İtalya üretimi motosiklet botu marka ne var?

Yakın arkadaşım italyadan gelecek. SİDİ ve Dainese marka bot sipariş vericem. Bu ürünler italyan malı ama ebaya bakıyorum hepsi ABD den gönderiliyor ve kargo 80-90 dolar tutuyor. Oradan almanın bir anlamı kalmıyor.
SİDİ
$(KGrHqJ,!h!E8f3!8yH(BPUO)BlB5!~~60_12.JPG

Burada fiyatı 700tl 800tl arası. 225 dolar ebayde.
Sormak istediğim MADE İN ITALY bot başka marka ne var?

Alpinestars.
TCX'de italyan olabilir ama tam bilmiyorum.
Ben de yurtdışından bişeyler bakarım hep ama şöyle bir tespitim var; Ürün (örneğin dainese mont) italyan malı da olsa amerikada daha ucuz. Firmalar genelde AB ülkelerinde sattıkları tutardan mesela 700 EURO, Amerikada satıyolar 700 $. Aradaki kur farkı ki bu örnekte(0,75*700=525 TL) senin karın oluyor.

TCX'de İtalyan malıdır ve oldukça kalitelidir. Ben günlük motosiklet kullanımında ayakkabısını ve botunu kullanırım. Mutlaka inceleyin :).

Fiyatlar avrupa daha pahalı evet, İtalya üretimi ürünler ABD ebay den daha ucuza alınabiliyor.
Neyse vaz geçtim. TCX e göz atayım

sıdı vertigo corsa kullanmışlığım var. ancak bunlar aslen pist için tasarlandıkları için yürümeye fazla gelmiyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gaerne kullanıyorum. 1 yılı geçti. Memnunum. Mototalden almıştım. İtalyan malı. Fiyatı da o zaman 150 € civarında idi.

abi italyanlar yapıyor ya.deniz malzemelerindede italyanlar bir numara açık ara bu işin tek lideri

tcx italyan markası ve bende bu markayı kullanıyorum. goretex olmayan ürününü 2 gün önce almıştım gerek yok diye. bugünki yağmurda toplam 35 km sürdüm. ağzımın payını aldım :D

COQ

Motosiklet Eğitmeni
TCX Ducati bot üretiyor,
TCX'i bilmeyen bile Ducati yazisini görünce kesin italyan der.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar