Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Arkadaslar
2008-2009 Model. cok km yapmamıs kazasız belasız sorunsuz. dogal olarak temız motor Hyosung veya St de olabılır Arıyorum.
[email protected]
(sadece mail adresidir) msn isteyenlere msn adresimide verebilirim.
Arkadaslar Nınja veya hyo250R almayı planlıyorum duymussunuzdurda Buna Cok sekıl durcak Carbon fıber olabılır dısardan cok hos guzel durcak bır egzoz almak ıstıyorum ve cok guzel mılletın ılgısını cekcek sesı cok guzel wuuw olcak performans yukseltcek egzoz ıstıyorum bana fıyatı ve ısmını...
Arkadaslar Kucuk motorlar ıcın App plakalar var kenarsız ve mınnacık 1 adetın muhurlu ve muhursuz fıyatları nedır acaba nerden alabılırım yapan bırısı varsa yada msn numara vs. yazarsanız cok sevınırım
Arkadaşlar Öncelik Ninjada bu 2 motor arasında kararsız kaldım sizden gelecek teklif ve bilgiler üzerine seçim yapmayı planlıyorum.
*2008 den aşağı olmamalı model yılı. (Nınjalarda yok zaten)
*Km cok olmamalı.
*Kazası ve degısen parcası olmamalı.
*Garantisi Olmalı.
*Motoru kendi teknik...
3 Haftalık İpod Touch 32GB Son Nesil (Garantili) Bağdatcaddesi D&R den Aldım arkadaslar.
Kawasaki Ninja 250R yarıs motoru alcam onun ıcın satıyorum. Gercekten kullanmadım bıle. + Pahalı Et seklınde koyucu Iphone ve Touch a uygun Kılıfıda hedıye.
1.200 Mılyara aldım 1Mılyara satıyorum arkadaslar...
Arkadaslar Belkı bıraz yanlıs yer olabılır ama acmak ıcın bolum bulamadım.
Öncelikle Ninja 250R yada Hyo 250R almayı dusunuyorum Bu motorun Uzerıne kılıf alcam ve Bu motoru kalın zıncırlerle baglıcam ama sole soylenım varkı o zıncırler rahatca kesılıyor yada dondurulup spreyle kırılıyormus bu...
Belki Bu karsılastırma Yapılmıstır ama kendı ve arkadaslarımın merakı ogrenmesı acısından actım.
hyosung GT250 R 2009 MODEL 0 KM 9.800 Milyar.
Kawasaki Ninja 250R 2009 0 Km 10 Milyar.
Ama Hyosung pek Guven vermıyor gıbı ama lastıklerı ve durusuda cok hos nınja 250r almak ıstıyorum ama fıyatı...
Merhabalar
Öncelikle Yamaha YZF R125 2009 Kasa almayı dusunuyorum Honda CBR 125 bana nekadar ucuz fıyatı uygun gozuksede dış stili olarak biraz sıradan gelıyor ama Yamaha YZF R125, yamaha R1 ve R6 gibi duruyor cok hoş kaslı tam bır yarıs motoru gıbı duruyor benım amacım bırazda artıslık caddede...