Arama sonuçlarınız

1. cenk14

Satılık 150 zat parçaları.

150 zat motorumu parça parça satıyorum ön far ve ön grenajlar hariç herşey tamdır motor aksamı kasa elektronik vs vs. fiyat mondialin sitesindeki fiyatların yarısına. (motorun motor aksamı 5 ay önce toplatılmıştır komple toplamda 3000 yol yapmıştır.)
  2. cenk14

Zat parçaları aranıyor.

150 Zat parçası olan yada motorunu parça parça satan varsa parçaları alabılırım.
  3. cenk14

mercek far uygulama

merhaba arkadaşlar zat motoruma mercek far yapacağımda ne tür mercek almam gerekiyor?ampuller nasıl olucak ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-xenon-mercek-valeo/detay? bunu alsam olurmu ? teşekkürler.
  4. cenk14

zatımın varyatörünü toplicak hayır sevenler aranıyor

ocağıma ıncır ağacı diken ve hala varyatöründe problem olan zatımın varyatörlerini takıcak arkadaş aranıyor bahcelievlerden varmı hayır sever mübaret şahıslar :mrgreen::mrgreen: motorcu önü yapmaya 50 arkaya 90 istedi internettekı fıyatları 20 ön 45 arka :farao:
  5. cenk14

evtipi sticker seri üretime geçtim :)

evde sticker kağıda basıp motoruma arbaya fılan yapıştırdım:) arkadaşlarada dağıtıyorum motorlarına arabalarına yapıştırıyorlar maksat reklam:cherry:
  6. cenk14

krank yatağı problemi yardım

merhaba arkadaşlar.150 zat motorumun şansumanından ses gelıyordu demır sürtme sesi gibi yüksek bır ses en sonunda motor yolda gıderken kasılde ve bır daha çalışmadı motorcu komple motor yaptı (krank ve yatağı hariç) motordan 10 gun sonra yıne aynı ses gelmeye başladı şimdide krank yatağı boşluk...
  7. cenk14

boyayla ve ruhsatla ilgili bi sorum var yardım lütfen acil

merhaba. motorum gri renkte siyaha çevirmeyi düşünüyorum motorun devrını daha almadım yakın zamanda alıcam şimdi siyaha boyatsam devır sırasında ruhsata işletebilirmiyim sorun çıkarmı teşekkurler. bir an önce cevaplayabılırsenız çok ıyı olur yarın sabah boyaya gönderıcem :)
  8. cenk14

paspas ve konsol boyama ?

merhaba arkadaşlar.motorun ayakkoyulan kısmı konsol kısmı komple iç plastık aksam yani güneşden solmuş boyamayı düşünüyorum ne tür bir boyayla boyayabilirim? teşekkürler şimdiden?
  9. cenk14

150 zat kalkışta titreme sorunu ön taraf zıplıyor resmen acill yardım

merhaba arkadaşlar. 150 zat motorumda ılk kalkışta motorun ön kısmı çıldırmışçasına titriyor sankı debriyaj ayarını yapamıyormuşsunuz gıbı araçla kıyaslarsak bazen direksıyonu donukken kalkıyorum nerdeyse kayıp düşecek gıbı oluyor motor sorun hakkında fıkrı olan varmı.teşşekkurler
  10. cenk14

mondial 150 zat komple motor kaça mal olur.

.merhaba.daha önceki konudada yazmıştım şanzumandan sesler geliyor motorun çekişi azaldı krank kırılmak üzereymiş buralarda 350 - 450 tl arası fiyat aldım komple motora bana çok geldi normalı ne kadardır? nerede ucuza sağlam kapatırım?.teşekkurler.
  11. cenk14

şanzumandan ses geliyor ve yağ damlatıyor

merhabalar. 150 zat motorumun şanzumanından dişli sürtme sesi gibi patlak egzoz sesi gibi bir ses geliyor ve motor şazumanın altından yağ damlatıyor sorunun kaynağı nedir sizce bana ne kadara patlar ortalama teşekkürler.