Arama sonuçlarınız

1. mozdemir_92

2 günde bi akü bitiyo

2 günde bi akü şarj ediyorum, napmam lazim? Motor bws 100 2003
  2. mozdemir_92

ehliyet yetersizligi hakkında bilgi sahibi olan varsa yardimci olabilir mi?

26 haziranda ben işteyken babam bws 100le pazardan donerken çöp kamyonu çarptı, hafif yaralı hastaneye kaldırıldı, e sınıfı ehliyeti vardı, a2 ehliyeti yokdu bana 1407 tl, babama 1407 tl ceza geldi. Şimdi buna ehliyet yetersizliginden itiraz edebiliyomuyum? Yardımcı olabilecek varmı??
  3. mozdemir_92

depo küflenmesi acil yardim...

gecen hafta depodaki ufak bi sizintiyi ogrenmek icin depoyu sokdum ve icine su doldurdum. Sonra deligi buldum ve kaynattik. Aradan 2 3 gun gecdi ve bi bakdim deponun ici kuflenmeye baslamis ve her gecen gun ilerliyo kuflenme. Bunun icin ne yapmam lazim?
  4. mozdemir_92

depoda delik var nerde oldugunu bulamadim...

arkadaslar hyosung gtrin tam depo baglanti yerinde cok hafif bi benzn sizintisi oluyo. Ama tam noktayi bulamadim. Bu depo sizdirmalari icin benznle karistirilacak ilac vb. Bi madde varmi? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
  5. mozdemir_92

bende bws 100 var, motor 80i geçmiyo, neden olabilir?

arkadaşlar bende 2003 bws 100 var. motor 1 aydır bende, tamam biraz bakımsız kalmış motor ama 80i geçemedim. seriii de kalkış yapmıyo. neden olabilir? yardımcı olabilecek varmı?
  6. mozdemir_92

vize harci ve vize gecikme zammi ne kadar?

arkadaslar motorumun vizesi geceli bi kac ay olmus. Vize harci ve aylik cezasi ne kadar bi bilginz varmi?
  7. mozdemir_92

siz olsaniz hyosung gt 250ye kac Para verirdiniz?

2007 model kirmizi siyah, 15binde, kazali. Granajlarda 3 5 catlak var, depoda biraz gocuk ver, sag gidon da kirik. Ve bide vize yapilcak. Fiyat icin goruslerinizi paylasirmisiniz?
  8. mozdemir_92

grenaj catlaklarini kendimizin yapma imkani varmidir?

grenajlardaki catlak ve kırıklari kendimiz yapabilirmiyiz? Deneyen yapan yada bilen aramizda varmi? Yardimci olabilecek varmi ?
  9. mozdemir_92

granaj kırıkları çatlakları vizede problem olur mu?

arkadaşlar gt 250R'ın granajlarında kırıklar çatlaklar, depoda az göçük var. o halde vizeye girebilir mi? vizede problem çıkarırlar mı?
  10. mozdemir_92

acil GT 250 R sağ gidon kolu lazım

İyi günler arkadaşlar. bana en geç 26 ocak yani cumartesi gününe kadar hyosung GT250R sağ gidon kolu lazım. yardımcı olabilecek varmı aramızda?

Yeni mesajlar