Japonlar Suya Yazı Yazdı

watersurfaceprintingkc5fc0.jpg

Japonya'da, Akishima Laboratories'de suyun üzerine yazı yazabilmek için bir teknoloji geliştirmişler. Dalga yaratmak için 50 adet parça içeren bu alet aynı anda yaratılan dalgaların üstüste binen oluşumları sayesinde su üstünde harf ya da resim oluşturabiliyor. Tabii ki bunun için güçlü bir bilgisayar Bessel Fonksyionlarını kullanarak bir sürü hesap kitap yapıyor. Alet aynı görüntüyü üç saniyede bir oluşturabiliyor.

Hey Allahım adamlar nelerle ugraşıyor yaa off bizim ülkemizde böyle şeylerle uğraşacak günler gelecek mi ...

hah işte ben diyorum bu adamlar boş işlerle uğraşıyorlar diye.
suya yazılan uçar gider.
boş vakitlerinizde ybr yi biraz daha geliştirin çekik gözlü arkadaşlar.
ne bileyim kanat manat takın, yapın bir şeyler. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hondadan sonra en büyük icatları:p

Şerrrrefsim daha önce aklıma gelmişti bu benim:cherry:

yahu bu adamlar uğraşacak biiy bulamadıkça,
yiyecekler kafalarının sonunda:D,

yakında tavuk'un uçması için seferber olur bu amcamlar:D:D

Biz Ülkemizde Sorunlarla Uğraşalım Bunlar Orda ZevkLerini yapsınlar ehsahd :)

Adamlar demiyorki suyla çalışan motor yapalım gidelim suya yazı yazalım:p

Japonlar düne kadar askeriyesi yoktu. MAlum hiraşimadan sonra, askeri gücü yasakladı ABD onlara. Adamlar naapsın. parayı nereye harcıyacaklarını şaşırmışlar. :queen:

bu adamlar ne yiyoda kafaları jet motoru gibi çalışıyo. hep icat peşindeler,manyak ha bunlar.:silent:

yiğidi öldür hakkını yeme,adamlar çalışkanlar,üretkenler bizim gibi tembel değiller
şimdi diyeceksiniz biz tembel miyiz evet evet evet basit bir örnek bayramda 9 gün tatildi aksini idda eden varsa buyursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya adamlara yürü ya kulum demiş Allah onlarda yürüyorlar bizse haâla " ya bunlar manyak ya paraları neye döküyorlar" diyerek kendimizi yine avutuyoruz!!!
Yazık bize ya , onlar bunu zevk için mi yapıyorlar sizce? ,,, tabiki degil buna "SUYU KONTROL EDEBILMEK" derler ne demek anladınızmı ,, onlar hep büyük iş peşinde birşey ararken digerini buluyorlar experimentel teknoloji derler, herzaman zincirlemeden oluşur birini ararken digerini bulmak ,. Bakın bu onlara milyarlarca para getirecek nasılmı? düşünün tüm okyanuslar üzerine istedikleri reklamı yazacaklar bizde aptal aptal aaaaa Allahın hikmetine bak denizler dalga ile yazı yazdı diyerek cahilce hayretler içinde kalacagız :pr: maalesef herzamanki gibi ,, ah milletim aaaagh....:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar