Arama sonuçlarınız

1. Osbourne

3 Ekim '10 - Uludağ Gezisi Fotoları

Tarih geldi ve biz Uludağ'a için gaz açtık.. Hava yağdı yağacak durumda ve hepimizin yağmurlukları çantalarımızda olmasına rağmen bir damla bile yağmur yemedek tamamladık gezimizi.. Fotolar bu sefer az ama özellikle belirtmeliyim ki bu mevsim tam Uludağ mevsimi.. Hava buzz resmen, kupkuru bir...
  2. Osbourne

[MT İstanbul] 1 Ekim '10 "Akşam dürüm yiyoruz biz" Fotoları

Ben foto makinemi unuttuğum için (tam bir rezillik) foto çekemedim ama saolsun arkadaşlar hallettiler bu sorunu.. Fotolar aşağıda olacak birazdan :mrgreen: Gelen, gelmek isteyip te gelemeyen herkese teşekkürler, çok keyif aldım, çok kalabalıktık (bir ara kaldırımda 18 motor saydım) yeni...
  3. Osbourne

[MT İstanbul] 1 Ekim '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

Dürüm Sever Motorcular Derneği'nden bir etkinlik daha :P Arkadaşlar, kış iyice bastırmadan, akşam açık havada iki muhabbet etmek, hem sohbet edelim hem karnımız doysun demek, motorlarımızı rahat rahat gözümüzün önüne park edelim hem de karşılarında iki çay içelim demek isterseniz bekleriz...
  4. Osbourne

Kontra Tekniği (Countersteering) Temel Eğitim Videosu

Bu video benim şimdiye kadar izlediklerim içerisinde olayı en basit ve anlaşılır haliyle anlatan kayıt olmuş..O yüzden diğer videolardan ayrı tuttum.. Tam bir ders şeklinde ve işin mantığını da adım adım anlatarak öğretiyor kontra tekniğini.. Anlatım dili ingilizce.. Ama İngilizce'niz yoksa...
  5. Osbourne

Sıfırdan Motosiklet Eğitim Videoları [Türkçe]

Motosiklet almaya niyetliyseniz, Konu hakkında bilginiz gerçekten sıfır ise, Motosikletleri tanımak için izlemenizin size fayda sağlayacağı bir video.. Türkçe dublajlı.. http://www.youtube.com/watch?v=1_g7pobb_lk 1_g7pobb_lk İlk hareket ve temel manevralarla ilgili bir video.. Türkçe...
  6. Osbourne

Sanal bir kazanın anatomisi, kontrol kaybına bir kala

Geçen cumartesi günü arkadaşımla Libadiye Caddesi istikametinden Göztepe Köprüsünü geçerek E-5 e çıkıp, Kozyatağına doğru gitmek için motorlarımızı sürüyorduk..Hızımız muhtemelen 60 km/s.. Aşağıdaki çizimde de gösterdiğim üzere tam Göztepe köprüsüne geldiğimde en sol şeritten bir anda gaza...
  7. Osbourne

4 Eylül '10 - Riva Yolundan M.Şevket Paşa > Bozhane > Kurna > Sahilköy

Arkadaşlarımla bu Cumartesi bir geziye çağrıldım, gecenin yarısında gelmişti telefon :mrgreen: Arayan Emrello olunca hayır demek olmazdı ve sabah saat 10:00 gibi buluşarak kendimizi yola verdik.. Anlatım ve fotoları arakladım, kopirayit by Emrello yani :) Bir köy evinin bahçesine...
  8. Osbourne

Motosiklet devirlendiğinde maksimum kaç Volt'a çıkar..

Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi..Şuan ölçemiyorum ve gene şuan öğrenmem gerek :) Motora gaz verdiğimizde maksimum kaç volta ulaşır üretilen elektrik? Derdim, arka stoba led montajlamak..Oraya gelen akım mesela 13V a ulaşır mı? Ona göre direnç kullanacağım.. Markadan markaya cc den cc ye veya...
  9. Osbourne

Ömerli Barajı / Esenceli Köyü-Motorsuz Bir Keşif Gezisi Foto ve Yorumları

3 haftadır aklımda olan Esenceli mevkiine motosikletle gitmeyi planlarken bugün arabayla gidesim tuttu..Hatta eşim bile bu işe çok şaşırdı :) Mevkii Ömerli Barajı'na oldukça hakim bir bölgede.. Tam olarak barajın kıyısı diyebiliriz.. Google Maps: Tıklayın.. Esenceli'ye gidiş çok kolay.. Şile...
  10. Osbourne

[MT İstanbul] 23 Temmuz '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

Arkadaşlar, akşam iki muhabbet etmek, hem sohbet edelim hem karnımız doysun demek, motorlarımızı rahat rahat gözümüzün önüne park edelim hem de karşılarında iki çay içelim demek isterseniz bekleriz.. Biz, bir kaç arkadaş burada buluşuyor ve sohbet ediyoruz.. Gelmek isterseniz adres aşağıda...
  11. Osbourne

[MT İstanbul] 11 Temmuz 2010 - Adapazarı/Akyazı - Sülüklü Göl Gezisi

Arkadaşlar merhaba..Yağmurdu başka geziydi vs. nedenlerle bir türlü gerçekleştiremediğimiz şu Sülüklü Göl gezisini artık bu sefer yapalım diyorum :) Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl Adapazarı'nın Akyazı Beldesinde bulunan Sülüklü Göl'e bir motosiklet gezisi yapmıştık..O rotayı ve çektiğimiz...
  12. Osbourne

Satılık Mondial 250 mct Yan Çantaları (Gri renkte ve sıfır)

Hiç kullanılmamış durumda.. http://www.sahibinden.com/mondial_250_mct_orjinal_yan_canta_gri_renkte_sifir-93WQQaXQQ26449202WQQpXQQdisplayitem
  13. Osbourne

Satılık Mondial 250 mct sıfırından daha bakımlı

Tarz değişikliği için satılık, öğretmenden :) Tüm detaylar için tıklayın.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-250-mct-ogretmenden-tertemiz-sifirindan-daha-bakimli-5800-km-de-klasi/detay/
  14. Osbourne

Emrello ve (artık)Osbourne'un Kaçış Rotaları - 1 - Yalova/Armutlu

Bu haftasonu birkaç gün önce Emrello'nun planladığı Yalova-Armutlu arasındaki yaylalar ve köy yollarını keşif rotamız için sabah Pendik Hızlı Feribot iskelesinde bir araya geldik.. Hava her ne kadar kapalı olsa da feribot Yalova'ya yaklaştıkça güneş'te yüzünü göstermeye başladı.. Çok güzel...
  15. Osbourne

15 Mayıs 2010 - Adapazarı/Akyazı - Sülüklü Göl Gezisi

Arkadaşlar merhaba.. Geçtiğimiz yıl Adapazarı'nın Akyazı Beldesinde bulunan Sülüklü Göl'e bir motosiklet gezisi yapmıştık..O rotayı ve çektiğimiz fotoları gördükten sonra tekrardan bir gezi planlamıştık bu yaz için ve zamanı geldi diye düşünüyorum.. Geçen seneki ilgili gezi başlığı için...
  16. Osbourne

Oto kuaförü arıyorum..

Arkadaşlar, Tanıdık oto kuaförü arıyorum.. Belkide aramızdan birilerinin vardır kendi işlettiği mekan :) Oto yıkama değil ama, oto kuaför olacak.. Detaylı iç temizlik lazım bana.. Kadıköy ve çevresi tercihimdir.. Teşekkürler..
  17. Osbourne

2010 Türkiye Rallisi-İstanbul: "Gittik, Gördük, Kaydettik"

Dün sabah uyandığımızda hava kapalıydı ve günlük güneşlik geçen bir haftanın sonunda gelen bu kapalı hava, morallerimizi bozmuştu ancak Dünya Ralli Şampiyonası'nın Türkiye ayağı olan Rally Of Turkey 2010 şehrimize gelmişti ve biz bunu kaçıramazdık :) Öğlen telefonlaşıp buluştuktan sonra...
  18. Osbourne

Honda XL 600 Transalp veya muadili Enduro için Yardım/Öneri

Selam herkese, Uzun süre düşündükten ve bolca toz toprak içinde motor sürdükten sonra tarz değiştirmeye karar vermiş bulunmaktayım..:) Evet, ruhumdaki gizli çocuğun adı ENDURO imiş :mrgreen: Kafamdaki motor şuan için Transalp 600.. TA seçme nedenim en başta cüsseli olması.. Öncelikle varsa...
  19. Osbourne

10 Nisan '10 - Yoros Kalesi Video ve Fotoları

10 Nisan '10 - Yoros Kalesi Gezisi Video ve Fotoları Bir haftasonu kaçamağında daha sizlerleyim efendim :) Bugün vakit bolluğundan kafamda herhangi bir plan olmaksızın Beykoz'a doğru sahilden giderken buldum kendimi.. Tabelaları takip ederek Yoros Kalesi'ne doğru yol almaya başladım...
  20. Osbourne

20 Mart '10 - Motosiklet Yıkama Günü Fotoları..

Bugün, 8 arkadaş motosikletlerinin değerini yükseltti :) (abarttım mı? :mrgreen: ) Evet, mekanda buluştuk, dürümlerimizi yedik, ayranlarımızı ve çaylarımızı içtik :) Buyrun foto ve yazılara.. İlk anda 4 kişiyiz, soldan sağa: Reşit, Osbourne, RunemagicK, ozrace.. ozrace RunemagicK...

Yeni mesajlar