- Motosikleti
- Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
- Konu Yazar
Tebrikler.
Ancak en guzel yerleri pas gecmissiniz, ben olsam Cinarcik-Armutlu-Gemlik-Mudanya-Trilye yapip oradan anayola cikip Bandirma, Kapidag yarimadasi yapardim.
Kapidag yarimadasi virajlarindan ve dar yollarindan dolayi uzun surebilir tabii, saati de dusunmek gerekli.

Bahsettiğin rota çok yorucu , Çınarcık rotasını ayrıca gezdim zaten. Kapıdağ icinse 1 gün ayırmak gerekiyor. Bu hesapta olmayan bi nevi rodaj gezisi gibiydi benim icin.
[url]https://i.hizliresim.com/1kpwpga.jpg[/url]
Tam yeni motora alışma yolu.
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Böyle spontane teker nereye dönerse gezilerini seviyorum.
Sevdiğim bir güzergah.
Yalovaya feribotla geçmekte en mantıklı çözüm.
Dogrudur, benim icin de yorucu. tommygun gelsin onun icin degildir
Gule gule kullanin bu arada.
Bende Kartalda oturuyorum.Belki beraberde çıkarız bir gün.
Bende Kartalda oturuyorum.Belki beraberde çıkarız bir gün.
yaw he he
Geldin de simdiye kadar.
Tebrikler.
Ancak en guzel yerleri pas gecmissiniz, ben olsam Cinarcik-Armutlu-Gemlik-Mudanya-Trilye yapip oradan anayola cikip Bandirma, Kapidag yarimadasi yapardim.
Kapidag yarimadasi virajlarindan ve dar yollarindan dolayi uzun surebilir tabii, saati de dusunmek gerekli.
Birisinin bu işi bana da öğretmesi gerekiyorNavigasyonsuz izmirden çanakkale üzerinden istanbula geldim .Ana yoldan kaçtıkça ana yola geldim bir de sabırsızlık var ben de .Bundan sonra evden çıkmadan rota vs hazırlayıp öyle çıkıcam bi de öyle deneyeceğim
![]()
Sanırım buda bir sonraki turum olabilir. Bu kez planlı çıkıcam :wiinkk:
[url]https://i.hizliresim.com/985exoz.png[/url]
Anladigim kadariyla siz otoban seviyorsunuz ama Karamursel-Boyalica rotasi guzeldir, yesil, viraj ama dar bir yol. Iznik-Mekece arasini ben aksam saatlerinde gectigim icin cok sevmemistim, hanzosu oldukca boldu. Sapanca-Izmit arasi da eh iste.
Tekerleğim asfalttan çıkmaz benim gezilerimde. Toza toprağa börtü böceğin icine asla girmem. Çadır kamp işi falanda sevmiyorum.( Zaten vaktimde yok ) Böyle günübirlik gezilerdede mecburen hızlı yolları kullanıyorum. Bi tarafı deniz, bi tarafı orman. Bölünmüş yollar, köylerden geçen yollar , güncel şehir hayatları , gözlemciler vs vs.. ve dönüşü hızlı yapmak icinde otoban ı tercih ediyorum. Şafakla yola çıkıp , karanlık çökmeden evimde olurum. Gezi tarzım![]()
Onceden calisiyorsun, nereden hangi yollardan gececegini planliyorsun ama her yon levhasina uymaman gerekli, bazen belediyeler filan trafik akisini duzenlemek icin sacma yerlerden yol verebiliyorlar.