Arama sonuçlarınız

1. D

Acemiyim debriyaj

Merhabalar ben sıfır bu motorun aynısından aldım videonun 13:14 saniyesindeki kalkışta ki gibi benim motorumda silkeleme yapıyor birden sebebi neden olabilir acaba hep yapıyor https://youtu.be/5k4lcgxJSqo?si=6--U779dDspd9yF1
  2. D

Cup bu ses nedir

Merhabalar motorda yokuşu çıkıyorduk yokuş sonunda böyle ses gelmeye başladı ufaktan daha fazla sürünce ses artmaya başladı şuan çalışıyor ama stop ediyor hemen ne sesidir bu acaba https://youtu.be/KXaG563edPI?si=SM_qeGSQrCQ395jH
  3. D

Subab sesi zararlımı

Merhabalar 50lik cup motorumda ne kadar ayar yapılırsa yapılsın subab sesi kesilmiyor usta birşey olmaz dedi piston vs zarar görür mü sizce anlayan abilerim yorum yaparsa sevinirim
  4. D

Subab ayarmi tutmuyor ne

Abiler ablalar merhabalar bı 50 lik cup aldık Mondial başımıza bela oldu 100 e çevirme subab ayarı istiyor tık tik vuruyor yaptırdım birine yaptım diye para aldi başkasına götürdüm olmamış ötüyor dedi ayar tutmuyor olabilir dedi piyanolar falan dedi masraflı yani motor daha 5 binde değişmeyen...
  5. D

Debriyaj balatası

Merhabalar 50 CC cup ta ön dişli değişirken dişliyi çıkardığımda takılan yerin boş viteste çalışırken döndüğünü farkettim birde motor yokuşlarda devirsiz kalınca kart kurt değişik ses çıkarıyor devrini alınca gidiyor sorun balatami sizce
  6. D

Şişme

Evet gelelim fasulyenin faydasına motoruma silindir piston subab atıldı birkaç konu açmıştım bilenler bilir olayin derinine neden atıldığına girersek motorum evden çıktıktan sonra 2 kişi otoyolda ilerlerken 13 km sonra yavaşlamaya başladı ve stop attı şişmiş yani piston silindir full cizikti...
  7. D

Subab ayari

Subab ayari istiyormu sizce anlayanlar bakabilirse çok sevinirim https://youtu.be/FcRFy9YnFAA
  8. D

Bu nasıl usta

Yaklaşık bir hafta önce açtığım konuda motoruma silindir piston subab atıldıktan sonra ses olduğu hakkında ustaya sormuştum onlar ise subablari gevşek biraktiklarini normal olduğunu söylemişti bugün öğrendim ki motor düzgün toplanamamış hemen yaptırdığım yere gittim ve bahaneler vs neyse en...
  9. D

Motosiklet subab

Merhabalar motoruma yeni piston silindir atıldı 50 CC cup motordan soğuk sıcak farketmez tik tik ses geliyor usta subablari bilerek gevsek bıraktığını söyledi 500 km bakimindan sonra ayarliycskmis siz bu konuda ne düşünüyorsunuz doğru bir işlemmi motor çekilmez halde çünkü tik tik ötüyor durmadan
  10. D

Rodaj

Öncelikle merhabalar bu forumda 2.konum olucak 50 CC cup motoruma yeni 110 CC piston silindir takıldı 4500 km de rodaj yapmalımıyım yapicaksamda nasıl kaç km yapmalıyım
  11. D

Mondial sfc 50 (110cc) debriyaj tası sesi

Merhabalar forumda aranızda yeniyim en genç motosiklet kullanıcısı olarak 16 yaşındayım Mondial sfc 50 motorum var cup yağ dolum kapağında debriyaj oluyormuş sanırım motoru yeni aldım çok bilgim yok o kapaktan tık tik seslerler geliyor usta normal debriyaj sesi dedi size danışmak istedim o...