Arama sonuçlarınız

1. Ghost20

Motor Sürmeye Alışmak - Eğitim Almak

cevaplar için teşekkürler. Güvenli sürüş eğitimi alırsam sizce scooter için mi almalıyım vitesli mi? ileride vitesli yüksek cc motorlar sürmeyi düşünüyorum scooter ile belli bir kilometreyi devirdikten sonra.
  2. Ghost20

Motor ve boy ilişkisi

Benim boy 170 bende 2 ay önce falan aldım a2 ehliyetini. RTR 200 verdiler gayet de rahat sürdüm bence de ayağının tam tamına yere değmesine gerek yok, değse daha rahat olur tabi ama önü ile bassan bile yeterli olur.
  3. Ghost20

Motor Sürmeye Alışmak - Eğitim Almak

Selam herkese, güvenli sürüş eğitimi alan var mı aramızda? Motosiklet sürmede yeniyim daha düzgün km bile yapmadım. Scooterım var her gün 20-30 km turluyorum sürüş eğitiminin olduğu caddede kendimi eğitmek adına. Pcx zaten rödajda lastikler ve frenler daha oturmadı şuan 50kmde. Bu yüzden tın tın...
  4. Ghost20

kask kafamda çok büyük duruyor

bende kaskımı küçük almışım,10-15 dakika kullandıktan sonra aşırı derecede sıkmaya başlıyor. Saçım çok fazla saçımı kesince belki oturur kafama :D geçen gün aldığım yere gittim ne yapabiliriz diye sordum adam kaşık tarzı bir şeyle sıkan taraftaki pedleri ez dedi. İlginç bir çözüm, denedim mi...
  5. Ghost20

Scooter tavsiyesi

teşekkür ederim hocam. Evet bitmiş olabilir çünkü bana da dediler pazartesine kalmasın plaka ve noteri bugün hallet pazartesi motoru teslim almak istiyorsan alabilirsin fakat işlemleri pazartesiye bırakma diye. Benim ilk motorum çok güzel bir zamana geldi baya uyguna geldiğini düşünüyorum...
  6. Ghost20

Güncel Motosiklet Ekipman Önerisi

evet hocam maalesef, en azından sen almışsın güle güle kullan. Bende yarın hasanpaşaya gidip ekipmanlarımı alıcam umarım istediğim ekipmanlar tam olur :D
  7. Ghost20

Güncel Motosiklet Ekipman Önerisi

FC motoda çok fena indirim vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum ama çok iyi ekipman dizmiştim tanıdık birisi getirir diye kimse yüzümüze bakmadı :D kendim gidip almayı düşündüm fakat şuan gitmenin bir manası yok ve bana acil lazım olduğu için vazgeçtim. Aynı fiyata daha kalitesiz ekipmanlar...
  8. Ghost20

Scooter tavsiyesi

Ben cuma günü (dün) pcx aldım. Nakit 81 geri kalanı vade farksız 6 ay taksit. Doğu Batı hondadan aldım çok kalabalıktı bayi fakat çalışanlar çok yardımcı oldular. Bayilerin telefonda kalmadı veya kampanya bitti demesine bakma. Birisi kalmadı diyor diğeri elimizde var diyor belli olmuyor bu durum...
  9. Ghost20

N250 vs Pcx - Hangi motor mantıklı?

Merhaba tekrardan, ekipman önerisinden sonra motor içinde konu açmak istedim. Bende ikinci el Sym Fiddle 3 125 var. Motorla daha 200km bile yapmamışımdır acemiliğimi atmak için aldığım bir motor. Bisikletten kalma bir tecrübem olduğu için denge ve hız konusunda çok sorun çekmedim. Ehliyetimi...
  10. Ghost20

Ekipman Önerisi 20.000 - 25.000 TL Fiyat Aralığında

Herkese merhaba, İkinci el 125cc bir scooter alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Motoru alalı 3-4 ay oldu fakat ehliyetim ve yeterli zamanım olmadığı için çok süremedim. Daha sonra zaman bulduğum bir gün hava yağmurluydu ve yağmurlu havada motora alışmaya çalışmak için sürmek istedim ne de...

Yeni mesajlar