Arama sonuçlarınız

1. E

Bajaj Boxer ile 31 saat yolculuk 1100 km yolculuk

Cumartesi - Pazar Orta karadeniz - doğu anadolu - doğu karadeniz turu yaptım Sırasıyla Samsun amasya tokat Sivas Erzincan Gümüşhane Giresun Ordu Samsun Yakılan Benzin ücreti : 90 TL yAPILAN KM : 1100 KM
  2. E

Boxer İle Samsun - Erzurum Aşkale - Trabzon Merkez - Samsun Merkez 1200 km

Arkadaşlar yarın iş çıkışı yola çıkacam orucumu reşadiyede açmayı düşünüyorum daha sonra uykum gelene kadar gece motor sürecem çadırımı yanıma aldım motorumun arkasına türk bayramı takacam uykum gelmezse erzincanda kamp kurabilirim uyuduktan sonra erzincandan yola çıkıp aşkale oradanda trabzona...
  3. E

Uzun yolculuklarda motosikletle giderken uyuduğunuz oluyor mu

geçen hafta cumartesi gecesi saat 22.00 yola koyuldum amacım samsunu gezip eve gitmekti sonra dedim ki bi trabzon edeyim motora bi bindim gidiş o gidiş bir ara gece uyuya kalmışım anlık gözüm kapanmış tünelde son anda bariylerlerde gözümü açtım neyse ki kıl payı kurtuldum motorun tepesinde...
  4. E

Ben Motosikleti Bırakıyom Bajaj Boxer 2015 Model Motosiklete 915 TL Sigorta

Arkadaşın Toyota Corolla 1.6 var 400 lira sigortası çıkmış 150 cc motosiklete 915 lira sigorta çıktı zaten motor 1000 lira etmez
  5. E

Samsun - Sümela Manastırı Yolculuğu

Yaz gelmesi ile birlikte benim motosiklet gezilerim artmadı. Ben forumda kiler gibi artislik yapmaya değil gerçekten gezmeye giden biriyim. Tarih : 04.06.2016 Yola Çıkış Saati: 22:55 Rota : Samsun - Ordu - Giresun - Trabzon - Sümela Manastırı ve geriye dönüş. Yapılan KM : 750 KM Harcanan Para...
  6. E

kask kamerasının açısının ayarlanması

kask kamerasının açısının ayarlanması nasıl olmalı ayarı yanlış yapınca yol başka çıkıyor