Arama sonuçlarınız

1. metalgod

motorsuzbisiklet kazası :)

arkadaşla biraz neşelenin diye bi kaza yaptım ben yine :) pazar günü mehmet abinin doğum gününe gitmek istiyodum esasında ama motosikletim serviste olduğu için göze alamadım :) bari dedim hanımla :) adalara gidelim gezelim sabahtan gittik büyük adaya bide bisiklet kiraladık hani crossmaniayız...
  2. metalgod

aye'nin 3 hali

abi aye nin 3 halini buldum öncelikle bu -den hali dün akşam yakaladık bu görüntüyü :queen: yav bu resmi bulamadım mort olduk gene :queen: en kısa zamanda size -den halini gösterecem söz :queen: bu ayenin enterasan bi hali google da buldum :queen: daha doorusu kendi gönderdi :P buda...
  3. metalgod

uyarı ve ihraçlar

uyarı ve ihraçlar başlığına baktımda şimdi modarator abilerden biri gözüme battı :queen: sitenin cellatı forrap galiba ihraç canavarı :queen:::evil::::xs26::::sapkaa::::cekic::::159::::tartis::
  4. metalgod

[MT İstanbul] Hayvan barınakları projesi / 15 Eylül 2007 Cumartesi

* Bilgisayardan güzel bi liste çıkartırız. * bir iki koçan makbuz alırız 3-5 milyon para yardımı yapmak isteyen olursa parayı alıp makbuzunu keseriz. listeye ekleriz. * ilaç yardımında bulunanları ilaç listesine ekleyip hangi ilaçları verdiğini yazarız. * yiyecek yada pet malzemeleri verecek...
  5. metalgod

[MT İstanbul] Basketbol Maçı 07.09.2007 Cuma Saat:19:00

Yıldız parkındaki basket sahasında yada bostancıda yada dilerseniz kapalı bi spor salonunda basket bol maçı yapalım diyorum... hatta gelmek isteyen çok olursa turnuva şeklinde bile yapabilirz.. kapalı spor salonu olarka libadiyedeki DSİ nin sahasını... ayarlayabilirz parkeler falan pek iyi değil...
  6. metalgod

Forum Oyunu: Herkes Bi alttakine soru sorsun

bi kaç forumda görmüştüm gerçi gereksiz şişiriyo belkide ama.. bilmiyom artık kalıp kalmicana yönetim karar veriri oyunumuzun adı herkes bi alttakine soru sorsun oyunu :queen: başlıyorum alttaki dürüstçe söle pokemonun sinemasına gittinmi? :queen:
  7. metalgod

piston segman v2

merhaba arkadaşlar serimizin ikinci kısmısına kuralkana kallavi bi küfür ederken başlıyorum tabi içimden... neyse dün pistonları honda olan dandik kross kanunimi tekirdağdaki nuray ustadan teslim aldım sanki çekişi daha iyi gibiydi sapa sağlam ... bu sabah erkenden yola koyuldum işe gidiyim diye...
  8. metalgod

Piston sekman vaziyetleri

mrb arkadaşlar çançinçon motorum dandik kros kanuni piston sekman dağıttı tekirdağ yolunda :) :queen: şimdi tekirdağdayım mahsur kaldım bi kamyoncu abi yardımcı oldu attık kasasına tekirdağa kadar getirdik burdada sağolsun faruk yardımcı oldu sağlam bi ustaya götürdük ama adam işe doymuş zar zor...
  9. metalgod

suzuki gs500 veyahut hysoung comet250

suzuki gs500 veyahut hysoung comet250satan arkadaşlar varsa bana ulaşsın acilen almayı düşünüyorum !!!
  10. metalgod

sitenin en eski motosiklet pilotu kimdir!!

Abilerim Aplalarım Kardeşlerim Dostlarım!!! seitenin en eski kullanıcıs sizce anketteki üyelerden hangisisidir??? bilen herkese helalinden bi alkış smileyi! :queen:
  11. metalgod

11 Ağustos 2007 [MT] Konserim var davetlisiniz

Arkadaşlar 11 Ağustos 2007 İstanbul Beyoğlu'unda Konserim var Hepinizi bekliyorum Slient of Progresive de çalıcam o gece ben Bass gitaristim:wiinkk: Organizatorumle konuştum bize biletler ücretsiz olucak ve bir yerli içki ise bedava olucak:queen: ancak 20 kişi olmamız lazım en az :bounce...
  12. metalgod

Satılık Cross Cheeta

Marka: Kanuni Model: 2007 model - cheeta 125 Renk: Mavi Fiyat: 2.000 TL - 1750 TL Açıklama: 4500 Km Garanti Kapsamında Depo yanında bi kaç ufak sıyrık var İl/İlçe: İstanbul / Beyoğlu İletişim: 0555 700 98 34 Semih Daha büyük motor almak için satıyorum ! erken satarsam üst ilanlardaki herk 'i...
  13. metalgod

19 yaş :S

Abi biri gitmiş 18 altı motorcular demiş :P biri gitmiş 20 e-35 demiş biride en ihtiyarlar demiş :queen: biz 19 laz dışalnıyomuyuz abi :salut::pr: ayıp yav :D 19 lularda buraya ozaman :queen: ::155::
  14. metalgod

mont, koruma

ikinci el mont ve koruma satan varsa cross kaskı satan varsa haber versin!!
  15. metalgod

kaza haneme bi çizik daha atın

evvet arkadaşlar bu gün on numara bi kaza yaptım ikitelliden e-5 üzerinden geliyodum bayram paşa sapağına varmadan ben sağ şeridde efendi efendi seyrederken citroen berlingo sinyalsiz aynasına bakamadan cort diye sağa yanıştı abimiz sağolsun çarptığı halde beni göremeyerek emniyet şeridine...
  16. metalgod

[MT] Wallpaper

bi kaç tane wallpaper hazırlayayım dedim yalnız resim sahiplerinden izin almadım kusura bakmasınlar :queen:
  17. metalgod

Ömerliye balığa

hafta sonu ömerliye balığa gidicem gelmek isteyen var mı .?:)
  18. metalgod

Fren balatası

Ön fren balatamı yemişim biraz önce farkettim arka zaten tutmuyo bu ön balata seyir esnasında kitleme yada boşalmagibi saçma bi hareket yaparmı
  19. metalgod

Doğum günü kutlaması {Cemal YORTANLI}

Cemal YORTANLI Abimizin doğum günü kutlu olsun
  20. metalgod

cheeta 125 cross

abi son günler motorumun sesi bi garipleşti inceldi, düşük devirde çok absuruk bi ses geliyo birde aşırı titriyo tamam titriyoduda bu kadar değildi yav nedendir acaba bi fikri olan varmı