Arama sonuçlarınız

1. M

TVS Apache RTR 200 12 taksit ile nasıl alınır?

Teşekkür ederim hocam.
  2. M

TVS Apache RTR 200 12 taksit ile nasıl alınır?

Burada fiyat 12 taksit yazıyor ama baktıklarım nakit fiyatına ilana koymuş hep. 12 taksit nereden bulabilirim? https://turkiye.tvsmotor.com/tr/price-list
  3. M

Voge 125 R vs Raider TVS 125

Bu iki motordan sizce hangisi iyi? Görünüş olarak Voge çok iyi duruyor. Çin en iyi motor markası olduğunu okudum. Sizce hangisi daha iyidir?
  4. M

TVS Raider 125 Kampana fren sistemi

Boy 1.69 hocam.
  5. M

Tamamdır çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bir de ben sıfır alacağım acaba yanında kask vs. veriliyor mu?
  6. M

Merhabalar, bu motoru almayı düşünüyorum ancak fren sistemi biraz düşündürdü. Mondial Drift L ile arasında kalmıştım. Drift L modeli fren olarak disk daha iyi. Sizce bu kampana fren sistemi çok sorun yaşatır mı? Ayrıca belirteyim motoru alırsam lastliklerini anlas kış lastiği ile değiştireceğim.
  7. M

Samsun Motosiklet eğitimi

Merhaba, Samsun' da ücretli motosiklet eğimi verebilecek bir arkadaş var mı? Yeni ehliyet alacağım kurs öncesi alıştırma için.
  8. M

Mondial Drift L mi TVS Raider 125 mi?

TVS hint daha kaliteli diye okudum.
  9. M

Teşekkür ederim, peki duruş ve görünüş olarak hangisi daha iyi duruyor. Çok fark yok gerçi. Sadece TVS selesi daha mı aşağıda?
  10. M

Raider daha küçük değil mi Drift e göre. Boy 1.70 o yüzden kısa ve daha az kalıplı motor daha iyi olur.
  11. M

Bu fiyatlara hangisi daha iyi olur? Başlangıç motoru olacak. Satarken de kolay satılsın model yükseltmek için.
  12. M

80.000TL civarı motosiklet tavsiyesi

O zaman en mantıklısı Mondial drift L ile RTR 200. 1741337562 X-TREME MAX 200i, KÜBA TERRA125 1741372667 ?
  13. M

RKS RZ150x nasıldır
  14. M

Bu hoşuma gitti, kullanışlı mıdır acaba? 1741331375 Bu da güzelmiş çok teşekkür ederim.
  15. M

Kurye motoru gibi dursun da istemiyorum çok ama bu fiyatlara genelde böyle sanırım.
  16. M

Merhabalar, bütçeyi biraz daha esnetebilirim. Kullanımı kolay mümkünse çok büyük olmasın. Aslında ben benelli tnt125 tarzı bakıyordum sonra Mondial 125 Drift L baktım. Sizce bu fiyatlara alınabilecek motorlar nedir? Scooter pek düşünmüyorum. Görünüşü güzel olsun biraz. Bajaj RS 200 de çok hoşuma...