Arkadaşlar kaska ihtiyacım var...

Arkadaşlar 2010 cbr 125 almayı düşünüyorum bana bildiğiniz saşlam bir kaska lazım ne önerirsiniz özellik olmasın parayı sağlamlığına vermek istiyorum

Bu konuyu http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/52380-kask-ile-ilgili-merak-edilenler.html okumanı tavsiye ederim. Yazının tamamını okursan aradığın şeye daha çabuk ulaşırsın.

"Özet geç" dersen, aşağıdaki gibi olabilir:

Yukarıda saydığım maddeleri bir de önem sırasına göre yazmak gerekirse..

Şu üç maddeyi ısrarla arayınız.

1.Kaskımız güvenlik sertifikalı bir kask olacak.

2.Mümkünse tam kapalı bir kask alacağız…

3.Kafamıza uygun bir kask alacağız..

Önem sırasına göre diğer madde şudur.

4.Buğu yapmama özelliği olan,kaliteli ve kolayca değişebilen, kolaylıkla yedeğini bulabileceğimiz bir vizöre sahip kask alacağız.

Bundan sonraki maddeler genellikle konforla ilgilidir.

Önemsizdir demiyorum ama öncelikli bakacağınız şeyler ilk 4 maddedir.

Kask kafanızı korur. Bu nedenle çok önemlidir. Fakat kaza sonrası ölümler sadece kafadan olmamaktadır. Bunu daha önce yazmıştım ama tekrar etmekte fayda var.

Hurt raporuna göre ölümcül kazalarda sadece kafadan darbe alarak ölen hiç kimse yoktur.
Ölümlü kazaların hepsinde vücutta da yaralanmalara rastlanmıştır.

Bu nedenle güvenliğiniz için kask tek başına yeterli değildir.

Diğer güvenlik ekipmanlarını da başka bir yazıda işlemeye çalışacağım….

Saygılarımla..

Çok saol SHRİEKER kardeşim aradığım kriterler zaten bunlar bana uygun bir kask marka ve modeli söylermisin

Son düzenleme:
Cduman kardeş bu marushin aneste falan yok nerden temin edebilirim fiyatı nedir ?

Mersin İl Temsilcisi
marushin, tekay motoda var. sahibi eray diye bir arkadaş ama marushin kaskı 1 tek şeyden dolayı önermiyorum. sebebi de, kaskı tek başına getirtip yedek parçasını da tek kendisi sattığı yani "tekel" olması ve fiyatlarını da kendi belirlemesi...

oysa anesmotorun ixs marka bir modelde kampanya var.

ben nolan alıp, bunu almadığıma pişmanım ve motortürkiye'de ikisi de varken sadece n-com özelliği için nolan n-103 aldım. verdiğim paraya acıyorum şimdi

http://www.anesmotor.com/?urun-detay_342_iXS_HX_338_Ceneden_Acilir_Kask.html

tavsiye ederim...

ixs de fiyatları ucuz sağlamlık ön planda olması lazım Lazer lx mat kask var bu kask nasıldır arkadaşlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------

Mesela nolan n62 güzel içi çıkmıyomuş temizleyemezmişiz

Mersin İl Temsilcisi
ixs de fiyatları ucuz sağlamlık ön planda olması lazım Lazer lx mat kask var bu kask nasıldır arkadaşlar

sen ixs fiyatına bakıp aldanma. italyan menşeili bir marka bu. polycarbondur.
tüm dünya tanır, bilir ama bizde distribitör boşluğu oluştu. önce motortürkiye (mersin) satılıyordu. sonra o elindekini kampanyayla bitirdi.
o döenmde anesmotor italyayla sürekli görüşüp oldukça zorlu bir süreçten sonra distribitörlüğüne aldı.

lazer kaskta iyi ama ixs malzeme kalitesi olarak, kullanım ve özellikle hava kanalları ve sessizlik olarak oldukça kaliteli.

son tercih artık senin...

saol kardeşim ben yarın anesten sağlamlık bilgilerini alayım kaskıda alırım yarın

Arkadaşlar bişey daha sorabilirmiyim sağlamlık olarak kaskın dış kabuğu fiberglass mı olur carbon fibermi yada sağlam bir kaskın dış yüzeyi hangi madde ile kaplı olsa daha sağlam olur

Mersin İl Temsilcisi
Arkadaşlar bişey daha sorabilirmiyim sağlamlık olarak kaskın dış kabuğu fiberglass mı olur carbon fibermi yada sağlam bir kaskın dış yüzeyi hangi madde ile kaplı olsa daha sağlam olur

bildiğim kadarıyla
1-polycarbon
2-carbon fiber

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar