Arama sonuçlarınız

1. S

direksiyon sınavından kaldım napcam yardım edin

arkadaslar direksiyon sınavından kaldım scooter kullandım mondial 151rs yanlışta yapmadım normal kullandım kalmışım napıcamı bilmiyorum
  2. S

lütfen sağlam bir scooter önerirmisiniz..

2 haftadır scooter arıyorum forumları okumaktan başım ağrıdı gözlerim boz<uldu sağlam olsun kaliteli ve güçlü olsun 125 cc olsun scooter yok yok yok bulamadım bws 125 hariç önerirmisiniz
  3. S

Arkadaşlar motosiklet anfisi alıcam yardım edermisiniz

Motosiklet anfisi alıcam 12v ile çalışıyomuş motorun aküsüsüne bağlıcam nerden alabilirim
  4. S

arkadaşlar motor kullanmayı bilmiyorum ucuz vitesli motor önerirmisiniz....

Beyler ehliyetimi yeni alıyorum cbr 125 alıcam kullanmayı bilmiyorun ilk olarak ucuz vitesli motor kullanıp yan yatırsamda üzülmem öğrenince cbr yi kullanırım çok ucuz vitesli motor tavsiyesi...
  5. S

lütfen yardım edin cbf alıcam

Arkadaşlar boyum 1,65 cbr 125e ayaklarım tam olmadasada yetiyo cbf 150 alıcam boyum yetermi cbf150 mi daha yüksek cbr 125 mi? ---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ---------- cbf kullanan yokmu arkadaşlar
  6. S

Arkadaşlar kubalar nasıl bir motordur

Arkadaşlar bugün bütün gün dolaştım kaliteli sağlam ucuz bir scooter buldum elimle dokunduğumda bile hissediliyo mondial asya gibi değil kuba sağlam motor ama hiç duyulmamış bir marka nasıldır kullanan varmı?
  7. S

50cc today yardım...

Arkadaşlar orduya yazdan yaza kullanmak için today düşünüyorum bakımını ve parçasını nasıl yaptırıcam orduda honda bayii yokki hondanın belli yerlerde servisleri var honda almasammı?
  8. S

Arkadaşlar kaska ihtiyacım var...

Arkadaşlar 2010 cbr 125 almayı düşünüyorum bana bildiğiniz saşlam bir kaska lazım ne önerirsiniz özellik olmasın parayı sağlamlığına vermek istiyorum

Yeni mesajlar