Arama sonuçlarınız

1. 2move

Debriyaj balatasi tam ayırmıyor. NC750X

Bugun servise gittim, motor sicakken 1 ve 2 arasi boşa zor geçiyor. Ustada bakti balata tam ayirmadigini fark etti. 800 kusur lira fiyat cikti. Usta bu sekilde kullan zarari olmaz sadece bosa atmakta zorlanirsin desede, birsure sonra balatayi siyiracak. Binmeye devam ediyorum. Biraz yorum almak...
  2. 2move

sağlam virus olamayan Torrent sitesi tavsiye ihtiyacı var.

Yabancı Film (orjinal dublajsız) indirmek için torrent sitesi bakıyorum . kickass kullanıyordum ama devamlı virus çıkıyor. Sağlam site lazım arkadaşlar. Ne tavsiye ederisniz?
  3. 2move

Isıtıcı ayak tabanlık aldım. Gerbing 12V . Şiddetle Tavsiye olunur

Ne termal çorap ne goretex bot, boşuna para bayılmışım. Isı kaynağı olmadı sürece o ayak üşür arkadaşlar. Ayaklar üşüdümü istediğin kadar kalın giyin illaki ısı kaybedersin. Aldığım ürün bu. thewarmingstore.com dan aldım, kablo ile ayaktabanına inen tabanlıklar. En güzel tarafı sadece parmak...
  4. 2move

Ekonomi sohbeti etmek isteyenler içeri buyrun

Az önce yamaha 2016 fiyatlarını açıklamış ister istemez yine hüzünle doldum. 2015 basinda kawa versys alirim diye düşünürken simdi cbf150 mi öpüp basima koyasim geliyor. Biara NC700 e yoneldim ekonomik olsun diye bu sefer trafik sigortalari patlama yaptı. Simdi ne hevesim kaldi ne umudum. Kredi...
  5. 2move

İsviçre konsolosunun eşine 3 yıl ceza

Serpil KIRKESER / İSTANBUL (DHA) - BEBEK'te kullandığı ciple motosikletle giden Filiz İnal ile eşi Doğan Durmuş İnal'a çarparak yaraladığı gerekçesiyle yargılanan eski İstanbul İsviçre Konsolosu Florian Köppel'in eşi Andrea Walz Köppel 3 yıl 8 ay hapis cezasına çarpırıldı. İstanbul Adalet...
  6. 2move

Emeğe saygı lütfen. Actigim konuyu haber bile vermeden silinmesi nedir?

10 yılı aşkın uyeyim siteye. Bmw yeni modeli cikmis 350cc, baslik acayimda herkez duysun diye uğraştım. Başlık iki defa silindi hic bir haber verilmeden. Sitenin kontrolu kimde amacı ne anlamadım ama yapilan saygisizliktir en azindan mesaj ile haber verilebilir. Başlığı BMW markasının altına...
  7. 2move

Ankara AB- ACİL KAN İHTİYACI- AKAY HASTAHANESİ

Sevgili dostlar, Bir yakınımın Ankara' da acil AB- kana ihtiyacı var. İletişim bilgilerini veriyorum . Şimdiden teşekkürler AKAY HASTAHANESİ Zeynep Sönmezalp 0555 225 02 18
  8. 2move

lily kamera ile tanışın. Go Pro Katili

Mobilden video ekleyemedim web sitesine girin ve izleyin. Muhtesem icat.. http://www.lily.camera
  9. 2move

ihtiyacı olana 44 numara SIDI dört mevsim bot

Arkadaslar, ihtiyaci olana SIDI 44 numara dört mevsim botlarimi vermek isterim. Kullanimdan dolayi eski yuzluler fakat kesinlikle su gecirmiyorlar. Boyadim temizledim ve öyle gondericem. Bir hayır duaniz yeter. Ilk cevap yazan arkadasa gonderirim. Lutfen ozelden mesaj yazmayiniz okuyamiyorum...
  10. 2move

Trafikte anası belli babası binbeşyüzelli olan bir sürücü daha

videonun haberi burada http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/iste-trafik-magandasi_104964?hid=28005675 İşte bu birşeyin çocukları yüzünden canını kaybediyor onlarca insanımız, ailelerin canı yanıyor. Admin müsade etde bu başlık altında rahat rahat sözvelim
  11. 2move

Direksiyonda tabletten film izleyen dallama(video) İstanbul- Sahilyolu

Ben bu sütü bozuğu ihbar ediyorum trafiğe, videoyu yükledim youtuba e-ihbara gönderiyorum.
  12. 2move

Motordan Çıkan yağda yoğun benzin kokusu nedendir?

Arkadaşlar, son iki bakımdır dikkatimi çekti, bakımdan sonra çıkan yağı kokladığımda aşırı yoğun benzin kokusu geliyor burnuma. Yağa benzin karışması mümkünmüdür? Motor cbf150 2012
  13. 2move

Cenaza Konvoyu - Sabiha Gökçen - Engin Öksüz ve Abdullah Türk abimiz için

Degerli motorcu dostlar. malumuzunu Engin Öksüz ve Abdullah Türk kardeslerimiz dogu turu esnasinda urfa halfeti civarinda ikiside cinayete kurban gitmistir. engin kardesimizin cenazesi Sabiha gokcen havalimanina gelecektir. Arkadaslar 22:30 itibari ile kavacik bp de bulusup Engin öksüz...
  14. 2move

İntercom mikrofonum bozuldu. Ses cızırdıyor. Nerede yaptırabilirim(Scala Rider)

Arkadaşlar , scala ride Q2 Pro intercomun mikrofonu bazen ses var bazen yok, cızırtı yapıyor. Başka interkom ile de denedim aynı. İstanbulda mikrofon tamiri yaptırabileceğim yer varmı? veya scala riderın servisi? ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
  15. 2move

Vizör icin parmak silecek kullanan?

Bir ara piyasada sık sık rastladigim parmagatakilan silecekten ariyorum fakat bulamadim. Parmaga takiyorsunuz ve kaskin vizorunu silecek edasiyla siliyor. Su kaydirici sprey veya digerleri ise yaramiyor. Su an nerede satiliyor bilen varsa sevinirim
  16. 2move

Harbiden üşütmeyen BOT-ÇİZME? Parası önemli değil

Arkadaşlar , gerçekten üşütmeyen motor botu bakıyorum. Goratex olur olmaz, hiç farketmez. Ayak taban ısıtıcı alacaktım, 300 lira tutuyor. O parayı bota verip üzerine koyup adam gibi kışlık bot almak istiyorum. Marka ve parası önemli değil...
  17. 2move

Top Case nasıl boyanır? Pürüzlü yüzey

Arkadaşlar tecrübe kişilerden yardım istiyorum. Kappa topcase mi boyamak istiyorum. Siyahı beyaza çevirim yüzey pürüzlü. Tecrübeli arkadaşlar ve boya işinden anlayanlar cevap yazarsa sevinirim. Sprey boyayla ne kadar sağlıklı olur? İlerde boya çatlama yaparmı? Kullanmam gereken boya türü nedir?
  18. 2move

Yeni ruhsatım geldi. Ruhsat araç sınıfı L3, koltuk sayısı 1. Yanlış dimi?

1) Hemen emniyete gitsem değiştirirlermi ücretsiz? Koltuk sayısı 2 olmadığında muayeneden geçmiyor ve ceza yeme ihtimalim var biliyorum. 2) Emniyetin yaptığı hata bana mı patlayacak? 3) Sizde bıktınız mı bu saçmalıklardan? 4) Neden kimse işini adam gibi yapmıyor bu ülkede?
  19. 2move

İtalya üretimi motosiklet botu marka ne var?

Yakın arkadaşım italyadan gelecek. SİDİ ve Dainese marka bot sipariş vericem. Bu ürünler italyan malı ama ebaya bakıyorum hepsi ABD den gönderiliyor ve kargo 80-90 dolar tutuyor. Oradan almanın bir anlamı kalmıyor. SİDİ Burada fiyatı 700tl 800tl arası. 225 dolar ebayde. Sormak istediğim MADE...
  20. 2move

Trafik sigortası yaptırmasam Ocak tan sonra yapsak fiyatlar düşermi?

Arkadaşlar trafik sigortası fiyatları uçmuş. Motoru dün aldım, yapmayıp beklesem ocaktan sonra yapsak ruhsatıda sonra alsam sıkıntı olurmu? Cezası varmı? Zaten 1 ay yaptırmak için sürem var, kalıyor geriye 15 gün. 15 gün idare ederim. Sigorta şirketleri yılsonu açığını kapatmak için fiyatları...