Şişme

Evet gelelim fasulyenin faydasına motoruma silindir piston subab atıldı birkaç konu açmıştım bilenler bilir olayin derinine neden atıldığına girersek motorum evden çıktıktan sonra 2 kişi otoyolda ilerlerken 13 km sonra yavaşlamaya başladı ve stop attı şişmiş yani piston silindir full cizikti motoru biraz yüksek devir kullandım yokustata çekmediği için mecbur bağırtmsk zorunda kaldım zaten yokuşu tam bitmeye yakin stop etti benim anlamadığım bu yokuşu nasıl çıkacaktım ve 13 km cik yolda cup motor hemen nasıl şişti

Motosikleti
Ns200 15"
Motosikletin yağ pompası sağlıklı çalışmıyor olabilir ve yetersiz basınçtan dolayı silindire yeteri kadar yağ ulaşmadığı için çizilmiş olabilir veya yeni kullanılan parçalar aşırı kalitesiz olduğu için size bu sorunu yaşatmış olabilir.

Motosikletin yağ pompası sağlıklı çalışmıyor olabilir ve yetersiz basınçtan dolayı silindire yeteri kadar yağ ulaşmadığı için çizilmiş olabilir veya yeni kullanılan parçalar aşırı kalitesiz olduğu için size bu sorunu yaşatmış olabilir.

Hocam 50 CC normalde 110 Luk çevirme usta gazı birakcaktin biraz dedi havada sıcaktı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam 50 CC normalde 110 Luk çevirme usta gazı birakcaktin biraz dedi havada sıcaktı

Doğa denge üzerine kurulu.
MTV ve sigortadan yırtarken, "silindir piston subab" tarafından dikiliyorsun.
Doğan'ı tanımak gerek, bilmek gerek.

cbrwo8w.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar