boyayla ve ruhsatla ilgili bi sorum var yardım lütfen acil

merhaba. motorum gri renkte siyaha çevirmeyi düşünüyorum motorun devrını daha almadım yakın zamanda alıcam şimdi siyaha boyatsam devır sırasında ruhsata işletebilirmiyim sorun çıkarmı teşekkurler. bir an önce cevaplayabılırsenız çok ıyı olur yarın sabah boyaya gönderıcem :)

Devir alıcaksın sonra ruhsatı kendi üzerine çıkarırken aynı anda renk değişikliğinide göstericeksin ama sanırsam çok emin değilim 2 yaprak değişceği için max 100 civarı bişi tutucak hem üzerine ruhsatı çıkarmak ver rengide değiştirmek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ruhsatı değiştirmeden, önce boyandıktan sonra, renk tesbiti için muayene yaptırman gerekiyor. Tuvturk'un vereceğini raporda renk ne yazarsa ruhsata o şekilde işlenir. Forumda bir arama yaparsan daha detaylı bir şekilde sorunun cevabı vardı.

ARAÇLARDA RENK DEĞİŞİKLİĞİ

1. Yeni tescil ve trafik belgesi (Trf.Tescil Şube veya Bürosundan)
2. İki adet Araç Trafik Tescil ve Müracaat İşlem Formu (Ek-1)
3. Dilekçe
4. Karayolları Muayene İstasyonundan renk tespiti (Muayene bitmiş ise yaptırılacak).

bu bilgi var elimde ruhsatı devır almadan yap diyorsun yani boyayı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni boya rengini yazan ruhsatını çıkarmak için önce muayaneye girmen lazım. Muayene için de önce boyaman lazım. Ama devri alma zamanı konusunda fikrim yok. En iyisi bağlı olduğun trafik şubeyi bir ara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar