Arama sonuçlarınız

1. solmyr

Hava Soğutmalı Motosiklet Silindir Piston Değişimi [VIDEO]

işlem sırasında devamlı video kaydı yapmadığımız için konuşmada konu bütünlüğü olmadığından ve konuyla alakasız veya argo :P muhabbetler geçtiğinden müzik eşliğinde verdim.
  2. solmyr

counter global offensive anlayanlara soru

cs go oynuyorum ama iyi oyuncu değilim, online'da mahvediyorlar. karşı takıma çok bot atıp onlarla oynuyorum ama her defasında mp_limitteams 0 mp_autoteambalance 0 mp_timelimit 0 vs yazmam gerekiyor. bu konsolun default ayarlarını nasıl nereden değiştirebilirim? bilen beri gelsin.
  3. solmyr

çin malı cg motor debriyaj balatası değişimi (video)

forumdaki teknik konularda verdiği cevaplarla tanınan serkanADH13 ile debriyaj balatası değişimi. kendisine teşşekür ediyorum.
  4. solmyr

Mondial 150 Z-ONE incelemesi

5. solmyr

"çin malı vlog" kanalım "Bereñârı"

galiba türkçesi "görüntülü günlük" olmalı. motorcumuhabbeti ki kendini çok uzun zamandır takip ederim, çok iyi bir motovlogcu. bu tarz bir şey yapmak uzun zamandır aklımda vardı ama bu adamı görünce benim harcım değil diyordum. sonra yeni motovlogcu arkadaşları da görünce, bu vlog işini yapmak...
  6. solmyr

Atatürk ve 19

ben gibi kemalist :P arkadaşların ilgisini çekebilir. yine ben gibi hayatın hiç bir yerinde işine yaramayacak, ilgiç ve sıradışı bilgileri öğrenmeyi seven ama kemalist olmayan arkadaşların da ilgisini çekebilir. herhangi batıl inancım yok, hurafelere inanmam. sadece ilginç olduğu için...
  7. solmyr

Bim'de model motosiklet

yarından itibaren bu hafta bim'lere maisto model motosikletler geliyor. ben bir kaç tane almayı düşünüyordum ama 25 ile 50 tl arası değişiyor fiyatları 1:18'lerin. bim'de 10tl. almak isteyenlere...
  8. solmyr

satılık kanuni caracal200

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-temiz-uzun-yol-motoru-195344194/detay motor temiz. imzamdaki youtube kanalımda motosikletin bir kaç videosu var. acil değil. eski günler... ::sefereee ilk sahibiyim. 7.5 yıldır sadece ben kulandım. işte kanıtı: :salut:
  9. solmyr

Altınlı Gece 2.Sezon 2.Bölüm

eskileri almış yanına ama kısa videolar kısmı tırt.
  10. solmyr

full kapalı chopper arka jant

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-sadece-takasli-custom-chopper-full-kapali-jant-188878328/detay/ sadece takas.
  11. solmyr

Yeni ehliyet yasa taslağı iyi mi kötü mü?

teknoseyir'i takip ederim. konularına hakim adamlar. takip etmenizi tavsiye ederim.
  12. solmyr

kanuni ile izmir'de gece turlaması (NoPro)

merhaba arkadaşlar. bir süredir uygun bir aksiyon kamera bakıyorum. çok pahalı ya da çok kalitesiz ürünler vardı. bende gopro göğüs bağlantı parçasını alıp, telefon ile dar açılı da olsa çekim yaparım dedim. kargo akşam üstü geldiği için ilk denemeyi kel kör telefonu uydurarak bu akşam yaptım...
  13. solmyr

Akıllı telefonlarda rota planlama uygulamaları

Akıllı telefonlarda çok iş goren navigasyonlar var ancak ben istediğim gibi bir rota planlayıcı bulamadım. Mesela haritada ulaşmak istediğim bir noktaya 3 farklk rota ilee goturuyor benim kullandığım here drive uygulaması. Hızlı dengeli ve kısa rota. Ancak bengideceğim her caddeyi, sokağı, yolu...
  14. solmyr

Sinyal fren lambaları Akkor-LED değişimi

merhaba arkadaşlar. hafta sonu boş vaktimde pek de gerekli olmayan bu değişimle uğraştım. led ışığına her zaman bir sempatim olmuştur :) motosikletimin kullanım klavuzu internette dolaşırken denk geldi ve 10watt'lık sinyal, yaklaşık 30watt'lık park-fren ampülünü görünce hemen değiştirmeye karar...
  15. solmyr

15 - 16 inç chopper arka jant

15 - 16 inç chopper arka jant arıyorum. takasta olabilir. bendeki kapalı 15 inç caracal200 jantı
  16. solmyr

Kanuni caracal açık hava filtresi

merhaba arkadaşlar. motosikletim 3,5 yıl kadar yattıktan sonra, yağını karbüratörünü değiştirip vizeye soktum. yaklaşık 12000km. hava filtresini hiç değiştirmemiştim. filtre hortumu çatlaktı, bantladım bir süre kullandım. motosikletle sabit bir gazla düz yolda giderken saliselik güç kayıpları...
  17. solmyr

canon eos 550d

canon eos 550d 900tl 18-55 is II Mercek vanguard çanta m42 adaptör (teleskop bağlantısı için) ters lens adaptör (makrı için) yedek pil toshiba 16 gb class 10 sd toshiba 8 gb class 10 sd samsung 32 gb class 10 micro sd hiç bir sorunu, çiziği yok. 6400 shutter özel mesaj yada mail...
  18. solmyr

satılık teleskop

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-teleskop-konus-150mm-maksutov-cassegrain-optik-tup-123132095/detay uzay bilimcisinden satılık :P düşmesi kalkması yan yatması yoktur.
  19. solmyr

Krank milinin boyutunu değiştirmek?

Merhaba arkadaşlar. Aklıma bir soru takıldı. Örnekle anlatayım, 63x62 çap ve stroğa sahip motosikletim var, sıkıştırma oranı 9'a 1. Mesela ben krank milini 1mm daha genişiyle değiştirsem, yani 63x63 yapsam, yanlış hesaplamadıysam sıkıştırma oranı 10.7'ye 1 oluyor, motor hacmi 3cc kadar artıyor...
  20. solmyr

Çinli Cruiser benzin şamandırası sorunu. Yardım

merhaba arkadaşlar. kanuni caracal200 motosikletim var. benzin şamandırası damlatıyor. conta parçalanıyor. bir defa değiştirdim yine aynısı oldu. internette araştırdım, bu sorunla karşılaşan çok. benzin şamandırası yerine, depoya sorun çıkarmayacak bir tıpa takılabilir mi? şamandıraya göstergeye...