Arama sonuçlarınız

1. mettoxin

Sizce Hangisini seçmeliyim (Cbr125 ve GT250 R Kullanıcıları yardımınızı beklıorum)

s.a öncelikle yardım eden etmeyen herkeze tşkkür ederim özellikle hyosung GT250R ve cbr 125 kullanıcıların ve kullananların yorumlarını alırsam sevinirim motorlar hakkında sımdı bu 2 motor arasında takıldım kaldım borçlarım yüzünden daha yeni tiger250 motorumu sattım . inş şu borcumu...
  2. mettoxin

Motor seçimi konusunda yardımınıza ihtiyacım var

s.a bana taş çatlasın 4.000 tl ye kadar motor öneriisinde bulunurmusnuz aradıgım özellikler super sport ve naked az yakıp çok kaçması benim tercihimdir dışardan bakıldıgında ilgi çekici olması seri şanzımantlı yardım eden herkeze sımdıden tşkur ederım
  3. mettoxin

Motor tercihi

S.a abilerim kardeslerim ufak bı arastırma yapıorumda yardımlarınızı beklıorum bu gun motorumu mecburiyetten satmış bulunmaktayım borclarımdan dolayı allaha şükürler olsun çoğunu kapattım borcumun az bı miktar kaldı onuda en kısa surede kapatmaya çalısıcam sattıgım motor kanuni tiger250 di...
  4. mettoxin

Ehliyet sınavlarıyla ilgili bilgisi olanlar

sa arkadaslar 3 temmuzda sınava girdim ve cevap anahtarını almıştım trafik ile mtordan geçtım ilk yardımdan 2 sorudan kaldım ilk yardımdan 11 yanlıs çıktı :S 2 soru yuzunden tekrar grecem galiba bu sınava ne zaman olur acaba bilen var mı
  5. mettoxin

Uygun fiyata motor arayanlara

SA acill paraya sıkıstım ayın 10u na kadar satmam gerekiyor kanuni tiger250 motorum var 2005 model 11,276 km benzin koy git durumda motorla 300 km yol yapıorum tek seferde tık bile demıyor yarı yolda bırakacak bi motor değil kredi kartı borcum yuzunden satıyorum ve kaçırılmıcak bi motor...
  6. mettoxin

ufak bi sorunum var tecrübeli abilerim ve kardeşlerimden yardım beklıorum

öncelikle s.a kullandıgım motor kanuni tiger250 ve şanzımant sorunum var nasıl desem yolda giderken vites deiştirince felan hiç bi sorun yok ama park ederken vitesli boşa çok zor alıo vites göstergesi boş ta gözukuo ama devir saatin altındaki N işaretli ışık yanmıo 5 10 kere denıorum öle yanıo...
  7. mettoxin

plaka ve ruhsatı üstüme alacamda pazartesi günü yardımcı olabılırmısnız..

allaha şükürler olsun bu gun motoru aldım suan bakımda yarın alıcam motoru ve pazartesi günü ruhsat ve plakayı üstüme alacam bu konuda pek bi bilgim yok bana yardımcı olursanız sevınırım Şimdiden Tşk edrim.
  8. mettoxin

en sonunda aldık motoru :)

eet ilk sizinle paylaşmak istedim şu an itibari ile motor emrime amatedir :D yarın aksam bakımdan alıcam motoru inş.
  9. mettoxin

kanuni tiger 250 hakkında herşey ( + ları ve - leri) yazarsanız sevinirim

konu başlıkta belirtildigi gibi forumda bulamadım bu başlıgı ben açım dedim. tecrübeli abilerim kardeslerımın yorumlarını beklıorum
  10. mettoxin

ruhsat , vize , sigorta ve plaka vs. tecrübe olan abilerim kardeşlerim

1- Vizesi bitmiş nerde ve nasıl , ne kadara yaptırabilirim( vizesi ne durumda bılmıorum ama nasıl yaptırcagımı öğrensem iyi olur ) 2- Sigortası bitmiş , nerde nasıl ve ne kadara yaptırabilirim 3- Motorun herşeyiyle benim üstüme ve bana ait olmasını istiyorum bunla alakalı neler yapılmalıdır...
  11. mettoxin

en sonunda motorum oluyor .. :D

çok sevinçliyim bu konuyu sizle paylaşmak istedim uygun fiyata temız bı kanuni tiger 250 anlastım hayırlısıyla cumartesı gunu altımda olacak bu gece nasıl uyucam hiç bilmiorum :d :D şimdiye kadar yardım eden tüm abilerim kardesımlerımede tşklerimi iletirim ...
  12. mettoxin

Choopper almalımıyım ?

eet abilerim kardeşlerım şuan itibari ile evdekileri ikna ettim vitesli motor için ve 2.000 tl kredim var chopper motorlar hoşuma gidior ama ilk motorum olacak ve vitesli motor simdiye akdar sürmedım yaklasık 1.5 2 ay trafiğe çıkmayı düşünmüorum zaten hem ehliyet gelsin hemde vites mantığına...
  13. mettoxin

yardımlarınızı beklıorum kazalı motorsiklet hakkında

s.a kazası olan bi motorsiklettin ne gibi sorunlar yaratır bu konuda aydınlatırsanız sevinirim motor mağazasında honda innova 125 sordum bu gun 1.500 tl dedi motor temiz bişi ön teker üstündeki çamurluk yerde sürtmüş sanki öle bi çizikler var başka hiç bi yerınde çizik yok temiz motora benzio...
  14. mettoxin

arkadaşlar yardımlarınızı beklıorum ( honda innova hakkında )

sa. arkdaslar dun bi motorsiklet mağazasına honda innova 125 sordum ve 1.500 tl dedi daha 0 km de (bence kmsiyle oynanmıs ) ön çamurluk kaza yapmıs gibi sanki yerde sürmüşcsine bi çizik var baska bı sıkıntısı yok motor 2005 model şimdi fiyatı beni endişelendirior sizce almalımıyım
  15. mettoxin

arkadaşlar yardımlarınızı beklıorum ( honda innova hakkında )

sa. arkdaslar dun bi motorsiklet mağazasına honda innova 125 sordum
  16. mettoxin

ilk motor ybr 125 tercihim yorumlarınızı beklıorum

öncelikle s.a sımdı ilk motorumu alıcam inş 4 gün sonra ve ybr düşünüorum ama şimdiye kadar hiç vitesli motor kullanmadım hep scooter kullandım sizce tercihim nasıl alışmam uzun sürer mi beni kullanırken zorlar mı görüş ve önerileriniz için şimdiden tşk ederrim
  17. mettoxin

motor seçimi hakkında yardım ( tecrübeli abilerim yardımlarınızı beklıorum ... )

s.a öncelikle kafama 1 kaç tane soru takıldı ve ne yapacagımı hiç bilmiorum bu ilk motorum olucak allahın izniyle ve kafamda 2 model var ilk motorum olucagı için ucuza kaçtım biraz mondial motor almayı düşüorum abimin arkadaşının motoru var daha 6000 km de tertemiz alalı 6 7 ay oldu ve...
  18. mettoxin

istanbul/ zeytinburnunda tavsiye edebilecegınız saglam bi usta var mı _?

zeytinburnunda tavsiye edebileceginiz bi usta var mı yeni motor alıcamda allah kısmet ederse 2. el oldugu için bii kontrol ettırım dıorum saglam bi ustaya yardım eden herrkeze sımdıden tkşler...
  19. mettoxin

Mondial 1200 tlye 150 zc (sizce nasıl alırken dikkat etmem gereken şeyler nedir )

s.a abilerim ve kardeşlerim bi abimin arkadasının mondial 150 zc si var ve satıo daha dogrusu araba aldı arada bı kullanıo normalde satmıo ama 1200 e verırım dıo bana motor tertemız 2009 un kasım aylarında mı ne alınmış performans egzoz taktırılmıs yanındada kaskınıda verecek motor 6,000 km de...
  20. mettoxin

motoGp hakkında ...

türkiyede motogp yarışları yapılıyomu bilen var mı ve tarih yer saat verebılecek olan var mı ??