Arama sonuçlarınız

1. A

Motor tavsiyesi

Yüksek cc deneyimim yok 125cc kullanıyorum motor öneremem ama kesinlikle Japondan şaşma derim. 2 motosikletim de Çin malı ama ne hissiyatları ne kalitesi ne güvenilirliği iyi değil.
  2. A

Motosiklete Sis Farı Nasıl Takılır?

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Daha çok araştırma yapıp elektrikten anlayan biriyle bir tanesini bağlamayı deneyeceğim biraz zaman alacak ama sonucunda umarım bilgi birikimi ve çalışan bir far elde ederim.
  3. A

Hocam son olarak sorum şu direkt aküden çekme gibi bir şans var mı? o şekilde aküyü bitirir mi? 1744231751 2 tanesi yerine 1 tanesini takmayı düşünüyorum o şekilde olur mı? 1744231920 Evet çok hakim değilim biraz öğrenmek istiyorum. İndirimden bilmeden almıştım sanırım daha küçük 100-200tl ye...
  4. A

Sanırım sadece 1 tanesini takacağım yeniden sis farı masrafı olmasın diye belki ilerde değiştiririm çalışırsa umarım olur 1744231179 Vallaha hocam can sıkıntısı bende de var ama eldeki malzeme kıtlığı göz korkutuyor biraz😅 1744231490 Haftasonu bu işle ilgileneceğim bakalım neler olacak
  5. A

Benim bundan önceki bir takım sis farımı da yakmışlardı zaten keşke ben de iyi usta bulabilsem küçük yerde yaşıyorum maalesef mecbur kalıyoruz
  6. A

hocam çok sağolun internette statöre ait bilgi yok fakat ölçümlerini kendim yapıp bir bakacağım. Elektrik bilgim yok ama deneyeceğim bu iş bilmeyen ustalara güven olmaz.
  7. A

sağolun hocam bu dediğim sıkıntılar yaşanır mı ondan çekiniyorum biraz
  8. A

Rks Newlight 125 Pro motorsikletim var ve sis farı takmak istiyorum ama bulunduğum yerdeki ustalar takamayacaklarını kablolarının ince olduğunu ve beyninde sorun çıkardığını söylüyorlar. Bu durumu nasıl çözebilirim, motorun aküsünden doğrudan bağlamak mümkün mü veya harici bir güç kaynağı...
  9. A

Sis farı seçimi

Motosikletime sis farkı almak istiyorum KN'de indirim vardı ama hangisini alsam bilemedim. 400-500tl arası bir model bakıyorum yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler motorum Newlight 125 Pro.
  10. A

Oksijen sensörü iptali

125cc bir motorum var ve egzoz taktırmak istemiyorum fakat biraz da ses çıksın istiyorum bu yüzden oksijen sensörünü sökmeyi denedim ve güzel sonuç aldım. Aklımdaki soru şu bu sensörü sökmek motora kalıcı/geçici bir hasar bırakır mı? (Ses için başka önerilere açığım)