Arama sonuçlarınız

1. N

Şeffaf Kağıt Baskısı

Arkadaşlar birkaç şey yazıp, bastırıp, atıma yapıştırmak istiyorum. Böyle birşey mümkün müdür? Mümkünse Ankara için nerelerde mümkündür fikri olan var mı? //ekleme Arkadaşlar bir yer buldum, a4 siyah beyaz 2, renkli 2,5 lira reklam olmasın diye yer belirtmeyeceğim eğer bu tarz ufak eklemeler...
  2. N

Yoğun ve Yokuş Trafikte Kalkışta Stop ve Çalışmama

Arkadaşlar motorum henüz yeni, 70 km yol yaptım aldığımdan beri, yoğun trafikte beklerken hele bir de yokuştaysam bazen motoru kaldıramıyorum stop ediyor ve çalışmıyor, ancak jikleyi açarak çalıştırıyorum sonra jikleyi kapatıp yoluma devam ediyorum. motorum kanuni caracal 200 cc, bugün ikinci...
  3. N

Ankara'da İnternet Üzerinden Ehliyet ve Ruhsat İşlemi

Merhabalar, Ankara'da internet üzerinden randevu alarak ehliyetimi aldım. www.ankara.pol.tr adresinden online işlemler kısmından sıra alıyorsunuz ve oradaki yönergeye uyduğunuz takdirde hiç sıkıntı çekemden ve beklemeden ehliyetinizi alıyorsunuz. Bu hizmet ne zamandan beri var bilmiyorum ama...
  4. N

Motosiklet Kültürü ve Müzik Kültürü

Hepinize merhaba, burada bir konuyu tartışmaya açmak istiyorum. Bazı motosiklet festivallerinde, fuarlarında, etkinliklerinde karşıma çıkıyor. "ünlü dj ... katılacak" arkadaşlar birdefa notasız, salt bilgisayar kalıplarıyla müzik icra edilmez bunda müzikten aşağı yukarı anlayan herkes...
  5. N

Ödev Önerisi ve Danışma

Hepinize merhaba. Öncelikle durumu kısaca özetleyim bu doğrultuda ve ciddiyette öneriler bekleyim. Okulumun fotoğrafçılık kürsüsünde topu topu 3 ders var, ilkini geçmek basit zira makale ve kitapları okuyup sınava girerek geçebiliyoruz ama ikincisi ve üçüncüsü seçmeli alınıyor dolayısıyla bu...
  6. N

Heavy Metal Thunder (Bakın Slayer Ne Yapmış)

Efsanevi '69 Yapımı Easy Rider filmini bilmeyen cruisercı yoktur sanırım aranızda, işte o enfes filmin müziğini, jack nicholson'un motosiklet üzerinde iken kollarını açıp ufka doğru giderken arkada çalan müziği yine kendi alanında başka bir efsanevi isim, Slayer coverlamış...
  7. N

Ehliyet ile İlgili Genel Bilgiler

Motosiklet ehliyeti almak için 16 yaşını doldurmuş olmanız şarttır, yani doğum yılınıza 16 ekleyeceksiniz ve çıkan yılda da doğum gününüzün geçmesini bekleyeceksiniz. "B" Ya da "E" Sınıfı Ehliyetiniz yoksa takribi 600 lira civarı; eğer "B" Ya da "E" Sınıfı ehliyetiniz varsa da 400 lira civarı...
  8. N

Harley Davidson Softail Fat Boy//FLSTF

Harley Davidson'un Dyna Wild Glide ile birlikte en eski modeli, klasik bir motosiklet. En çok taklit edilen modeli aynı zamanda. Fiyatı Türkiye'de 65.000 lira Amerika'da ise 30.000 Lira
  9. N

Venom ask aldım, sitesi bile yok

Venom kask almak? arkadaşlar merhaba ben venom çeneden açılır kask almayı düşünüyorum güneş vizörlü 150 liraya. ece onay belgeli. sizce alıyım mı? 200 cc cruiser kullanıcam.
  10. N

Bir Kriko Olarak Kask

Bir süre önce bir kaza olmuştu ve araba motosikletlinin üzerine düşmüş ve kaskı arabayı adeta bir kriko gibi havada tutarak kişiyi kurtarmıştı. Sorum şudur ki bir kask ortalama ne kadar ağırlığı taşır? Daha da somutlaştırıyım aşağıdaki kask hızlı yere çarpmalar dışında nasıl bir basınca karşı...
  11. N

Derin çamurluklar, deri heybeler ve sisi bar.

Klasik motosiklet daha doğrusu tam bir cruiser. yazının gerisi ekşisözlükten alıntıdır: klasik, bilindik motosiklet modeli. daha doğrusu harley davidson modeli olup tüm dünyaya yayılmıştır. http://www.harley-davidson.com.tr/HDWEB/model/soft/flstc.html derin ön çamurluk, kapalı arka...
  12. N

Easy Rider

Arkadaşlar bu filmi izleyeniniz var mı? '69 yapımı denis hopper yönetmiş ve oynamış. özgürlük kavramı üzerine çekilen yol filmi. üzerine konuşulucak, tartışılcak çok şey var belki de. daha başka kavramlar da var. peki izleyen var mı?
  13. N

Hells Angels on Wheels

arkadaşlar abd'li bu grubu bileniniz vardır. filmini de muhakkak izleyeniniz vardır. Bu grubun Türkiye'de aktivitesi yok ama benzer gruplar var mı? adamların illegal işleriyle vs değil de motora olan tutkuları ve motoru araç değil de amaç olarak görmeleriyle ve de pek tabii tarzlarıyla...
  14. N

Kaza anketi(motor tipleri)

Arkadaşlar çevrenizde oluşan kazalarda en çok hangi tip motor kullanılıyordu ya da standart dikkatli bir sürücü aynı şartlar altında hangi tip motoru kullanırsa kaza riski yüksektir oylarsanız sevinirim.
  15. N

İlk motorsiklete bindiğiniz an?

Kendinizinki değil herhangi bir motorsikletten bahsediyorum. Ben başlayım. Zaten küçüklükten beri merakım vardı birgün bi akrabamıza gidince kapılarında "mobbylette" (sanırım böyle yazılıyordu) gördüm bindirip dolaştırmasını istedim.Yaşımda 9-10 falandı ve inanılmaz bir keyif almıştım...
  16. N

Hakkı Bulut-Ne yaptın deme lan allahsız sana taptım taptım..

http://www.youtube.com/watch?v=VTxtSbyrFyo sonuna kadar izlemenizi öneririm ;)
  17. N

Salcano sm 250-4//Yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.salcano.com/motor_modeller/250_4.html Arkadaşlar 4 milyarlık keewayden çok daha sağlam özelikklere sahip fiyatıda 3.250 ytl ama forumda bu marka ile bilgi bulamadım önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Yeni mesajlar