- Katılım
- 5 Mar 2025
- Mesajlar
- 16
- Konu Yazar
- #1
Bu fiyatlara hangisi daha iyi olur? Başlangıç motoru olacak. Satarken de kolay satılsın model yükseltmek için.
Blok olarak şuan TVS Raider daha sağlıklı ama onun dışında Drift L daha mantıklı ben olsam Raider alırdım.Bu fiyatlara hangisi daha iyi olur? Başlangıç motoru olacak. Satarken de kolay satılsın model yükseltmek için.
Raider daha küçük değil mi Drift e göre. Boy 1.70 o yüzden kısa ve daha az kalıplı motor daha iyi olur.Blok olarak şuan TVS Raider daha sağlıklı ama onun dışında Drift L daha mantıklı ben olsam Raider alırdım.
Teşekkür ederim, peki duruş ve görünüş olarak hangisi daha iyi duruyor. Çok fark yok gerçi. Sadece TVS selesi daha mı aşağıda?Drift. Usta / Yedek Parça olarak daha iyi. İkinci eli çok yok ama kısmın tvs'den daha iyi.
TVS daha sağlam sadece.
TVS ve Drift'in onlarca ayrılabilecek yönleri var , tip olarak Drift L daha iyi bence ama bazı insanlar Raider'i de seviyor. Birisinde çift disk CBS var birisinde arka kampana ön disk . Birisinde dijital ekran birisinde normal kadran var. Böyle şeyleri nasıl istersin kimse bilmiyor ben 22 kasa Drift L kullandım yan sokağımda oturan bir çocuğa sattım şuan motosiklet 18bin KMde 2. sahibinde ve hala çocuk kullanıyor . Raider tork ve son hız açısından iyi ama çok garip kronikleri var arkadaşımın blok saplama vidaları titreşimden düşmüştü , ikisinin de göstergeleri bozulabilir o yüzden hangisi gözüne hitap ediyorsa ve kampanyası varsa ona yönelmeni tavsiye ederim Drift'in piyasası daha hızlı diye biliyorum.TVS hint daha kaliteli diye okudum.