İlk defa bu arkadaşın bir videosunu kısmen de olsa şuan izliyorum. Katıldığım noktalar olduğunu gibi, sıradan bir sohbet olduğunu da düşünmekteyim. Şahsın YouTube üzerinde bir kaç video ve o videoların başlıklarına denk gelmişliğim var. Xxx modelin xxx versiyonunu alacaksan bu video kesin izle, bunu akacaksan şunu kesin izle falan... Bu tarz video başlıkları attığı için hiç açıkçası açmadım ve bakmadım kanalına, videolarına.
Çünkü; Vatikan'ın gizli arşivinden gün yüzüne çıkmaması gerçekleri dile getireceğim konseptini pek beğenmiyorum. Kimsede bu hayatın içinde olan, yaşayan ve üç maymunu oynamayan kişilerin zaten bildiğinden fazlasını dile getirmiyor.
Ekonomi ortada, keza yönetim şekli ve ülkenin genel sorunları. Hatta ülke sınırları gibi ekstra dertler için de bir de tüm siyasetçiler birbirine vuruyor. Yeni bir şey mi bu? Tabi ki hayır, dün de böyleydi yarında aynısı olacaktır sonra ki yarınlar da eğer bir Türkiye varsa, olaylar konular ve genel yaşantı bu olacaktır.
Türkiye de dürüst adam milletine bağlı adam siyaset yapamaz, barınamaz, yaşıyamaz. O yüzden gerçekten gelişmiş ülkeler gibi siyaseti pekte takmamak gerekiyor. Partilere Spor Kulübleri gözü ile bakmak lazım, spora da zevk işi, hobi olarak. Yoksa, herkes birbirini yer, yedirenlerde kalanları.
Ben bu ülkede çıkan bir şeyin düştüğüne şahit olmadım daha, yani o kur çıktığı gibi asla düşmez. Bu yüzden o mazot ucuzlamaz, o motosiklet ucuzlamaz. Haa, şu saatten sonra çokta yol almaz ama geri de gitmez, kendimizi yormayalım.