Arama sonuçlarınız

1. ExTReMa

Photoshoptan anlayanlar...

Photoshoptan anlayan arkadaşlar msnimi ekleyebilir mi acaba bir logo gerekiyorda :) Yardım etmek isteyenler ekleyebilir [email protected]
  2. ExTReMa

KL 650 almak isteyen var mı?

Herşeyi faal çalışır durumda kl. Üzerinde Honda NX650 motoru var Sorunsuzdur Plaka ruhsat var. Ruhsat eski tip satış verilemiyor. Ben uğraşamadım uğraşan yeni plaka ruhsat alır. Borcu harcı yoktur.. İster kullan ister yedek parça yap 170-180 hıza ulaşır Fiyat 2.500 Mantıklı takas teklifleri...
  3. ExTReMa

Ustamızın yeni motoru hayırlı olsun..

Ustam (eeraktan) yeni motorun hayırlı olsun :) Uzun bir aradan sonra yine bir bmw sahibi olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :) Daha karbüratörleri bile orjinal :) Orjinal olmayan parçası yok :queen: Ön amortisör körükleri hariç tabiki Birazcık fazla benzin yakıyo ama usta adama dokunmaz...
  4. ExTReMa

Alman profesörünün itirafı

İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi Alman asilli Prof. Naumark ile bir kısım talebesi Boğaziçinde geziye çıkarlar. Talebelerden biri prof. Naumark'a su soruyu sorar: - Avrupa bizi neden sevmez hocam ? prof. Naumark su cevabi verir: - Çok samimi olarak itiraf edeyim ki, Avrupalı Türkleri...
  5. ExTReMa

Doğum günün kutlu olsun srknclk

Hernekadar seni tanımasamda.. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım iyiki doğdun :rendeer:
  6. ExTReMa

Öpüşmek Adeti Nasıl Doğdu?

Öpüşmenin aşırı bir sevgi belirtisi olduğunu hepimiz biliriz. Fakat daha önceleri, öpüşme dünyanın bir çok kesiminde bir "şükran" ifadesi olarak, duyulan şükranı belirtmek için kullanılırdı. Afrika kabilelerinin çoğunda,yerliler kabile başkanının yürüdüğü, geçip gittiği toprağı öperler. El ve...
  7. ExTReMa

Japonlar neden seni seviyorum demezler?

Tabii ki de Japonya'da 'seni seviyorum' demeyi yasaklayan bir kanun yok.Hatta 'aşk'a karşılık gelen 'koi' diye bir sözcük de varmış. Ancak kimse bunu kullanmıyormuş! Bir Japon, aşkından ölse dahi en fazla 'suki desu' diyormuş. Yani, 'senden hoşlanıyorum'. Onlara göre bunun nedeni, 'sevginin...
  8. ExTReMa

Doğum günün kutlu olsun By_Star (özer)

Doğum günün kutlu olsun özer iyiki doğdun :) Jeton şimdi düştü kusura bakma az önce yanımdaydın ama doğum gününü kutlamadım bile :pale:
  9. ExTReMa

İyiki doğdun ustam(eeraktan) doğum günün kutlu olsun..

eeraktan (Erol Aktan) doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere :)
  10. ExTReMa

Bayanlar

PAKİZE SUDA 'nın bir yazısı..... (son cümleye dikkat) * Bütün kadinlar birbirlerini rakip olarak görürler. Birbirlerini kiskanmalari için ayni meslekten olmalariyla da menfaatlerinin çatismasi falan sart degildir. * Ortalikta kendilerinden baska kadinlarin da dolasiyor olmasi, kiskanmalari...
  11. ExTReMa

Her Türkün bilmesi gereken ingilizce cümleler

My mother to be my wife (Anam Avradım olsun ) Come wh ball my brother Come wh ball (Topla Gel Abicim Topla gel) Chicken translation (Piliç çevirme) Leave the door december (Kapıyı aralık bırak) Where is this waer who I put (Nerede bu kodumun garsonu!...) Clean family girl (Temiz aile...
  12. ExTReMa

İnsanoğlunu şaşırtan gerçekler

Yeryüzündeki canlılar hakkında yapılan araştırmalar sonucu ortaya çıkan bazı gerçekler, duyanları şaşkına çeviriyor. İşte, şaşkınlığa neden olan gerçekler: - Dünyanın en büyük timsahı 6 metre boyunda, ağırlığı ise 1 tondan fazla. - Develerin 3 tane kaşı vardır. - Istakozların kanı mavidir. -...
  13. ExTReMa

İzmirli arkadaşlar yardım edermisiniz

Hayati kahramanın tornacı olur kendisi krank tamiri v.b. işleri yapıyor.. Telefon numarasını bilen varsa yazabilir mi acaba?
  14. ExTReMa

25 Mayıs Kırklareli Moto-drag yarışları

25 Mayıs Kırklareli Moto-Drag Yarışları KIRKLARELİ MOTOR KULLANICILARI DERNEĞİ' nin her yıl geleneksel yapılan KAKAVA şenliklerinde 25 mayıs 2008 pazar günü yapılacak drag yarışlarında beni ve M.T. den birkaç arkadaşımızı yanlız bırakmayacağınızı biliyorum :) Herkezi bekliyoruz arkadaşlar...
  15. ExTReMa

Acil B Rh - kana ihtiyaç vardır (Kız çocuğu Yaş 7)

28/04/08 Tarihine Kadar Acil ((( B Rh ( - ) ))) Kana Ihtiyaç Vardır... Siyami Ersek Hastanesinde Yatan Hastamız Için Acil 03:00 A Kadar Kan Ihtiyacımız Vardır Yakında Olanların Lütfen Ilgilenmesini Rica Ediyoruz Kız çocuğu Yaş 7 .... Duyarlı Vatandaşlarımız Lütfen.... Tel: 0537 880 40 65 -...
  16. ExTReMa

Annelerimizden Neler Ögrendik?

IYI YAPILMIŞ BIR IŞI TAKDIR ETMEYI: "Bana bakin, çıkın birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!" DUALARIN GUCUNU: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi..." ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI: "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini...
  17. ExTReMa

Otobüs Hangi Yöne Gidiyor ?

Otobüs Hangi Yöne Gidiyor? Unutmayın, sadece tek bir yön tercih etme hakkınız var? Soru çok mu zor? Yapmayın Allah aşkına, bu soru Amerika Birleşik Devletlerinde okul öncesi çocuklara sorulmak için hazırlanmış bir dikkat testi sadece. Ve çocukların zekası koşullanmamış olduğu için cevabı...
  18. ExTReMa

Honda HD 80

Satılık honda hd80 92 model plaka ruhsat temizdir.. Fiyat: 1000 ytl Herhangi bir arızası yok Lastikler iyi durumda.. Günümüzdeki çin kroslarına halen taş çıkartır :) İlgileneler özel mesaj atarak ulaşabilirler
  19. ExTReMa

İğrenç Espirilere Yorumlar

Seneye Görüşürüz Sınıflarda yıllardır sonu gelmeyen bi espridir. Aslında espri filan değil eşekliktir. Aralık ayının ilk yarisi bitince yapılmaya başlanır. Dersin hocasi "3 Ocak'ta sınavınız var" der. Bi kahkaha kopar, "Hojam o iş seneye kaldı" gibi bi laf edilir. Ya da 31 aralık aksamı okuldan...
  20. ExTReMa

Aşk ölçer (süper...)

Buyrun bakalım arkadaşlar aşkınızı ölçün :) Gerçekten süper çalışıyor Tıkla..

Yeni mesajlar