Arama sonuçlarınız

1. T

motor cok yakıyor...

s.a socoter motorum var ve 500 km de . geçenlerde 10tl benzin koydum buda 2,50 kg ediyo bu benzinle ben en fazla 50 km gidebildim bu normalmi kitapçıkta 2.50 kg benzinle 100 km yazıyor ..
  2. T

stop etme sorunu

s.a motor scooter 125 sorunum biraz gaz veriyorum ve çazı bırakınça mtor rolantiye dönerken çok yavaşlıyo ve stop ediyo bazende etmiyo ama baya bi rolantinin altına düşüyo ve sonra düzeliyo sorun nedir motor daha 500 kmde
  3. T

benzin bitince...

s.a motorda benzin göstergesi arızalı o yüzden benzinin ne zaman biteceyini anlayamıyorum soruna gelince benzin bitince tekrar koyduğum zaman çalıştırmak çok zor oluyor depo altta o yüzden benzin direk gidemiyor peki bu hortumlardaki falan havayı nasıl cıkarabilirim??
  4. T

boya sökme..

motorun şasesindeki boyayı söküyorum yeniden boyucam ama zımpara ile çok zor oluyor şu tel fırçalarla söksem olurmu matkabın ucuna takıp??
  5. T

kalkış için ..

motorum scooter ve kalkışlarda kuvetli olmasını istiyorum gaza dokununca azda olsa hareketlensin ama benimki öğle deyil gazı belli bi seviyeye kadar acıyorum öğle kalkıyor bunu nasıl ayarlıyabilirim ?
  6. T

benzin göstergesi

motorun benzin göstergesi yanlış gösteriyor belli bi noktaya gelince oradan aşağıya inmiyor motor scooter olduğundan sorun yapıyor depo alt kısımda onu nasıl ayarlayabilirim?
  7. T

ramzey 125..

s.a motorun orjinalliğini bozmadan görüntüsünde değişiklik yapmak istiyorum sitede bu konularla ilgili birsürü form var ve hepsinde çokgüzel fikirler ortaya çıkmış bu konuda banada yardım ederseniz sevnirim :cat: yorumlarınızı bekliyorum <script...
  8. T

avans ayarı

bikaç sorum olacak avansla ilgili ama o resimleri yükleyemiyorum nasıl yükleniyor?
  9. T

ön taraftan ses geliyor

motorum scooter ve ön lastiğin ordan bir ses geliyor ama bu her zaman olmuyor genelde 5 -10 km üzerine cıkınca geliyor tırt tıırt diye:cherry: ve du belirli aralıklarla cıkartıyor hız artınca ses te hızlanıyor çok gıçık bişey ve görünürde hiçbirşey yok ne temas eden nede sürten :pr:çıldırıcam...
  10. T

rolanti ayarı..

rolanti ayarı motorun çekişi , kalkışı gibi kanularda etkisi varmı birde rolanti tek tek saymasımı gerekir yoksa da hızlı mı olmalı
  11. T

motordan ses geliyor

scooter motorda kayışın olduğu bölümden ses geliyor öğle çok gürültülü deyil ama sürekli bi ses var motor hareket etmeden oranın ses cıkarması normalmi
  12. T

akü hakkında soru

motor yolda giderken mi akü doluyor yoksa moto rçalıştığı andan itibaren rolantidede dolarmı?
  13. T

scooter hava ayarı...

motorun hava ayarı hakkında bi kaç sorum var mesela netarafa çevirince daha az yakar gibi birde benim motor istop ediyodu hava ayrını biraz kısayım dedim ve sonuna kadar kıstım ve tam 8 tur saydım bu çok fazla deyilmi ayarı 4 de düşürdüm peki bu normalde kaç tur olmalı motor 125 scooter...
  14. T

scooter hakkında..

scooter motorlarda bayır aşağı giderken hafif gaz vererek viteste gibi gitmekmi yoksa rolantide mi gitmek motor acışında sağlıklı
  15. T

ısnma sorunu ..

motoru ilk çalıştırdığımda gazı bırakınca istp ediyor biraz gaz vererek ısıtıyorum motor ısındığından istop etmiyor bunu nasıl çözerim birde motor ısındıktan sonra yokda giderken ışıkta duruyorum ve motor istop ediyor tekrar çalıştırıyorum bu sefer istop etmeden rolantide sayıyor mesela...
  16. T

rodajdaki motor..

rodajdaki motoru nasıl kullanmalıyım ne zaman yavaş ne zaman hızlı gitmeliyim motor 125 scooter 180 km de
  17. T

kalkışta titreme yapıyor

s.a beni söğle bi sorunum var motor kalkarken yada yvaş giderken biraz gaz verince titriyor ve belli bi hızdan sonra düzeliyor bunun sebebi nedir?