Arama sonuçlarınız

1. TanImsIz

Ufak bi temizlik ve 3M cila uygulaması yaptım..

Pazar günü uğşarası.. Motorlarimiza temiz bakalım :cat:
  2. TanImsIz

Yuvacık gezilerimiz bittimi?

Geleneksellesmis herseneki Yuvacik gezilerinin bu sene hic sozu bile gecmiyor,artik duzenlenmeyecekmi sayin site yonetimi? En buyuk motosiklet forum paylasim sitesiyiz ama yilda yapilan organizasyon sadece bir taneydi,gorunuse bakilirsa onuda kaybettik.
  3. TanImsIz

Motorumu trafikten men etmek istiyorum.

Bunun tam karşılığı yasalarda nedir bilmiyorum ama, hurda belgesi veya men edebilmek istiyorum. 2005 model ve hala üstüme olan , fakat başkasının kullandığı bi çin malı scooterım var. 2005 den beri tek kuruş vergisi ödenmeyen ve sigortası muaynesi olmayan motorumu, bugün tüm vergilerini af...
  4. TanImsIz

Satılık veya Scooter takaslı Hyosung GT 650 Sıfır gibi!

Arkadaşlar motorumu yağmurdada işe gidip gelebilmek icin scooter alma niyetiyle satıyorum. Kısaca şöyledir ; S&T Kanuni (Hyosung un enjeksiyonlusu) 2009 model fakat 2013 trafiğe çıkışlıdır, bayiden sıfır olarak alınmıştır ilk sahibiyim. Km orjinaldir, 3.350 km. Fiyat : 13.500 Liradır. irtibat...
  5. TanImsIz

Motora giren yavru kedi !

Merak etmeyin tüyüne dahi zarar gelmedi! Bu sabah gayri ihtiyari arabanın silecek suyuna bakim dedim. Normalde hic yaptığım biseyde değil. Kaputu açtım, motorda ne var ne yok şöyle bi incelim dedim. Baya kirlenmiş bi yıkıyım derken bisey fark ettim, beni izleyen iki boncuk göz! Evet bu bir...
  6. TanImsIz

Aksiyon kamerası tutucusu yaptım.

Biraz can sıkıntısı, birazda elimdeki kamerayı artık kullanma hevesiyle 15 dk lık bi operasyonla montajını yaptım. Kullanılan malzeme bu ; (ufo ısıtıcılarını duvara monte etmek icin kullanılan demir) Önce alıştırmalar ; Ayna deliğine tam oturmadı, matkapla biraz açmak gerek Orjinal bi...
  7. TanImsIz

HGS ceza sorunu !

Arkadaşlar mrb. 1 Mart tarihi ile 2.köprü Hgs/ogs ortak gişesinden OGS ile geçtim. Fakat ogs, başka bir aracın plakasına kayıtlı. Netekim bugün baktığımda plakama ceza yazıldığını gördüm 36 lira. 3 aydır hicbi sekilde ceza tutanağı tebliğ edilmedi bana. Şimdi postaneye gittim, tutanak olmadan...
  8. TanImsIz

Yeni motorum Hyosung (S&T) GT 650 Comet ..

2 aylık motorsuz günlerimin ardından sezonu kaçırmadan aldığım yeni motorumu huzurlarınıza çıkartıyorum.. 2007 de aldığım Hyosung gücü ve uzun yoldaki konforu ile hala aklımda yer ettiği için seçimimi tekrar bu motordan yana kullandım..Resimleri paylaşım adına acele olarak çektim.. Daha net ve...
  9. TanImsIz

Yeni görev adamım RKS 150 Outlook

Su ve yağ soğutmalı 16' lastikleri ile İstanbul trafiğinde beraber koşturacağız :)
  10. TanImsIz

350 km de,2011 Piaggio Xevo 400 Beyaz

Arkadaşlar motor şuan fazlalık olduğu için satıyorum. 25 Ekim 2012 Trafik çıkışlıdır, Korlas'tan alınmıştır. Garantisi devam etmektedir. Marka: Piaggio Model : xevo 400 2011 Km : 350 (üzyüzelli) Aksesuar : Orjinal topcase (630 euro) Fiyat : 14.800 TL Detaylar için ...
  11. TanImsIz

Köpüklü yıkama ve jantların hali..

Köpüğün kalitesinin düşük veya özelliğini kaybetmiş olması ve sıktıktan sonra gereginden fazla bekletilmesi sonucu jantlarım bu hale gelmiştir :pr: Bunun için çözüm önerileriniz nelerdir ? :silent: Olması gereken ; Şuanki durum ;
  12. TanImsIz

Satılık Kawasaki KLV 1000

Araba almam gerektiğinden üzülerek motorumu satıyorum. Detaylar linktedir ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-akrapovic-3-lu-canta-seti-piril-piril-2007-cikisli-91036087/detay
  13. TanImsIz

Satılık Akrapovic Cift Egzos

Orjinal egzosları takacağımdan Akrapovicler satılıktır. Deformasyonu , vuruğu , çiziği yoktur. Ara boruları ve kelepceleri ile beraberdir. 2003 Sonrası DL 1000 e ara boruları ile uyumludur, ayrıca kullanılabilir. Not : işyerinde olduğum icin henüz resim ekleyemedim, en kısa zamanda...
  14. TanImsIz

Kawasaki KLV 1000 aldım..

Kısa bir aradan sonra nihayet yeni motorumu aldım. Enduro ile yola devam :cat:
  15. TanImsIz

Arora'nın şaka gibi modelleri.

:P AR 125 - 43 YEBERE AR 150-16 CEBEFE Link : https://www.arora.com.tr/tourning.html
  16. TanImsIz

Yamaha x-city 250 aldım. (Resimler)

Kısa bir süre önce aldığım aprilia scarabeo 200 ile yıldızımız pek barışmayınca, aklımda olan ilk motoru aldım :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...
  17. TanImsIz

Yeni motorum Aprilia Scarabeo (resimler)

Bugün aldım, şuan 19 km de :) Su soğutmalı, enjeksiyonlu 180 cc , 16' jantlar. İdeal bi trafik motoru olarak düşündüm. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...
  18. TanImsIz

Sıfır Kutusunda Mivv Titanyum..Taksit imkanı..

****** mivv ******* muhtesem bir ses !!! 600 - 1200 cc tüm motorlara uyumludur.. Susturucusu vardır.. Söküp takılabilir. (muayne icin birebir) Komple titanyum, kafası karbondur.. Slip on , yaylıdır.. Stickerları.. Kelepcesi.. Kredi kartına kendi işyerimden 6 taksit yapabilirim.. Ürün...
  19. TanImsIz

Satılık, Bering Rafal Deri Mont..

Toplamda 5-6 kez giyildi, Tekstil mont aldığım icin kullanmıyorum..Tertemiz.. •TERMO ALU ÇIKARTILABİLİR İÇLİK •OMUZ VE DİRSEKLERDE CE ONAYLI KORUMALAR •SIRT KORUMA PEDİ •FİLE İÇ ASTAR •PANTOLON BAĞLANTI KEMERİ •VENTİLASYON SİSTEMİ •CEP TELEFONU VE CÜZDAN CEBİ •OMUZLARDA TITANYUM SLIDER...
  20. TanImsIz

127 km/h ile radar, sonuc : 270 TL

Akşam eve geldiğimde karayollarının bana hazırladığı süpriz ile karşılaştım, 20 haziran günü TEM otoyolu İzmit mevkiinde 127 km ile radara girmişim, tüm trafik hayatım boyunca ilk cezam :silent: ve rakamda hic azımsancak kadar değil 270 lira :silent: Çekilmis fotoğrafımı ceza makbuzuna...