Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En azından %70'i neden böyle diye çok merak ediyorum. (Hepsi için söylemiyorum keza babamda doblo kullanıyor
r: )
Böyle derken; Trafikte kurallar kendileri için geçerli değilmiş gibi araç kullanıyorlar.
Bugün yaşadığım olay (kaza da denilebilir);
Burası: İstanbul/Sultangazi/Yunusemre Mahallesi.
Tam dört yol ağzı derler ya.
Ben yeşil renkli okun bulunduğu yerde ve gösterdiği istikamette ilerliyorken.
Kırmızı renkli ok ise bir ticari aracın yaptığı hareketi temsil etmekte olup.
Altın sarısı renkli çember ise arabayla kafa kafaya çarpıştığımız yer olmaktadır.
Ticari araç "U dönüş/Sola-Sağa dönüş" yapılması yasak olan yerde yırtık dondan çıkar gibi önüme çıktı.
Arkamdan hafriyat kamyonu hızlı (Adamlar sefer başı para aldığı için cidden çok hızlı kullanıyorlar) şekilde geldiği için saniyelik aynaya baktım.
Ve önüme ticari o kadar hızlı bir manevra ile çıktı ki (muhtemelen kamyon gelmeden dönüşünü tamamlamak istedi)
Ticari ile belirtiğim çemberde çarpıştık.
Ticarinin sağ ön çamurluğu içe göçtü, sağ sinyal çatladı , hatta o kadar çatırtı sesi geldi ki far filan kırıldı sandım.
Enteresan şekilde bende veya motorumda hiç bir şey yok, koruma demiri filan kullanmış olsam arabası patates olacaktı demek ki
Düşme, yan yatma, kayma filan olmadı soğuk kanlı bi şekilde kenara çektik.
%100 suçlu olduğunun farkında olduğu için direk bağırıp çağırmaya başladı barzo.
Beni görmüyor musun arabayı mahvettin şu hale bak dedi...
ahahaha dostlar şaka değil ciddiyim
:cyclopsan
Adam geçmiş olsun sende bi şey var mı diyeceğine...
Dedim sen şaka mısın U dönüş yaptığın yere bi bak dedim her yerde tabela var yasak olduğunu gösteren dedim.
Ya ne yasağı yeeaaa diye gevşek gevşek konuştu.
Kaldırımda duran bir iki vatandaş sağolsun geldi sende bi şey var mı bacağın filan sıkıştı mı dedi.
Ticarinin şoföre bakarak, bacağım çok kötü şimdi gidip rapor alıcam dedim.
İnanın 5 saniye geçmedi, arabadan bir şey alacakmış gibi yapıp binmesi ile tüymesi bir oldu.
Bende bi şey olmaması ve onun arabasının zarar görmesi benim için yeterli oldu uğraşmak istemedim.
Şakası bir yana Allah tüm motosiklet kullanıcılarını kazadan beladan korusun dostlar.

Böyle derken; Trafikte kurallar kendileri için geçerli değilmiş gibi araç kullanıyorlar.
Bugün yaşadığım olay (kaza da denilebilir);
Burası: İstanbul/Sultangazi/Yunusemre Mahallesi.
Tam dört yol ağzı derler ya.
Ben yeşil renkli okun bulunduğu yerde ve gösterdiği istikamette ilerliyorken.
Kırmızı renkli ok ise bir ticari aracın yaptığı hareketi temsil etmekte olup.
Altın sarısı renkli çember ise arabayla kafa kafaya çarpıştığımız yer olmaktadır.
Ticari araç "U dönüş/Sola-Sağa dönüş" yapılması yasak olan yerde yırtık dondan çıkar gibi önüme çıktı.
Arkamdan hafriyat kamyonu hızlı (Adamlar sefer başı para aldığı için cidden çok hızlı kullanıyorlar) şekilde geldiği için saniyelik aynaya baktım.
Ve önüme ticari o kadar hızlı bir manevra ile çıktı ki (muhtemelen kamyon gelmeden dönüşünü tamamlamak istedi)
Ticari ile belirtiğim çemberde çarpıştık.
Ticarinin sağ ön çamurluğu içe göçtü, sağ sinyal çatladı , hatta o kadar çatırtı sesi geldi ki far filan kırıldı sandım.
Enteresan şekilde bende veya motorumda hiç bir şey yok, koruma demiri filan kullanmış olsam arabası patates olacaktı demek ki
Düşme, yan yatma, kayma filan olmadı soğuk kanlı bi şekilde kenara çektik.
%100 suçlu olduğunun farkında olduğu için direk bağırıp çağırmaya başladı barzo.
Beni görmüyor musun arabayı mahvettin şu hale bak dedi...
ahahaha dostlar şaka değil ciddiyim
Adam geçmiş olsun sende bi şey var mı diyeceğine...
Dedim sen şaka mısın U dönüş yaptığın yere bi bak dedim her yerde tabela var yasak olduğunu gösteren dedim.
Ya ne yasağı yeeaaa diye gevşek gevşek konuştu.
Kaldırımda duran bir iki vatandaş sağolsun geldi sende bi şey var mı bacağın filan sıkıştı mı dedi.
Ticarinin şoföre bakarak, bacağım çok kötü şimdi gidip rapor alıcam dedim.
İnanın 5 saniye geçmedi, arabadan bir şey alacakmış gibi yapıp binmesi ile tüymesi bir oldu.
Bende bi şey olmaması ve onun arabasının zarar görmesi benim için yeterli oldu uğraşmak istemedim.
Şakası bir yana Allah tüm motosiklet kullanıcılarını kazadan beladan korusun dostlar.