Arama sonuçlarınız

1. fz6_fazer

Evli mutlu çocuklu motosikletli,süper macere dolu bir gezi belgesel tadında

macere dolu bir gezi belgesel tadında,önceden veridiyse,üzgünüm http://advrider.com/forums/showthread.php?t=517112&page=1
  2. fz6_fazer

Alanya seçmeleri

Türkiye Motosiklet Federasyonu "TMF Yıldızları" seçmelerinin üçüncüsü Alanya'da yapıldı. Seçmeleri yüzlerce motosiklet sever takip etti. TMF Yıldızları seçmelerinin üçüncü etabı Alanya'da Alanya Belediyesi ile Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün desteğiyle yapıldı. Alanya...
  3. fz6_fazer

Kasaplar iş başında

Ehliyeti bakkaldan almanın faydaları ve Türkiye gerçekleri İtalya'dan geldi Tekirdağ'da öldü Tekirdağ'ın Malkara İlçesi’nde hatalı sollama yapan otomobil sürücüsü Abdülaziz Sıraibrahim, tek şeritli yolda karşı yönden gelen İtalyan Tarditi Umberto’nun kullandığı motosiklete çarptı. Son...
  4. fz6_fazer

Alanya Dim çayına kısa bir gezi

Alanyadan herkeze selamlar ,Konaklıdan Alanya Dim çayına kısa soluk bir gezi Alanyadan, Antalyaya gidereken Konaklı kasabasında Bölge Trafiğin biraz üstünden kuş bakışı Gemi turunu çıkmış turistler ve fotograf çeken birisi, hava sıcak, 5 saat gemi turu belirli içecekler ve yemekler dahil 35 tl...
  5. fz6_fazer

Katil araç

:farao: Motosıkletı katıl arac olarak gorenlerı kınıyorum,önce yayınlandıysa ozur dılerım www.odaksevgi.biz/2012/index.php/konuk-yazarlar/86-oya-gedik--siirleri/849-motosiklet
  6. fz6_fazer

ÖTV KDV

ÖTV+KDV bu ikisi bir araya geldimi pamuk eller cebe Türkiye fiyatları 2012 Yamaha R6 %18 kdv + %37 ötv=31.500 2012 Yamaha wr250r %18 kdv + %37 ötv=15.000 250cc üzeri Ötv %37 Adalet mi? Daha önceden ülkemizde motosıklette otv+kdv oranı % kaç tı Yanlış hatırlamıyorsam önceden...
  7. fz6_fazer

Fotograf makinesi

Fotoğraf makinesi olanlar buraya, makinelerinin özelliklerini (+) larını (-) lerini ve geçmişte kullandığı fotoğraf makinesi var mı ? Motosiklet olupta fotograf makinesiz olmaz,fotoğraf çekmeyi seven arkadaşları bu forumda görelim MT.de fotoğraf makinesi arama yaptığımda 13 sayfa konu...
  8. fz6_fazer

suzukı dl 1000, kawasakı klv1000 satamayı düşünen var mı_?

Suzukı dl 1000, kawasakı klv1000 satamayı düşünen var mı_? Bir Dostumuza arıyoruz dl650 olabılır, satamayı dusunen arkadaslar varsa, mesajlarınızı beklıyoruz Satmayı dusunecek varsa tel numaralarını yazmayı unutmasın Yabanacıdan almayalım, keyıflı surusler
  9. fz6_fazer

Alanya Alara Çay'ı balık avı,Sapadere Kanyonu

Alanya Alara Çayı, Alanya ile Manavgatı ıkıye bolen cay, Köprünun 200 mt ılerısıne balık tutmaya gıttım Alara Çayında balık avı Balık tutmaya geldim,ekmek, soğulcan,tavuk menü zengindi Oltaları attık çaya Beklemeye basladık Karınca ve arıları beslemeyi unutmadık Bedava tavuk var dediler...
  10. fz6_fazer

Opel vectra 2000 cd yeni aracım

1999 model 110000 kmde opel vectra cd 2000cc 16 v yeşil renk tüplü araç sahibi oldum cd 16500 kasko 1340 tl sigorta 365, sehır ıcı trafıgınden nefret ettım. Motosiklet kullandığımdan arabayı pek sevemedim,sımdılık yolumuza vectra ıle devam edıyorum Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...
  11. fz6_fazer

Alanya Alarahan

Selam Alarahan ve alara çayına ufak bir gezi Han Kapısı kılıtlı Kaleden bazı görüntüler "][/URL] Karızma 0 manzara 10 numara Alara kalesi içi Zirveden Resimlerin bazıları cok buyuk cıktıgından burdan paylasmak ıstedım, herkeze açıktır...
  12. fz6_fazer

Alanya Dim Barajı

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
  13. fz6_fazer

Gelmiş geçmiş tüm YAMAHA modelleri hakkında

Yamahanın bu gune kadar gelmıs gecmıs tum motosıklet modellerının ,fotografları ve teknık ozellıklerı hakkında bılgı toplmak ıs tıyorum. Avrupadaki web sitesine mail yazmak ıstedım ama beceremedim Bu konuda benı bılgılendırecek arkdaslardan yardım beklıyorum:silent::silent:
  14. fz6_fazer

4 büyükler

YAMAHA SUZUKİ KAWASAKİ HONDA Japon motosikletlerini tanımayan yoktur,başka japon motosikletleri varmıdır:silent:
  15. fz6_fazer

Ayrılık

Bır ayrılık hıkayesı Guvenlık arkadasım (ozel guvenlık bıle tutmusstum:salut::salut:) "][/URL] Alanya ulaş pıknık yerı "][/URL] Konya yollarında "][/URL] Yenı sahıbıne hayırlı ugurlu olsun kazasız gunler bınmesı dılegıyle AYRILIK Sessiz köşelerin arkadaşı ayrılık...
  16. fz6_fazer

garaj

peugeot j9 mınıbusten br garaj hıkayesı 1989 model olup 04.10.2010 tarhınde hurdaya ayrılmıstır.Aracı uretenler bu halını gorseler kahırlarından catlardı :queen::queen::queen::rendeer::rendeer: http://img3.imageshack.us/img3/8821/alim1903.jpg http://img511.imageshack.us/img511/3849/alim1904.jpg...
  17. fz6_fazer

cbr 600f hakkında

cbr 600f almayı dusunuyorum, kronık bır hastalıgı varmıdır, cbr600f formunun ilk 7 yedı sayfasını okudum, l alırken neye dıkkat etmelıyım, tecrubelı ustasını goturecem ama sızede bı danısayım dedım. Guvenlık ekıpmanlarım, ehlıyetım var fz6 fazer kullanıcısıyım, naketten Super Sporta gecıcem...
  18. fz6_fazer

motosıklet ıcın garaj

Motosıklet ıcın garaj yapmayı dusunuyorum, peugeot j 14 mınıbus arac hurdaya ayrılmıs, calıntı olup olmadıgını ve vergı borcunu ogrenmek ıstıyorum, Plaka olmadan emnıyet ve vergı daıresınden sorgulatabılırmıyım? motor ve şase numarası ıle Kıracı oldgudumdan bu sekıl bı dusuncem var...
  19. fz6_fazer

hava yastıklı ceket

http://www.facebook.com/video/video.php?v=106513152740812&oid=164631101756&comments&ref=mf Bu ceket hakkında yorumlarınız
  20. fz6_fazer

kros dag aslanları

Bazen canım cekmıyorda degıl, kros alıp dere tepe gezmek ıstıyorum bazende ne ısın var dagda tasta, kroscuların vıdeosu hosuma gıttı karda ozgurluk, baska vıdeo varsa paylasırsanız sevınırım http://www.dailymotion.com/video/x8skxa_yayla-gezisi_auto