Arama sonuçlarınız

1. forza5454

Civata deliğinden yağ geliyor. [Videolu]

Merhaba, Motorumda çok ciddi bir yağ kaçağı var. Civatanın yuvasından yağ geliyor. Çok fazla yağ geliyor. Civata tamamen yalama durumda ne sıkılıyor ne yerinden çıkıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum sanırım bloğu motordan ayırıp parçalayıp tornacıya götürmekten başka bi çözüm yok :pale:
  2. forza5454

Benzin vanasını iptali muayenede sorun çıkartır mı ?

Merhaba, motorum 24 saat yattıktan sonra ilk çalıştırma çok zaman alıyordu. Belliki hortumdaki tüm benzin gece boyunca boşalıyor. 10dk tekrar yakıt gelmesini bekliyoruz. Bugün öyle boş boş bakarken benzin vanasından çok ciddi benzin aktğını gördüm. Bundan çıkıp karbüratöre giden hortumu direk...
  3. forza5454

Akü kutup başlarının alev alması neyin göstergesidir ?

Başlıktaki gibi bir sorunum var arkadaşlar. Marşa basınca akü kutup başları aşırı ısınıyor geçen hafta katot başını örten kauçuk alev aldı yandı. Marş gümbür gümbür çevirmiyor. Çoğu zaman 1 2 tur çevirip takılıyor. Serviste marş pinyonu değişti düzelme olmadı. Daha yüksek amperli akü takıldı...
  4. forza5454

Marşa basarken vuruntu sesi geliyor ve çalışmıyor

Merhaba, Benim aylardır çözemediğim bir sorunum var. İnternette araştırdım böyle birşey başına gelen yok sanırım. O yüzden konu açarak fikir almak istiyorum. Bu sorunla ilgili en az 5 kez servise gitmişimdir. Hala çözülemedi. Aslında temelinde sorun motorun çalışmaması sorunu. Ama çok daha...
  5. forza5454

T-Rex 125cc şanzımanını toplamak 450tl eder mi ?

Merhaba arkadaşlar, Geçen sene satın aldığım 80cc scooterımı sattım ve bu yaz vitesli motor kullanmak istediğimden 125cc Skyteam TRex 125 satın aldım. Kendisi henüz 1600 kilometrede ve garantisi devam ediyor. Motora ilk bindiğimde şanzımanında bi anormallik olduğunu anlamıştım ona göre fiyat...
  6. forza5454

Ön varyatör dağıldı. Yedek parça uyumluluğu ?

Merhaba arkadaşlar, bi hevesle aldığım vitello life 80 kelimenin tam anlamıyla daha 100km süremeden elimde kaldı. Kendisini 6700km.de almıştım şuan 6780de. Bayır aşağı gazı dipledikten sonra hava filtresinin aşağı kısmından feci bir parçalanma sesi geldi. Sonrasında motor düzgün çalışmaya devam...

Yeni mesajlar