Neden olmuş olabilir. KTM 1290 Super Duke R

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Durum 1:55 - 4:52 arası gerçekleşiyor.

Hatta 2:55'te motor kendi kendine marş alıyor :sunny:

kısa devreden çıktığın kesin izledim daha öncede videoyu ya bir vida gevişedi zınk diye çıktı oradaki parça neyse çünkü ya da ekstra takılan bir parça yanlış bağlandı ki kısa devre yaptı

bu işin ustası değilim ama sanırım arkadaşlar motora performans arttırıcı gibi bir modül takmışlar. bağlantıyı yanlış yada eksik yaptıkları için kısa devre yapmış gibi duruyor. marşa basmasının nedeni de bu modüller beyinle bağlantılı olduğu için modül eriyince motorunda beynini karıştırmış olabilir..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Modül olma ihtimali yüksek gibi.

komedi yaa lan zaten 180 hp 2silindirli naked daha neyini yüklicen.onu geçtim dediğiniz gibi işi bilmeyen bu işe girerse ne olur sonucuda çıkabiliyor.tabi şuda var bu aygıtlar cep telefonundanda kontrol ediliyor belki o koşuşturma sırasında telefonlada uğraşıyorsa buda olmuş olabilir.ayrıca aracın viteste ayaklık açıkken çalışmasıda başka bir kafa bence.uzaktan çalıştırmayla belki bir arkadaşın vitese attı motoru çalıştırdığın an yerde böyle bir saçmalık olamaz.

Eğer motor üzerinde sonradan oynama yapılmadıysa aşırı korkutucu. Kill switch kapalıyken, ayaklık açıkken hala marş basması vs. Ben dumanı görür görmez aklıma avadanlıktaki tornavida geldi hemen onu alıp akü bağlantılarını çıkartmaya çalışırdım ama tabii panikten insan düzgün düşünemeyebilir. Acaba sonrasında ne oldu, sorun neden kaynaklanmış bulabildiler mi merak ettim

Allah kimseye yaşatmasın zor bir durum fakat böyle durumlar da ilk iş akü başlarını sökmektir veya kesmektir. Sonrasında duman çıkan yere bakıp ne olduğunu görmeye çalışmaktır. Bir kısa devre sonucu çıkmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar