- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, bi hevesle aldığım vitello life 80 kelimenin tam anlamıyla daha 100km süremeden elimde kaldı. Kendisini 6700km.de almıştım şuan 6780de. Bayır aşağı gazı dipledikten sonra hava filtresinin aşağı kısmından feci bir parçalanma sesi geldi. Sonrasında motor düzgün çalışmaya devam etti ama tekerlere devir aktaramadı. Normal istop edip eve kadar ittirdim. Varyatör kapağını sökünce kayıştan geride sadece kauçuk parçaların kaldığını gördüm. Bide bu var tabi;
Şimdi sormak istediğim şu. Bu motorun ön varyatörünü bir türlü bulamadım. Bu 125ZN'lerin ön varyatörünün yıldız kapağını ve ağırlık millerini taksam takabilir miyim ? Uyumlu olur mu ? Hava filtresinin kapağında Znen 50QT diyor. Sanırım bunun tüm parçaları 50cc çin motorlarınınkiyle aynı. Nasıl yapıcam bilmiyorum.
Şimdi sormak istediğim şu. Bu motorun ön varyatörünü bir türlü bulamadım. Bu 125ZN'lerin ön varyatörünün yıldız kapağını ve ağırlık millerini taksam takabilir miyim ? Uyumlu olur mu ? Hava filtresinin kapağında Znen 50QT diyor. Sanırım bunun tüm parçaları 50cc çin motorlarınınkiyle aynı. Nasıl yapıcam bilmiyorum.