Arama sonuçlarınız

1. vandamme

LÜKS MÜ TEMEL İHTİYAÇ MI?

Youtube "Motomania İzmir" Kanalına ait bir videoyu burada paylaşmak istedim. Gökhan abi, her sözüne harfiyen katıldığım, izlemesi keyifli, insanın farkındalığını artıran bir video paylaşmış. İlerletmeden izlemenizi tavsiye ederim. Video dar ve orta gelirlilere hitap ediyor. :) İyi seyirler.
  2. vandamme

Neden olmuş olabilir. KTM 1290 Super Duke R

Durum 1:55 - 4:52 arası gerçekleşiyor. Hatta 2:55'te motor kendi kendine marş alıyor :sunny:
  3. vandamme

Son 1 Ay İçerisinde Ülkemizde Yaşanan Motosiklet Kazaları-2

Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diliyorum. Hatalı sollama yaptı 3 kişiyi metrelerce havaya uçurdu 20 yaşındaki motosiklet sürücüsünün öldüğü kaza kamerada Beşiktaş’ta kontrolü kaybeden motosiklet yayalara çarptı Kağıthane’de film sahnelerini aratmayan...
  4. vandamme

800'den fazla ithalat ürününe ilave gümrük vergisi! TAM LİSTE!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan İthalat Rejimi Kararı'na Ek Karar'a göre; gümrük tarife istatistik pozisyonları belirtilen 800'den fazla ürünün ithalatından ilave gümrük vergisi alınacak. İlave vergi getirilen ürünler arasında tıraş ve...
  5. vandamme

Son 1 Ay İçerisinde Ülkemizde Yaşanan Motosiklet Kazaları

Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diliyorum. Samsun 13 May 2020 Antalya 13 May 2020 Sinop 12 May 2020 Alanya 12 May 2020 İzmir 10 May 2020 İstanbul 8 May 2020 İstanbul 1 May 2020 Kütahya 26 Nis 2020 İstanbul 24 Nis 2020 Urfa 20 Nis 2020 Malatya 17 Nis...
  6. vandamme

Bu Hintliler Çıldırmış

Youtube'ta denk geldiğim bir iki videoyu paylaşmak istedim. ::facepalm:: Trafik kuralları filan hak getire ::sos:: Adamlar artçılı yarışıyor birde. ::ohmy:: Trafikteki çoğu aracın aynası kapalı veya aynası hiç yok ::huuuh:: R15 vs Pulsar 220 vs rc200...
  7. vandamme

30.04.2020 Banabi Kuryesinin Ölümlü Kazası

Haber Ekşi Sözlükten Alıntıdır. banabi kuryesinin yerde yattığını ve kalp masajı yapıldığını gördüm. sonra öğrendim ki gencecik kardeşimiz hayatını kaybetmiş. öğrendiğim kadarıyla çarpan araç kaçmış. kaza bayrampaşa da kolan hastanesine yakın bir yerde gerçekleşiyor. getir ve banabi kask ve...
  8. vandamme

13 Yıl Sonra Aranızdayım

Selâmün aleyküm Baktım bu tarz başlıklar açılıyor bir tane de ben açayım dedim :) Geç kaldım aslında :) Şaka bir yana 03 Ekim 2007 yılında 17 yaşında körpe bir delikanlıyken :) üye oldum bu siteye. 02.01.2020 de ilk motosikletimi alarak aranıza katılmış oldum. 2010 yılında A2 ehliyetimi...
  9. vandamme

2020 Güncel Motovlog Kanalları Önerisi Hk.

Merhabalar, #Evdekal sürecinde sıkılmamak adına birbirimize güzel izlemesi keyifli :thumleft: Motovlog kanallarını tavsiye edebiliriz ben başlıyorum; Alfabetik Olarak Alpha Motovlog Vlog https://www.youtube.com/channel/UC6Xdjm0ZJkmvm0Amq_MG5hQ Çift Silindir Vlog...
  10. vandamme

Ölüm motosiklet sürücüsünü alt geçitte buldu (Haber Başlığı)

Denizli’de beton duvara çarpan motosiklet sürücüsü sağlık ekiplerinin 15 dakikalık kalp masajı müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Denizli’de motosiklet sürücüsü Emirullah Şandırlı dün akşam Pamukkale ilçesi Deliktaş Alt Geçidi’nde kaza yaptı. Oğlunun işyerinden çıkararak eve gittiği öğrenilen...
  11. vandamme

TIR'ın altına aldığı motosiklet sürücüsü yaralandı.

Batman merkezde bir kavşakta, TIR'ın çarparak altına aldığı motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza, akşam saatlerinde Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Esentepe Köprülü Kavşakta kırmızı ışıkta...
  12. vandamme

Cafe Racer & Scrambler Hakkında Düşünceleriniz

Merhabalar, Kullanma şansı olan, deneyimleyen oldu mu acaba, görsel olarak çok dikkat çekici motorlar.
  13. vandamme

Köprüden geçen motosikletli kuryeye sürücüler kalkan oldu | Haber Başlığı

Detayları için: https://youtu.be/tbbQ3cuf4u4 Korona virüsün ülkemizde görülmesiyle vatandaşlar evde kalırken, kuryeler motosikletleriyle görevlerini yapmaya devam ediyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçen bir motosikletli kuryenin rüzgardan etkilenmemesi için bir sürücü kuryeye kalkan...
  14. vandamme

Vitesliden Scooter'a Geçiş Hk.

Merhabalar, Öncelikle yaşadığımız şu sıkıntılı günleri bir an evvel atlatıp tez zamanda normalleşmemiz dileğiyle... Bir konuda sizlerin önerisi nedir merak ediyorum; Ben ve bir kaç arkadaşım İstanbul'da yaşıyor vitesli motor kullanarak işe gidip geliyoruz, geziyor, turluyoruz v.s Trafikte...
  15. vandamme

Topcase mi Yan Çanta mı ?

Merhabalar, Sizlerinde bildiği gibi özellikle hafif motosikletlerde Topcase motosikletin aerodinamiğini çok bozuyor. Aslında tüm motosikletlerde durum aynı ama hafif motosikletlerde hissedilebiliyorken daha ağır motosikletlerde hissedilemiyor. Yok benim motorumda problem olmuyor diyen varsa...
  16. vandamme

Dişli Tavsiyesi

Merhabalar Hero Hunk 150cc Kullanıcısıyım. Ön dişli orjinalde 14 ama benden önceki sahibi 16 takmış yarın değişim yapıcam ama 14 mü taksam 15 mi karar veremedim ?
  17. vandamme

Grade 80 - 13mm 100cm

13mm kalınlığında - 1m uzunluğunda Motosikletinizi kitlemek için pahalı markalara çok fazla para vermenize gerek yok. Demir makasıyla kesilmeyen Tonajlı zincir. 02.01.2020 Tarihinde alınmıştır. isteyene faturasının fotoğrafını atarım...
  18. vandamme

Grade 80 - 13mm 100cm

13mm kalınlığında - 1m uzunluğunda Motosikletinizi kitlemek için pahalı markalara çok fazla para vermenize gerek yok. Demir makasıyla kesilmeyen Tonajlı zincir. 02.01.2020 Tarihinde alınmıştır. isteyene faturasının fotoğrafını atarım...
  19. vandamme

Grade 80 - 13mm 100cm

Yeni mesajlar