Arama sonuçlarınız

1. BerKToprak

URFADA SURİYELİLERE 30 MOTOSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Ver mehteriiii :queen:
  2. BerKToprak

TİCARİ TAKSİ İŞGOREMEZ RAPORUYLA İCRAA BAŞLATMIŞ

8ci ay 2015 Yılında Gültepe / İstanbulda yaşadığım kaza 2 caddenin keştigi noktada, ortalama 30 kmh civarinda ticari taksiyle kafa kafaya çarpıştık. Kullandığım motor Çin malı bir şirket scooteri idi çarpmayla bende herhangi bir şey yoktu zaten motor devrilmedi bile. Ticari taksinin sadece...
  3. BerKToprak

Arka çanta cezası yedim.

Arkadaşlar merhaba bugün ufak bi kaza geçirdim. mecidiyeköyde büyükdere cad. üzerinde ilerlerken arabanın biri sol şerittten Anacaddeden aniden iş hanının yanında bulunan ara otoparka dalınca kafa kafaya öpüştük. genç toy vursan yarısı boşa gidecek araç şoförü kazanın hemen ardından işhanında...
  4. BerKToprak

Nerden Nereyeee

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım sıfır motosiklete %10 hasarsızlık indirimim uygulandığı halde 7000 tl üst 3000, 5000 tlye kadar sigorta tekliflerine şahit oldum nitekim, en uygun olan xxxx firmasının teklif "1200" tlye zorunlu trafik sigortası yaptırdım. şimdi asıl konu altta paylaştığım...
  5. BerKToprak

Alarmlı kaliteli disk kilidi yardım lütfen

Arkadaşlar alarmlı disk kilidi arıyorum kaliteli 150 tl ye kadar bütçeye uygun uzun ömürlü bir marka varmı. bu işi harbi hakkını veren sesi, pili dayanıklı bi marka önerilerinize ihtiyacım var. ilede 150 tl fiyat olsun kaliteli olsun demiyorum fiyatı 200 olsun ama çakma olmasın
  6. BerKToprak

Extra Garson Arkadaşlara ihtiyaç var

Bir arkdaşımın Organizasyon şirketinde Hafta sonları 5yıldızlı otellere, Kongre merkezlerine Düğünlere banket ve organizasyonlara garson deneyimi olan arkadaşlara ihtiyaç duyuluyor. boş zamanını nakite çevirmek isteyen motorcu arkadaşları bekliyoruz. Başvuru ve irtibat Serdar Bey. ExtraGarson.Com
  7. BerKToprak

Sigorta soygunu yüzünden sigortasız araç sürmek

Beyler Honda spacy 110 aldım en düşük sigorta 1240TL bu fiyat altına çıkmıyor hasarsızlık indirimim var %10 indirum uygulanmasına rağmen Çıkan fiyat bu. Soygun tam gaz anlayacağınız. Sigortasız kullanıyorum.
  8. BerKToprak

ÇALINTI PLAKASIZ MOTOR BULUNMUŞTUR

Saat 13:30 sıralarında ist/ mahmutbey istikameti gaziosmapaşa alibeyköy tem sapağına gelmeden 200 metre geride akşemsettin viyadükün bittiği noktada güvenlik şeridinden geliyordum bariyerin arkasında terkedilmiş halde yatmakta olan PLAKASIZ mobileti gördüm. resimlerini çektiM. buna bile tenezül...
  9. BerKToprak

Sigorta SOYGUNUNA dur demeliyiz

1000 TL etmeyen ufak tefek işlere git gele kullandigim çin malı motora "1200TL" sigorta altında çıkmıyor. Sigortasız gezen 3 milyon araç var bizde bu kervana katılmak zorunda birakildik.
  10. BerKToprak

Bir depo benzin ve akümü çalan namusuzu hiç unutmayacam

Dün gece motosikletimin tika basa fulledigim 1 depo benzinimi hortumla Çekip 5 litre kadarinida hortumu boşa birakip sokağa akitan hadi olabilir yetisememistir hortumu yerine takmaya dediğim, ancak Aküsünüde çalan, hadi çaldin pihc kurusu kutup başlarinin kablosunu dipten neden kesip aliyorsun...
  11. BerKToprak

Motosikletli sürücünün D-100'de Akrobasi Mallığı Karakolda Bitti

Mallıkta sınır bırakmamış. O motosiklet sürücüsünden "akıl raporu" istenecek İstanbul'da, tehlikeli akrobasi hareketleri yaparak motosiklet kullanan Engin C.’nin ehliyetine el konuldu. Sürücünün, belgesini tekrar alabilmesi için ise "akli dengesi yerindedir raporu alması gerekecek. Video...
  12. BerKToprak

Yakayı fena ele verdi! 22 bin TL ceza

Sınırın iki katı hızla aracını kullanırken hız göstergesinin fotoğrafını çeken ve Facebook hesabında paylaşan adama 22 bin TL ceza kesildi. -Bizim ülkemizde varmı böyle çalışan bir sistem varsa hem motosiklet hemde hız seven araç sürücülerine çok ağır cezalar çıkabilir siz siz olun bu Günlük...
  13. BerKToprak

Bi sj4000 sabah gazlama videosunda benden

Uzun bi arayis sonrasi Sj4000 aksiyon kamerasi aldım ve test ettim gayet başarılıdır. Bi gazlamada benden iyi seyirler :) Link: https://youtu.be/TxG2Nl1bzos
  14. BerKToprak

Benzine 14 kuruş indirim geldi

Petrol fiyatlarında yaşanan gevşeme ve dolardaki düşüş benzin fiyatlarına da yansıdı. Benzinin litresine 14 kuruş indirim geldi. Bu indirim sonrasında İstanbul'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4.90 TL'den 4.76 TL'ye, Ankara'da 4.92 TL'den 4.78 TL'ye indi. Dünya gazetesinin internet...
  15. BerKToprak

GoPro HERO 3 Wifi Alacağım yardım

Merhaba arkadaşlar GoPro HERO3 wifi modeli almayı düşünüyorum Seçeneklerde GoPro HERO3 White Edition Bi diğer seçenekte GoPro HERO3 Black Edition Bunların arasındaki fark kıyaslama nedir bilgisi olan açıklık getirsin. youtubede türklerden hariç her lisanda karşılaştırma yapmışlar türkçe...
  16. BerKToprak

30 Dakikada Pizza Cinayetleri

Bugün ist / Sariyere giderken yolda polis çevirmesine girdim rutin kontrol yapıldığı sırada polis telsizine anons geldi maslak istikametinde dom.nos pizzanin sürücüsü kaza geçirmiş durumu ağır intikal edin denildi ekip beni bırakıp olay yerine hareket etti. Bu 30 dakika saçmalığı can yakmaya...
  17. BerKToprak

Kask Boyama - Eski kaskımı Boyadım

Merhaba arkadaşlar dün akşam kaskı komple söktüm ve boyamaya karar verdim ilk deneyimim Kask ALTÜRK soyadımı taşımakta bakalım beğenicekmisiniz :) Çok fazla resim çekemedim kaba taslak çektim resimleri komple Zımpara işleminden sonra her 5 saat aralığında toplamda 4 kat boya Parlak sprey boya...
  18. BerKToprak

Böyle şerefsizlik olurmu demeyin oluyor Burası Turkiye

Logar diğer adıyla mazgal ne derseniz diyin bu şerefsizliği yapan kapağı çalan ihmalı olanların Canı cehenneme. Akşam akşam az daha sakatlanıyordum:pl:
  19. BerKToprak

Polis birden önüme firladi durmadım

Bugün hava güzeldi 600rr ile amcamlara darica gebzeye gideyim dedim TEM den gazladim. Neyse gazı çok açınca dilovasında buldum kendimi neyse dönüşe gectim daricaya doğru gidiyordum osmangazi mahallesine geldim gayet sakin birinci vites 40kmh kadar TiN TiN gidiyordum cadde biraz sakin olduğundan...
  20. BerKToprak

Motorcu Maymun Kopmak garanti Öldüm gülmekten

Hepimizin Maymundan geldiğinin ispatı hahahahshshahs :P https://www.youtube.com/watch?v=RUV_G0QnqWE

Yeni mesajlar