Ömerliye balığa

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hafta sonu ömerliye balığa gidicem gelmek isteyen var mı .?:)

kısmetse tutmaya sonra pişirmeyi denemeye pişirebilirsemde yemeye

Şimdiden söz veremem ama başlığı takip edicem.Eğer işle ilgili problemim çıkmazsa Ben sana bilgi veririm.Gelmek isterim kısacası.

hafta sonu ömerliye balığa gidicem gelmek isteyen var mı .?:)

aynalı tutmak istiyorsan ki kaldığını zannetmiyorum kesinlikle salamura mısır kullan . solucan ile sadece israil sazanı geliyor hem çok kılçıklı hemde eti tatsız.ömerli barajı maalesef balık yönünden iyice kısırlaştı:cat:

tavsiye edeceğin başka bir yer varsaya oraya gideyim bari :)

OFFF.. Balık dedinmi biterim.. bende gidiyorum balığa, ama istanbul uzak.. Çok isterdim ama malesef uzak gelemem :( Zaten yanımda gelecek kimse bulamıyorum. Yalnızda balığa gidilmiyor. Keşke yakın olsaydık .. :)

hadımköy taraflarında durusu gölü vardı ora hakkında bilgin varmı kardeşim olmassa orayamı gitsek naapsak

shalter istanbula yolun düşerse haber ver senlede gideriz :)

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
hadımköy taraflarında durusu gölü vardı ora hakkında bilgin varmı kardeşim olmassa orayamı gitsek naapsak

shalter istanbula yolun düşerse haber ver senlede gideriz :)

Durusuya 3 hafta önce keşif için gittim harika bir yer, balıkçılarla konuştum gündüz pek bir şey çıkmadığını söylediler ben oradaykan biri çapak aldı fena parçaydı. Balık bahane diyorsan tavsiye ederim. Yer olarakta ismini şimdi unuttum Balıkçı .... diye bir tabela var yol üstünde oradan girdiğinde 500 m. sonra yol bitiyor ağaçların arasından göle iniyorsun harika bir manzarası var.

babaçi sen takip ettiğe göre anlıyosun bu işten :D orda balıksız aç kalmayalım sonra sende gelsene :D

babaçi sen takip ettiğe göre anlıyosun bu işten :D orda balıksız aç kalmayalım sonra sende gelsene :D

anlarım demeyelimde takip ederim,ömerli barajına hangi mantıkla bırakıldıysa atılan israil sazanları hem aynalı sazan yumurtalarını dölleyip hemde var olan yavru sazan ve yumurtaları tüketmektedir.

enson aynalıyı ömerliden 8 sene önce almıştım 7kg gelmişti,2 sene önce gittiğimde ise israiller okadar çoktu ki çarpma ile yemsiz 2 saatte 120 parça almıştım ama tadı berbat ve çok kılçıklı

seçimden sonra izine çıkacağım şu an iki arkadaşım izinde olduğundan nöbetleri tek tutuyoruz bu da çok yorucu oluyor sana birde riva çayağzı nı öneririm hem gezi hem balık 22 temmuzdan 15 ağustosa kadar boşum ne zaman istersen rivaya kaçarız:cat:

GKN

heyy
banada haber verin
bende gelirim
göl balıkçılığından anlamam ama deniz balıkçılığında iyiyimdir:cat:

babaçi senle 22 temmuzdan sonrasına sözleştik ozaman :)

babaçi senle 22 temmuzdan sonrasına sözleştik ozaman :)

tamam gitmeye birkaçgün kala alman gereken malzemeleri sana bildiririm:cat:

modlardan rica etsek bu başlığı balıkçıların mekanı olarak değiştirebilirlermi? gerekli düzenleme yapılabilir

Shot at 2007-07-09

Shot at 2007-07-09

Son düzenleme:
hiç fena olmaz :) söylelim birine hatta muhtemelen okurlar birazdan :)

1978 yılında Ömerli Balık Gölünde Balık popülasyonu yaratma işini babam yapmıştı. Deniz Biologlarının çalışmalarının kaptanıydı. 80 li yıllarda inanılmaz balılar tuttuk gölde. Alalar, aynalılar, turnalar:cat: Bolluktu vallah.
Şimdi heryeri ve harşeyi yokettiğimiz için, böyle efsane gibi anlatıyoruz.:pale:
Gölde Balık tutmaktan o zamandan beri çok hazzetmiyorum. Ama sana rast gele :rendeer::rendeer:

anlaşıldı ömerliden vaz geçicez galiba
başka neresi olabilir yada ortaöyemi insem naapsam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar