Arama sonuçlarınız

1. TanImsIz

Pazar gezisi ( Tekirdağ - Saray )

Haftasonu kısa bir tur attım. Yolda Fotoğraf cekme alışkanlığım olmadığı icin bikaç tanesiniz sizle paylaşıyorum. ( Maksadım Hayrabolu tatlısı yemekti aslında ) :P
  2. TanImsIz

İstanbul ve çevresine etkinlik düzenlesek diyorum.. Nerde bunca gezgin ?

Haftasonları biyerleri gezip görmek isteyen, ama bunu tek başına yapmak istemeyen, ekip gezisini , yeni arkadaşlıklar kurmayı seven gezgin motorculardan kemik bir grup kurup , toplaşıp İstanbul dışına ( çevre kent / kasabalara ) geziler yapalım diyorum :cat: Biliyorum masraflar ve ekonomik...
  3. TanImsIz

Bandırma'yı göresim geldi gezisi.

Sabahın 5 inde uyanıp, havanın güzel olmasını fırsat bilip , fakat nereye gideceğim hakkında fikrim yokken google maps ı açıp , Bandırma'yı gözüme kestirdim. Kısa ( 389 km ) bi tur oldu, yeni motoruma alışma evresindeyim. :santa:
  4. TanImsIz

Yeni motorum *Kymco Ak 550*

5. TanImsIz

Aprilia Shiver 900 Aldım..

Uzun bir ara forumdan ve motordan uzak kalmıstım.. Yeni motorum budur , herkese selamlar :king:
  6. TanImsIz

Satılık 600-1000 cc İcin Egzos Tüp. ( Sıfır Kutusunda )

+ Ürün İngiltere'Den getirilmistir. + Ürün Sıfırdır. Hic kullanılmamıstır. + 600 - 1000 cc arası motosikletler icindir. + Kelepcesi ve stickeri mevcuttur. + Uzakdoğu ürünleri ile lütfen kıyaslamayın. + Uzunluk : 47 cm / Genişlik : 9 cm / Arka boru girişi : 6.5 cm + Ara boru yoktur, Sadece...
  7. TanImsIz

Görev adamım , Symphony 200

Daha önce kullandığım 125cc olanın beni hic yolda bırakmayışı ve kullanım kolaylığı nedeni ile , yenileyip 200 olanını aldım ( aslında 169cc )
  8. TanImsIz

Dominar 400 ile Tatil gezimden kareler.. ( Marmara )

Balıkesir / Burhaniye / Edremit / Altınoluk / Ayvalık / Sarımsaklı / Çanakkale / Tekirdağ dolayları tatilimden bikaç kare.. Tekeriniz düz bassın arkadaşlar.. Toplamda : 1331 Km. İş keyfi olduğu icin yakıtı hesaplamadım :king:
  9. TanImsIz

Bajaj Dominar 400 Aldım.

Ani bi kararla cazibesine dayanamadığım bu güzel motoru almış bulunuyorum. O paraya şunu alırım bunu alırım gibi saçma yorumlar yapmazsanız sevinirim. Herkesin hayalindeki motora kavusması dileğiyle. :cat:
  10. TanImsIz

Hyosung GD 250 Aldım. Resimler.

250 sınıfında uygun fiyatı ile cezbetti. Hyosung'dan vazgecemedik.. resim yuklemek resim yuklemek resim yuklemek resim yuklemek resim yuklemek resim yuklemek resim yuklemek resim yuklemek resim yuklemek resim yuklemek resim yuklemek
  11. TanImsIz

Bufalo Motosikleti kaçırdı ( kısa video )

Hehe :)
  12. TanImsIz

Kısa bir Benelli Zafferano 250 ( scooter ) incelemesi.. Resimli.

250 segmentinde scooter almayı düşünen ama karar veremeyen arkadaşlar icin , kısa bir Benelli Zafferano 250 incelemesi.. ( 0-50 km ) Arkadaşlar motor Enjeksiyonlu, Su soğutmalı, Önde citf diske sahip. Kalkışlarda her scooterda olduğu gibi, bundada titreme mevcut. Oturuş pozisyonu 1.85 üzeri...
  13. TanImsIz

Benelli Zafferano 250 Aldım ( scooter ) bikac resim..

Yeni görev adamımız ile yola devam.. resim resim resim resim resim resim
  14. TanImsIz

Yeni görev adamım. SYM Symphone 125 Kırmızı..

16 jantlar, arka disk.. Fiyat performans , işe git gel sağa sola koştur... Daha ne olsun. resim gönder resim yüke hızlı resim yükle çoklu resim upload hızlı resim yükle resİm yÜkleme resim
  15. TanImsIz

Sıfır 40 Litre Kırmızı Topcase ( Arka Canta )

İhtiyac fazlasıdır.. + Kırmızı Renk + 40 Litre + 2 Anahtarlı + Alt tabla ve bağlantı ekipmanları ile birlikte.. + Hic kullanılmamış, hediye gelmiştir.. + 250 TL + İletisim : 0554 777 22 05 Detay link ...
  16. TanImsIz

Maxiscooter veya Enduro takaslı Skoda Fabia II , 19.650 km de ..

Arkadaşlar araç bana aittir ve satılıktır.. Başlıkta belirttiğim tarzda motorlar ile takas düşünebilirim, temiz ve az km olması kaydı ile. Burdan PM ile veya 0554 777 22 05 den ulaşabilirsiniz.. Detaylar linkte : http://www.tasit.com/ilan/kupon-arac-19-650-km-sifirdan-farksiz-piril-piril-891453
  17. TanImsIz

İngiltere Yapımı Sıfır Kutusunda Egzos , Susturuculu !

Motorumu sattığım icin hic kutusundan çıkartılmamıs İngiltere yapımı egzos satılıktır.. Tüm ekipmanları ile birlikte nokta hatasızdır.. 250 - 1000 cc arası tüm motorlara uydurulabilir.. Ara borusu yoktur. Sadece tüptür. Fiyat : 850 TL İletisim : 0554 777 22 05 Özkan. resim yükleme servisi...
  18. TanImsIz

Kappa Topcase K 35 Tertemiz.. Sırt Pedli..

Çok az kullanılmıs olup tertemizdir. Alt tablası poşetinden hic çıkartılmamıştır. Orjinal sırt dayama pedi ile birlikte. 2 Anahtarlı.. İhtiyac fazlasıdır. İletişim : 0554 777 22 05 resim yüke bmp resim yükle
  19. TanImsIz

8.000 TL Mobilet , Yersen..

Soğuklarda beresiz gezen esnafımızın son hali.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mobylette-kopcar-gallery-2006-mobylette-super-0-km-216765367/detay
  20. TanImsIz

5300 Km Hyosung Gt 650 Satılıktır..

Marka : Hyosung Model : Gt 650 2009 (2013 Temmuz Trafik çıkışlı) Km : 5300 Kısaca ; Motorum yaz kış bina icinde çift sehpadadır,yağmur çamur ve asfalt dışı yol görmemiştir. Fabrika ayarındadır.. 5000 km de değişenler ; Yağ + Filtre + Soğutma sıvısı + Hava...