"Hayvan dışkısının üstüne oturmamı istedi" Kurye yaşadığı şiddeti anlattı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Ünlü iş insanı İpek Hattat evine gelen şirket kuryesini alıkoyduğu ardından da psikolojik şiddete maruz bıraktığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Kanal D’nin sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia eden kurye Renas D. katıldı.

Psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia eden kurye Renas D. “Neler Oluyor Hayatta” programına konuştu.

Yaşananları anlatan Renas D. “Bozulan ürününü teslim etmek için kapısının önüne gittim, İpek Hattat “Bunlar dolandırıcı, beni bekletiyorsunuz” diye bağırdı sözleriyle olayın başlangıcını anlattı. Ardından iddiaları ile izleyenleri şaşkına çevirdi. “İpek Hattat, şoförü ve erkek arkadaşı beni zorla evin içerisine alıp kapıyı kilitledi, patronun gelmeden bırakmıyorum” dedi. Yaşananların ardından patronunu aradığını söyleyen genç kuryecinin iddiaları bununla da bitmedi. “İpek Hattat telefonumu paramparça etti, 2 saat boyunca hakarete maruz kaldım, hayvan dışkısının üstüne oturmamı istedi, polisler kapıya geldi ama gördüğü halde açmadı, ekipler de kapıyı kırdı” ifadeleriyle hayrete düşürdü. İpek Hattat, şoförü ve erkek arkadaşının serbest kaldığını söyleyen Renas D. “Yine de şikayetçi olacağım” dedi.

603f8fda4e3fe106300fd26b

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/televizyon/kanal-dden-dijitale-ozel-dizi-girift-41753260

Yazıktır günahtır abiler, kuryenin bir gram suçu olmamasına rağmen yapılanlar insan dışı harekettir kuryeler hizmet verince tabiri caizse kölesi oluyor sanıyorlar. Köpeğin dışkısına otur demek nedir yahu insanlık elden bu kadarmı elden gitti?

Bu nasıl bir sadistliktir nasıl bir saykoluktur . . .
Asıl bunları şöyle kıymıklı tahtadan bir d*ld#ya oturtacan akılları başına gelecek . . .

Böyle bir olay avrupada herhangi bir ülkede olsaydı yer yerinden oynardı. Türkiyede ise sıradan...

"Kuryeci" ne demek yahu Kurye o kelime. Hadi onu geçtim de şu şaftı kaymış çakma sarı saçlı iş insanına(!) o köpek dışkısını yedirirdim ben herhalde. Travesti kılıklı!

Not: Travestilerden özür diliyorum böyle bir yaratık ile adınızı aynı cümlede kullandığım için fakat bir seferlik mazur görün.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Psikopatlığı yapan sosyete bir hanım olunca ancak teessüfler dile getirilebiliyor.
Parası olan her iki ayaklı insan sayılır mı?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kurye kardeşime geçmiş olsun, sanmıyorum ama inşallah adalet önünde karşı taraf ceza alır.

Harcayamayacağın kadar paran oldu mu insanın ufku, hayal gücü genişliyor demek ki. Ortalama gelirli bir ruh hastası vatandaşın aklına gelmez kuryeyi hayvan dışkısına oturtmak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu nasıl bir sadistliktir nasıl bir saykoluktur . . .
Asıl bunları şöyle kıymıklı tahtadan bir d*ld#ya oturtacan akılları başına gelecek . . .

Hocam bu da sadistlik olmuyor mu :cherry: Bence en güzeli ömür boyu kurye ve kargo hizmeti almasınlar. Karda , kışta , yağmurda ve fırtınada her yere gidip alışveriş yapmak zorunda kalsınlar.

Ülkenin zengini ayrı , fakiri ayrı vizyonsuz :D
Holdingin var senin , tamirciyle , kuryeyle niye muhatap oluyorsun.

Ülkenin zengini ayrı , fakiri ayrı vizyonsuz :D
Holdingin var senin , tamirciyle , kuryeyle niye muhatap oluyorsun.

Bozuksa bozuk bir sürü paran var iş insanısın al yenisini geç kuryeyi küçük düşürmeye ne hakkı var.

Eğer silah zoruyla yaptırmamışlarsa, kuryeye “Sen nasıl erkeksin ?” diye sormak istiyorum. Yok öyle değilse o zaman bu kadını, şoförünü ve sevgilisini eşek sudan gelene, yalvartana kadar dövüp serbest bırakacaksın. Haberlerde “ifadeleri alınıp serbest bırakıldı” diyecekler.

Benim çalıştıgım yer hema ya çok yakın ,

Söylenti bu kadının babası da cinsin teki , oldugu..Türlü türlü huyunun oldugu söylenir ..

Çok mühendis istihdam eder ama para vermez pek 5 yerine 10 mühendis alır , 10 tl maaş yerine 5 TL verir,

ara ara helikopter ile burada ki fabrikasına gelir gerçi son bir senedir helikopterinin sesisini duymuyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar