çalışmalarında yakıt ekonomisi sağlamaya yönelik daha verimli yakıtlar üzerine odaklanan akaryakıt sektörünün öncü şirketi Shell, enerji tasarrufu sağlayan yeni...
  16. dreamdark

Bir Zam Haberi Daha!!!

Hükümet zamlarına bir yenisini daha ekledi! An itibariyle İstanbul'da suya da %8,5 oranında zam gelmiş bulunmakta arkadaşlar.:pr: Hayat gittikçe pahalılaşıyor, Allah hepimize kolaylık versin.. Not: Kışa girerken doğalgaz ve elektriğe de gelecek zamlardan hiç kuşkunuz olmasın.:farao:
  17. dreamdark

2006 Honda CBR 125 R SATILIK

Evet arkadaşlar, İstemeyerek de olsa cıbırımızı satma kararı aldık. Durumları düzeltince tekrar alacağız İnşallah. Bizim motorumuza nasıl baktığımızı az çok tahmin ediyorsunuzdur. Şimdiden alacak kişiye hayırlı olsun. İlan detayları aşağıdadır...
  18. dreamdark

CBR600F Nasıl Touring'e çevrilir? Türkiye'de ilk Sisy Bar'lı 600F :)

CBR600F Nasıl Touring'e çevrilir? Türkiye'de ilk Sissy Bar'lı 600F :) Evet arkadaşlar, Uzun bir süredir Honda CBR600F marka motorumuzun uzun yol konforunu artçım ve canım eşim Yeşim için elverişli hale getirmek üzerine uğraşıyorduk. Sonunda çalışmalarımız sonuç verdi ve 600F'i tam bir sport...
  19. dreamdark

Boğaziçi Köprüsü Çıkışında "Kasis" Uyarısı

1. Köprü üzerindeki kasisler geçtiğimiz günlerde kaldırılmış ve hem trafik rahatlamış, hem de kaza riski ortadan kalkmıştı hatırlıyorsanız. Bugün işe gelirken farkettim, Bu sefer de Anadolu yakasından Avrupa yakasına doğru köprüden geçtikten sonra, hemen hemen Beşiktaş sapağının hizasında bir...
  20. dreamdark

KTM KTM 640 LC4 Supermoto

GENEL BİLGİLER Model : 640 LC4 Supermoto Yılı : 2007 Türü : Süper Motor Fiyat : 13.020 € MOTOR VE GÜÇ ÖZELİKLERİ Silindir Hacmi : 625 cc Motor Tipi : 1 silindir 4 Zamanlı 1 Sübap Çap x Strok : 101.0 x 78.0 mm Sıkıştırma Oranı : 11.7:1 Max güç (ps @ dev/dak) : 53.64 / Hp@ 6750 RPM...