Arama sonuçlarınız

1. vandamme

Sitede tepki çeken uyarı: Köpekler ve kuryeler giremez!

Adana'da bir yönetici, sitenin girişine "Köpekler ve kuryeler giremez" yazılı bir uyarı astı. Bunun üzerine siteye gelen bir kurye yöneticiye tepki gösterdi. Öncesinde kuryeye hakaret eden site yöneticisi, daha sonra yazıyı değiştirdi. Adana'da bir sitenin girişine "Köpekler ve kuryeler...
  2. vandamme

Bajaj Pulsar NS250 & RS250 - Gelir mi?

Yeni nesil Bajaj Pulsar RS250 ve NS250'nin bu yıl içinde piyasaya sürülmesi planlanıyor. Kesin zaman henüz doğrulanmamış olsa da, yeni Pulsar serisinin bu yılın sonlarında galerilere çıkması bekleniyor. Pulsar NS250, Yamaha FZ250 ve Suzuki Gixxer 250 ile rekabet ederken, grenajlı Bajaj Pulsar...
  3. vandamme

"Hayvan dışkısının üstüne oturmamı istedi" Kurye yaşadığı şiddeti anlattı.

Ünlü iş insanı İpek Hattat evine gelen şirket kuryesini alıkoyduğu ardından da psikolojik şiddete maruz bıraktığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Kanal D’nin sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia eden...
  4. vandamme

Kuryeleri koruyan motosiklet kabini üretti.

DÜZCE'de demir doğrama ustası Seyfettin Gülaçtı, paket servis yapan motosikletli kuryelerin işlerinin artması üzerine, motosikletler için kabin üretmeye başladı. Gülaçtı, kabin sayesinde motosikletli kuryelerin yağmur ve rüzgardan etkilenmediğini söyledi. Düzce Aziziye Mahallesi’nde bulunan...
  5. vandamme

Lastiği Tam Saran Çamurluk Hk.

Bu tarz bir çamurluk yaptırma yada bulma şansımız olabilir mi? Lastiği tam saracak şekilde tasarlanmış olmalı. Ön Arka Ön çamurluğu uzattım ama çok faydası olmadı. Yanaklardan su sıçrıyor hala. Arka zaten...Topcase ve artçının ayakları çamur içinde kalıyor.
  6. vandamme

Bajaj Dominar 250 Geliyor!

Bayilere bilgi verilmiş geleceği yönünde. Kuralkan önümüzdeki hafta açıklama yapacakmış. Motor Tür Tek Silindir, 4 zamanlı, DOHC, 4 valf, Sıvı Soğutmalı, Çift Bujili, FI Motor hacmi (cc) 248,77 Maximum güç 19,85 kW (27 PS) @ 8500 rpm Maksimum Tork (Nm @ rpm) 23,5 @ 6500 Debriyaj Islak...
  7. vandamme

Motomania2.el sayfası Hk.

Motomania Gökhan Deniz'in açtığı instagram sayfası. https://www.instagram.com/motomania2.el/?hl=tr Sayfanın amacı motorların gerçek fiyat değeri ile satılmasını sağlamak, ederinden fazla fiyat verilmesinin önüne geçmek. Ben başarılı buldum şahsen, kısa sürede çok fazla motor satıldı. Motor...
  8. vandamme

Bakım Maliyetleriniz Hk.

Merhabalar, Konuya katılım sağlarsanız; farklı model motosikletlerin, az çok ne gibi masrafları olduğu hakkında bilgi sahibi oluruz. :) Bakımlarınızı servise mi yaptırıyorsunuz? siz mi yapıyorsunuz? ne gibi bakımlar ve kaç bin km'de bir? ne kadar tutuyor? Benim Hunk 150 16000km'de şuan...
  9. vandamme

Yanlış Subap Ayarı Hk.

Selamlar, Biraz uzun oldu ama belki böyle bir durumu yaşayan olursa okur diye detaylandırdım. Geçtiğimiz yaz temmuz ayında İstanbul-Ankara gidiş dönüş uzun yol yaptım artçı ile. İstanbul'a döndüğümde motor çalışma sesi şıkırtılı olmaya başlamıştı. Bende Levent'te bir servise gittim...
  10. vandamme

2 Farklı CRF Kazası

Yaklaşık 100km hızla ana yoldan çıkıp, yol kenarındaki çimlere giriyor ve sonrası; Yatma işini biraz abartıyor;
  11. vandamme

Honda Ocak 2021 Fiyat Listesi (İndirim)

İndirim Yapmışlar :) Ocak 2021 Fiyat Listesi Buda Aralık ve Kasım ayları karşılaştırmalı fiyat listesi (forumda bir arkadaş paylaşmıştı) Alıntı;
  12. vandamme

Yağmur Kaydırıcı (Aktüel Ürün)

Merhabalar, Bugün A101'e gelecek olan 3'lü bir set var. Plenty marka.:silent: Yağmur Kaydırıcı-Buğu Önleyici-Buz Çözücü Ben yağmur kaydırıcıyı kask vizöründe kullanmak için alacağım. Sizde almak isterseniz diye paylaşmak istedim. Daha önce bu tarz bir ürün alıp deneyen oldu mu? Buz çözücü...
  13. vandamme

Tinnitus Yardımlaşma

Merhabalar, Bu konuyu Tinnitus (Kulak Çınlaması) hakkında yaşadıklarım ve sizlerden de yaşayan varsa yardımlaşmak için açtım. Biraz uzun olabilir, bu durumu yaşayıp okumak isteyen olursa hangi yollardan geçtiğim belki kendisine teselli olur. :) 23.08.2019 günü akşam evde bilgisayarda...
  14. vandamme

Trafik Cezası Yardım.

Merhabalar, Dün iş - ev arası yolda, hal yolu ayrımında emniyet şeridinde giderken; Bi tane beyaz taksi ben geçemeyeyim diye sağa kırdı emniyet şeridini kapattı. Bende soluna geçtim, oda sola kırdı yine geçemedim. Tabi arkamda eşim var ağzımı bozmak istemedim. Genç bi çocuk aklı sıra kıllık...
  15. vandamme

XMAX 250 YAĞ YAKMA SORUNU...

Geçenlerde X-Max sayfasında 19000 de yağ yakıyor demişti bir arkadaş. Facebook guruplarında sordum; yakıyor diyen de var, hayır ne alakası var diyende... Bu motorda 20 binde... Yoksa bu motor o arkadaşın motorumu :silent:
  16. vandamme

Motosiklet Çalışma Mantığı (Videolu) - Vitesli & Scooter

Motosikletler Nasıl Çalışır - Temel Bilgiler Bir motosiklet Şanzımanı Nasıl Çalışır Motosiklet Debriyajını Anlamak Scooter Aktarımı Nasıl Çalışır Altyazıları açıp Türkçe çevirisi ile izleyebilirsiniz.
  17. vandamme

Motosiklet Çalışma Mantığı (Videolu) - Vitesli & Scooter

Altyazılar > Otomatik Çevir > Türkçe :) Motosikletler Nasıl Çalışır - Temel Bilgiler Motosiklet Şanzımanı Nasıl Çalışır Motosiklet Debriyajını Anlamak Scooter Aktarması Nasıl Çalışır?
  18. vandamme

Topcase'i Arka Sele Yerine Montajlama Hk.

Böyle bir şey mümkün olabilir mi ? Yani arka sele sökülüp, oraya Topcase demiri monte edilebilir mi ? Sele üstü çantalar var ama kastettiğim şey sabit olması aslında. Rüzgar tam bizi aşmışken Topcase'e takılıyor ve motorun aerodinamiğini bozuyor, gidonda titreme v.s gibi... Uzun yolda arkaya...
  19. vandamme

Ticari Araç Sürücüleri Neden Böyle ?

En azından %70'i neden böyle diye çok merak ediyorum. (Hepsi için söylemiyorum keza babamda doblo kullanıyor :pr: ) Böyle derken; Trafikte kurallar kendileri için geçerli değilmiş gibi araç kullanıyorlar. Bugün yaşadığım olay (kaza da denilebilir); Burası: İstanbul/Sultangazi/Yunusemre...

Yeni mesajlar