Arama sonuçlarınız

1. solmyr

Nikon vs Canon (DSLR)

hangi markayı neden tercih edersiniz? ben canon 550d kullanıyorum. 2.el uygun fiyatlı bulup aldım biraz aceleye geldi ama memnunum :P
  2. solmyr

gökbilimciden satılık TELESKOP & AKSESUARLAR

gök bilimciden satılık teleskoplar :queen: astronomi öğrencisiyim. 500 kere 28974963 kere büyütür yazan, çamurdan başka birşey göstermeyen telesokoplara para vermeyin. SADECE 4 inç ve üzeri açıklıklı mercekli teleskoplarla takas olur. (optik tüp veya kundaklı farketmez) skywatcher 70/500...
  3. solmyr

satılık TELESKOP (maksutov cassegrain)

konus marka. 150mm çap. 1800mm odak uzunluğu. 90' düzeltici pirizma. 10 ve 25 mm göz mercekleri. optik tüp sıfırdan farkı yok. üründe çizik vs. yoktur. 8x50 bulucu dürbünü var. muadillerinin türkiye fiyatı 2000tl civarı 850tl benim fiyatım. havale ile alacaklar için 800tl. kargo benden
  4. solmyr

En iyi internet Tarayıcı (Chrome-IE-Opera-Mozilla-Safari vs...)

En kullanışlı ve en hızlı tarayıcı hangisi? ben başlıkta yazdıklarımı kullandım ancak öne çıkan yok sayılır. chrome arayüzü çok basit ve hızlı. ie 9'da basitleştirilmiş ve hız konusunda başarılı. mozillada birçok eklenti bulunuyor. opera'da sistemi kasmayan basit bir tarayıcı. siz hangisini...
  5. solmyr

SKYWATCHER TELESKOP 70/500 MERCEKLİ

GÖKBİLİMCİDEN SATILIK TELESKOP. ÜRÜN TEMİZ KULLANILDI, DAHA BÜYÜĞÜNÜ ALMAK İÇİN SATIYORUM http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-teleskop-skywatcher-70500-mercekli-telekop-71641779/detay/
  6. solmyr

TELESKOP Skywatcher 102/1300 OTA maksutov

Teleskopta en önemli parça aynadır, ürünün aynasında hiç çizik yok, özenle kullandım, astronomi okuyorum, daha önceki teleskobumuda bu siteden satmıştım, bunuda üst modelini almak için satıyorum. üründe hiçbir sorun yok, uşak ve izmir'deki alıcılara elden teslim edebilirim. 500tl Tipi...
  7. solmyr

B sınıfı ehliyetle en fazla kaç yolcu taşınabiliyor?

B ehliyetim var, bir minibüsle en fazla kaç yolcu taşıyabilirim.?
  8. solmyr

Çıkma Teklifleri

1. ben acilarin cocuguyum modeli -meltem benimle cikar misin? -hayir!!! -tamam meltem simdi git ve beni yanlizligim ile yanliz birak 2. kivrak modeli - meltem benimle cikar misin, misal iki biletim var ateslerin dansi'na? - hayir!!! - aa simdi hatirladim, hülya'ya soz vermistim... oteki sefere...
  9. solmyr

"Performans düşüşü" BMW

bmw motosikletlerinin özelliklerinde belirtilen bu ifade ne demek oluyor:silent: nasıl oluyor neden oluyor:silent: http://www.bmw-motosiklet.com/2986.aspx teşekkürler ayrıca bmw'yi motosikletleri hakkında diğer tüm markalardan daha fazla bilgi verdiği için tebrik ediyorum:rendeer:
  10. solmyr

Dünya Sizce Ne Kadar Büyük? Bence Tahmin Bile Edemezsiniz...

Karşılaştırmalara Bi Bakın (hepsi ölçekli) Altta 1 pixel diye gösterilen yere dikkat Tahmin ettiğiniz kadar var mı? :queen:
  11. solmyr

Motor Değiştirmek Yasal Olarak Nasıl Oluyor

örnek, vn900 motorunu shadow şasisine uydurdum, ruhsat veriliyor mu? verilirse bürokrasi nasıl işler?
  12. solmyr

Ağlayan Adolf

Bir Adolf Hitler gerçeği UHA muhabirleri tarafından gün ışığına çıkarıldı.Yıllardır Ağlayan Çocuk olarak bilinen resmin orjinalinin arkasında bulunan bir günlük ağlayan çocuğun kimliğini ortaya çıkardı.Resmin Avusturya'nın Braunau şehrinde doğmuş çok acılar çekmiş adolf hitlere ait olduğu...
  13. solmyr

Siz Nasıl Dengede Kalıyorsunuz?

Buhar makinesi gibi bisiklet de bilimin yol göstericiliği veya bilimsel birikim olmadan da teknolojinin başarılı olabildiğine iyi bir örnektir. Aslında bisiklet, demirciler yerine bilim adamları tarafından tasarlanmış olsaydı, belki de hiç çalışmayacaktı. Bugün bile bisikletin olağanüstü...
  14. solmyr

Aynı Hacimde Motorların Devir Farklarının Nedenleri

Örnek; Caracal : 193cc + ÇapxStrok 63x62 + Sıkıştırma 9:1 + 12,10Hp/7350 + 12,5Nm/5400 Freedom : 193cc + ÇapxStrok 63x62 + Sıkıştırma 9:1 + 12,44Hp/6750 + 9,9Nm/4950 Motocar : 193cc + ÇapxStrok 63x62 + Sıkıştırma 9:1 + 14,41Hp/7500 + 14Nm/6000 Enduro : 193cc + ÇapxStrok 63x62 + Sıkıştırma...
  15. solmyr

Neden Mt?

Niye Burdasınız?
  16. solmyr

Motosiklet Teorisi kitabını nasıl bulurum?

Reşat Arbaş; Yayımlayan: Vecihi Terzi MVT Yayıncılık; ISBN No: 9756081007 bu kitabı nasıl bulurum
  17. solmyr

Tork mu? Güç mü?

motosiklet için ikiside önemlidir ama size göre hangisi DAHA önemli
  18. solmyr

ABS (Anti-Blockier System)

Almancadaki Anti-Blockier System'in kısaltmasından oluşur. Bunu bazı firmalar ALS (Anti-Lock System) adıyla da kullanıyor. Tekerleklerin frenleme sırasında kilitlenmesini önler. Bu sistemde her bir tekerlekteki algılayıcılar yoluyla ABS'nin beynine tekerleklerin durumu hakkında bilgi gönderilir...
  19. solmyr

Çap & Strok ile Tork,Güç,Devir,Yakıt Tüketimi,Verim ilişkisi

Sıkıştırma oranları aynı olan Motorlarda; Piston Çapına göre Yüksek stroklu makinelerde devir az,Güç az,tork fazla Piston Çapına göre Düşük Stroklu makinelerde devir çok,güç çok,tork az Buna göre Çap & Strok ile Tork,Güç,Devir,Yakıt Tüketimi,Verim ilişkisi nasıldır? benim bikaç teorim var ama...

Yeni mesajlar