Arama sonuçlarınız

1. Lucas

Fotoğraf Mk. Objektif Yönetim Hatası

Nette çok detaylı bilgi yok konu hakkında. Aramızda fotoğrafçı olduğunu bildiğimden sorayım belki bilen vardır dedim. Fujifilm Finepix F50fd modeli bir fotoğraf makinası geçti elime. Objektif yönetim hatası veriyor. Objektifini mi değiştirmek gerek şimdi bunun?
  2. Lucas

Aramızda Veteriner var mı?

Yolda yaralı kedi köpek görünce dayanamam. Yine bir kedi buldum. Araba çarpmış, sağ ayağı kırık, yüzünü de çarpmış olacak ki yüzünde ve ağzında da yaralar var. Malum pazar ve saat 22:20. Bu saatte veteriner bulmam çok zor. Evde altında yumuşak birşeyler serip üstünü de ince birşeyle örttüm...
  3. Lucas

Honda SLR 650

Baska bir motor buldugum icin, sadece MT'de ilan vererek motorumu satiyorum. İlan 10 gün sonra kendi kendine imha olacaktir :) Detaylar asagida. 98 model 39 bin küsür km.'de Borcu harci, calismayan aksami ve herhangi bir problemi yok Fiyati 4.900 Tl Takas düşünmüyorum. Motosikleti ilk aldigim...
  4. Lucas

Dökme Grenaj

Konu hakkında çok konu açılmış ama hepsi eski. Çevresinde grenaj işiyle uğraşan MT üyeleri yardımcı olursa sevinirim. 2000 Model 600 F grenajı lazım. Kim döker, kim satar bilen duyan :)
  5. Lucas

Nice Seneler Tekteker'im Ramçom :)

Saglikli, mutlu, huzurlu, ve istedigin, arzuladigi 2 tekerli, nice kilometreli yillar Ramçom :)
  6. Lucas

Yakıta bir zam daha

Korkmayın, benzine değil, doğalgaza :) Hemde %18.7 Vatana millete hayırlı olsun.
  7. Lucas

Benden önce benden sonra :)

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/96890-gorsel-zevkliler-araniyor.html Diye bir başlık açmış, siz dostlara danışmıştım. Ufak tefek eksikler hariç motor bitti gibi. Ortaya böyle bişey çıktı. Çevremdeki arkadaşların kimisi orjinalliğini bozduğum için kızdı, kimisi çok beğendi, kimi...
  8. Lucas

Vectorel cizim yapabilen var mı?

Motosikletimi boyadigim icin, logosunu yeniden yaptirmam gerek. Bugun buradaki en buyuk reklam-tabela firmasina gittim. Cizemem, vectorel cizimini bulursan basarim dedi. Bunu benim icin yapabilecek bir hayirsever ariyorum :)
  9. Lucas

Nice Yillara Samet Ağır

Pek huyum degildir, tesaduf dogum gunu olanlar ilisti gozume. Samet hocamiz ismini gorunce kutlayim dedim. Nice saglikli mutlu ve huzurlu seneler Samet abi...
  10. Lucas

Supermoto Jant degisimi?

19 jant bir motorumuz varsa, bunu 17 jant'a cevirmeye niyetlendik, gobek degistirmeden cember ve jant teli alip yapilabilitesini GaCCaL nickname'i olan bir zat-i muhterem soylemisti. Konu hakkinda ilgili ve bilgili arkadaslar vardir muhakkak. Nereden bulunur, kime yaptirilir, meblaği ortalama ne...
  11. Lucas

Cross lastik ile asfalt?

Cross lastiklerin asfalt performansları nasıldır? 140-150 km gibi süratlerde kullanılabilitesi var mıdır? Ani frenlemede asfaltta ne tür tepkiler verir? Uzun yola çıkmak eziyete dönüşür mü? Sava marka lastikleri nasıl bilirsiniz? Bitti :)
  12. Lucas

Devlet İhaleleri Hk.

Devlet ihalelerine katılmak, mal yada hizmet kiralamak nasıl bir sistemdir. Nette araştırmaktan ziyade, bu işlerle uğraşan yada uğraşmış olanlar var mıdır? Konu hakkında detaylı bilgi alabileceğim birileri vardır belki dedim :)
  13. Lucas

Görsel zevkliler araniyor.

http://i51.tinypic.com/308xys7.jpg Alet bu. Diyorum ki, önümüz kış. Bununla biraz cebellessek, gozlerine far, dudaklarina ruj surup makyajlasak, nasil bir sey cikar ortaya? Yani oynanmaya musait bir motormus gibime geliyor,var mi yardimci olmak isteyen, maddi, manevi herturlu :p Nette cok...
  14. Lucas

Yeni evim :)

Bugün herzamanki gibi sokaklarda avare avare dolaşıyordum. Birazda acıkmıştım. Sonra yanıma iki tekerlekli birşey geldi. Üzerinde simsiyah bir adam vardı. Kafasındaki şeyi çıkarınca nasıl birşey olduğunu anca anladım. Bir müddet ilgilendi benimle ilgilendi. Önce biraz temkinliydim, ama sonra...
  15. Lucas

Degisik bir Honda

Sevgili MT, Sevgili dostlar, uzuun uzun bekledim Hyosung dan sonra. Hep iyi bir sey olsun diye beklerken, dayanamadim. Honda SLR 650 aldim, gecmisi temiz, daha 40.000 km yi bile gormemis, degisik bi canavar. Cross degil, Enduro degil, Naked degil. Ne olduguuna ben karar veremedim acikcasi. Ama...
  16. Lucas

301 veya 251 MZ

MT ahalisi, bir proje icin MZ 301 yada 251 ariyorum, 301 fun da olabilir. Plaka ve ruhsati olsun, tabi saglam da olsun, temizligi cok onemli degil, ben kendim yikarim. Sahibinden.com daki MZ sahipleri ya hic dayak yememisler, yada cok para kazaniyorlar. Ben bi 301 buldum 1000 tl'ye, de belki...
  17. Lucas

Özgürlük için.. (19 Haziran 2011)

Kaybettiğim kardeşim Özgür Denir Erdoğan ve kız arkadaşı Fatma Karakaya için yaptığımız etkinliğin Videosu... http://youtu.be/Nau-y-qf5lM direk ekleyemedim hata veriyo..
  18. Lucas

19 Haziran Pazar Yalova'da arkadaşımızı anmak için toplanıyoruz.

Sevgili MT üyeleri, dostlar, neredeydim bunca zamandır, ne yapıyordum gibi konulara girmeden direk konuya giriyorum. Bunun açıklamasını bilen biliyor zaten. Aslında ne yazacağımı da pek bilmiyorum... 23.12.2010 tarihinde katil bir kamyon sürücüsü yüzünden kaybettiğim en değerli arkadaşım...
  19. Lucas

GT 250 comet amortisör

Ne hikmettir (kayınpederimin ismi aynı zamanda) bilinmez, kaliteli malzeme kullanan, çinli olmamasına rağmen çekik gözlü Hyosung mühendislerinin GT 250 Comet'e uygun gördükleri arka amortisör 15.000. km'de hakkın rahmetine kavuştu. Oysaki yurdumun değişik yörelerini, köylerini, denizlerini...
  20. Lucas

Vitesli alma scooter al, niye?

Foruma yeni üye olan arkadaşlar genellikle ilk yada ikinci mesajlarında; Şunu mu alayım, yoksa bunu mu? Çinli alsam mı almasam mı? Vitesli alıcam ama bilmiyorum, acaba öğrenebilir miyim? Bisiklet kullanabiliyorum, 600 cc ile başlasam mı? vs.vs. gibi sorular sorarlar. Herkes kendi kanaatine göre...