Arama sonuçlarınız

1. ExTReMa

Bilimin Çözemediği 10 Sır

Modern tıp artık pek çok hastalığın çaresini buluyor, son 10 yılda teknolojide gelinen nokta hayal sınırlarımızı zorluyor. Ancak bütün bu sevindirici gelişmelere karşın, evren ve güzel gezegenimiz Dünya, hikmetini bir türlü çözemediğimiz sırlarla dolu. Bakın bilimin çözemediği 10 gizem ne? 1 -...
  2. ExTReMa

Japonlar Suya Yazı Yazdı

Japonya'da, Akishima Laboratories'de suyun üzerine yazı yazabilmek için bir teknoloji geliştirmişler. Dalga yaratmak için 50 adet parça içeren bu alet aynı anda yaratılan dalgaların üstüste binen oluşumları sayesinde su üstünde harf ya da resim oluşturabiliyor. Tabii ki bunun için güçlü bir...
  3. ExTReMa

İnsan İle iLgili Bilmediğiniz Bilgiler

Vücudumuzda bulunan yağla 7 iri sabun kalıbı yapabiliriz. * O kadar çok karbon taşırız ki bunları bir araya toplayıp kullanmak mümkün olsa; 9000 adet kurşun kalem yapabiliriz. 2200 kibrite yetecek kadar fosforumuz, 250 gramdan fazla sülfürümüz, bir kaşık dolusu magnezyumumuz, 5 cm boyunda bir...
  4. ExTReMa

Yukarıdaki üye GENEL olarak % kaçlık bir KARİZMAYA sahip...

İlk kurban benim düşük alcağımı biliyorum ama (Acındırma değil bu) neyse başlayalım Küsüratlı da verin ha %99.9 gibi :P
  5. ExTReMa

Albert Einstein'ın bile çözemedi :) Var mı çözecek?

İşte Albert Einstein ın bile çözemediği soru Sizce bu sorunun cevabı var mı?? Soru: x'den başlayın tüm kareleri dolaşın ve tekrar x e ulaşın ama çapraz gidemez geçtiğiniz kareden tekrar geçemezsiniz
  6. ExTReMa

Adam azarlayan polis memurları :)

Yoldan geçiyorum polis megafonla bağırdı 'Lan salak karıya kıza bakacağına geçsene' diye Herkes bana bakıp gülüyor tabi :P Varmı böyle anınız?
  7. ExTReMa

Hiç elleriniz doluyken burnunuzun ucu kaşındı mı?

Sadece bende mi olur bu abi.. nedense iki elimde doluyken hiç kaşınmayan burnumun ucu deli gibi kaşınmaya başlar hiç sizde de oldu mu böyle
  8. ExTReMa

Aileniz sizi kaç yaşına kadar banyo yaptırdı? :)

Aileniz sizi kaç yaşına kadar yada kaçıncı sınıfa kadar banyo yaptırdı? Ben 1. sınıfa kadar ailemle yaptım sanırım :queen:
  9. ExTReMa

Çocukluğunuzda Oturma Odasındaki Sobanın Kenarında Leğende Banyo Yaptınız mı?

Küçüklügümüzde Özellikle Kombili Evlerimiz Olmadan Önce Salon'da Veya Oturma Odasında Sabamız Olurdu Annelerimiz Çabuk Olsun Ve Üşümememiz İçin Sobanın Yanına Koydugu Leğende Bize Banyo Yaptırırdı Peki Küçüklügünde Sobanın Kenarındaki Leğende Banyo Yaptıgını hatırlıyormusun ?
  10. ExTReMa

Adını soyadını yaz saç şeklini gör

http://www.whathair.com/tr/?v%5B%5D=&v%5B%5D=
  11. ExTReMa

Ehliyetiniz kaç yıllık?

Ehliyetiniz kaç yıllık arkadaşlar?
  12. ExTReMa

Acil tarafından Honda 600 F motoru arıyorum

98 model veya karbüratörlü honda 600f motoru arıyorum Motoru temiz kazalı 600f olabılır veya sadece motor getirecek birisi varsa ilgilenebilirim
  13. ExTReMa

Üstteki üyeden ne olamaz?

Biraz araştırdım ama bulamadım bu oyunu :) Şimdi söyleyin bakalım bir üstünüzdekinden ne olamaz :P
  14. ExTReMa

Efes Pilsen

15. ExTReMa

Türkler

1.Kağıt mendili kumaş mendil gibi günlerce buruşuk şekilde cebinde taşır. 2.Rüzgarlı havalarda küller uçmasın diye küllüğe su koyar. 3.Serçe parmağını kulağına sokup iyice sallayarak karıştırır. 4.Ancak bir Türk gazete bulmacasını hep başkalarına sora sora çözebilme becerisini gösterip...
  16. ExTReMa

İdrarla Şarj Olan Batarya İcat Edİldİ

Singapurlu fizikçiler sağlık ve iletişim alanlarında kullanılacak ve insan idrarıyla şarj olan bir batarya geliştirdiler. Kırsal kesimde sağlık çantalarına eklenmek için üretilen batarya, bu kitlerdeki ölçüm cihazlarına enerji verecek şekilde tasarlandı. Singapur’daki Biomühendislik ve...
  17. ExTReMa

Yeniden Doğuş Hikayesi..

Bir hevesle aldığım daha doğrusu uzun bir düşünme sonrası canım aprilia rs50 yi vererek aldığım gileranın toplama aşaması :) İşte 2006 yılında bana gelen resim. Bir arkadaş şurada gilera var diyor bende tabiki resim istiyorum ve bu geliyo Tabiki daha sonra anlaşamıyoruz ve Gilera başka bir...
  18. ExTReMa

Striptiz +18

Bu videoda +18 yaş sınırı vardır Genel ahlaka aykırı görüntüler içermektedir.. İzle
  19. ExTReMa

Bir kadın çizeceksinnn

Kesinlikle tavsiyemdir :P Buradan izleyebilirsiniz
  20. ExTReMa

Bilinmeyen Gerçekler, İcatlar, Buluşlar...

Dünya'ya en yakın yıldız güneş'tir. Günışığından daha fazla yararlanmak için saat uygulamasını Benjamin Franklin başlatmıştır. Bir okyanusun en derin yerinde, demir bir topun dibe çökmesi bir Güncel Teknoloji Haberlerisaatten uzun sürer. Bugüne kadar ölçülmüş en büyük buz dağı, 200 mil...

Yeni mesajlar