19 Haziran Pazar Yalova'da arkadaşımızı anmak için toplanıyoruz.

Moderatör
Sevgili MT üyeleri, dostlar, neredeydim bunca zamandır, ne yapıyordum gibi konulara girmeden direk konuya giriyorum. Bunun açıklamasını bilen biliyor zaten. Aslında ne yazacağımı da pek bilmiyorum...

23.12.2010 tarihinde katil bir kamyon sürücüsü yüzünden kaybettiğim en değerli arkadaşım, dostum Özgür Deniz Erdoğan ve kız arkadaşı Fatma Karakaya'yı anmak, ailelerini ziyaret etmek, kabirlerinde dualar okumak için, ve toplumsal mesajların sadece İstanbul'da veya büyük kentlerde değil Yalova'da da verilebileceğini düşündüğümüz için biz Yalova'lı motosikletciler olarak toplanıyoruz.

Biliyorum çok geç haber verdim ama, hala yeni yeni kendimize geliyoruz, Bu hafta pazar günü ( 19.06.2011 ) yolu bu tarafa düşen olursa, eski yeni tüm dostlarımızı bekleriz.

Bilgi için telefon numaram;
0542 449 11 01 Erdem

şimdi tesadüfen gördüm,keşke kocaeli mt başlıgında paylaşsaydın gelirdim ben :(

Moderatör
Saol Serkan'ım, seninle konuşurduk senin arkadaşının vefatında.. Başa gelince daha iyi anlıyormuş insan. Son anda yazdım MT'ye.. Daha önceden telaştan aklıma gelmedi hiç.

bende haberı yenı okudum tuylerım dıken dıken oldu :( arkadaslarının mekanı cennet olsun ne dıyecegımı bılemıyorum :( umarım artık trafık canavarına bı dur deriz :(

Saol Serkan'ım, seninle konuşurduk senin arkadaşının vefatında.. Başa gelince daha iyi anlıyormuş insan. Son anda yazdım MT'ye.. Daha önceden telaştan aklıma gelmedi hiç.

öyle vallahi :( en sevdiğin insan en sevdiğin şey olan motosiklet ile vefat ediyor feci bir şekilde..nekadar zaman oldu ben unutamadım o yüzden sanada unutursun diyemiyorum :( Allah rahmet eylesin hepsine,mekanları cennet olsun. dua etmekten başka insanın elinden birşey gelmiyor.bu organizasyonada katılmayı çok isterdim. lakin sadece abonesi oldugun konulardan mail gelicne tıklıyorum,ayda yılda bir forumda gezerken dün denk geldi kaçırmış bulundum :(

Moderatör
Sağlık olsun... Daha güzel günlerde görüşmek dileğiyle paşam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar