Arama sonuçlarınız

1. Ros1n2

TT

Bir zamanlar ISLE OF MAN ve 2 zamanlı 250'likler :/ bu motorlar günümüzdede üretilmeliydi, mahrum bırakıldık... :( https://youtu.be/YUZ_Re9TCZY (Mobildeyim)
  2. Ros1n2

KIŞ LASTİĞİ

Geçtiğimiz hafta çiçeği burnunda ninjam ile yerde kar ve karın altında buzlanma olması sebebiyle düştüm :pale: sağ gidon yamuldu ve sağ grenajım kırıldı malesef :salut: 1 haftadır binmeyeceğim kışın artık diyip bir köşeye bırakmış olsamda içim içimi yiyor zira önceki 2 sezonda kışın...
  3. Ros1n2

Maymun iştahlı olmak :D

İlk motosikletimi almış olmama 1 aralıkta henüz 2 sene oldu ve bugün 6. motosikletimi almış bulunmaktayım. Sıralama şu şekilde: YBR > Ninja250r > 200ns > ninja250r > cbr125 > ninja250r.. Aldığım her 2 motosikletten birisi ninja250r. İnanılmaz bir seri yakaladım biri beni durdursun ve bu ninja...
  4. Ros1n2

2013 Honda Cbr125r Acil!

Motorum 2013 model olup 14 binde temiz ve kazasızdır. Fiyat:7000TLhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2013-honda-cbr125-369454898/detay
  5. Ros1n2

Cbr 125 2.vitesteki sorun

Merhabalar. 2013 model cbr125 kullanıyorum. Son zamanlarda 2. viteste 6-8 bin devir aralığında genelde yokuş çıkarken motor gaz kesip düzeliyor. 8 bin deviri geçene kadar bu anlık gaz kesme devam ediyor, sanki motor boğuluyormuş gibi.. Neden yapıyor olabilir ?
  6. Ros1n2

Alınır / Aprilia rs125 veya derbi gpr125

Başlıktanda anlayacagınız uzere 2 zamanlı, fazla yorulmamıs, temiz bir motosiklet arıyorum. Önceliğim rs125 fakat durumuna göre gpr125'te olabilir.
  7. Ros1n2

Aprilia rs125 2t EFI lambası

Merhabalar. Uzun zamandır temiz rs125 kovalıyorum. Suana kadar bir tane temiz sayılabilecek motor bulabildim yalnız motosikletin kırmızı yanan göstergesi yağın azaldığını gösteriyor ama dijital ekrandaki EFI sembolü aklımı karıstırdı. Enjeksiyon sistemindemi problem vardır yada başka bir...
  8. Ros1n2

Viraj dizliği hakkında

Merhabalar. Genelde tulumlarda olan virajlarda yere temas eden ve kullandıkca eriyip biten diz bölgesindeki adı herneyse işte onun sadece dizlik olarak satılanı yokmudur?
  9. Ros1n2

Ucuza motosiklet yağı isteyen ?

Merhabalar speedol motosiklet yağları nasıldır diye bakınırken bu ilanı gördüm. Normal fiyatı 35tl olan power street modelini %43 indirimle 20tl den 3 kutu siparis ettim. Tek yağ degisimi fiyatına 2 yağ degismis olacagım :D Insallah motorum yağı severde yağ maliyetinden kurtulurum :D Denemek...
  10. Ros1n2

Bridgestone battlax 130/70/17 - 110/70/17

750 liraya alındı. Faturası verilecektir. Bin km kadar kullanıldı daha sıfır gibi. Ebat büyüyeceğim icin satıyorum. 400TL'ye vereceğim. Satılsın diye fiyat çok uygun. Pazarlık yok...
  11. Ros1n2

Bu nedir loo :D

Kuyruktakini anladıkta yandaki egsoz nedir açıklama bekliyoruz :silent: :cyclopsan Mobil giriyorum sanırım resmi yükleyemedim indirme linki http://dosya.co/ugvwnqw8fmev/Screenshot_20160811-103254~2.png.html
  12. Ros1n2

SEYYAH MOTOVLOG / Günün antrenmanı - Bajaj Pulsar 200ns

Bismillahirrahmanirrahim diyerek besmele ile açılışı yapıyorum :D Elimden geldiğince farklı olmaya, kendimi ve tarzımı yansıtmaya çalışıyorum. Umarım vaktinizi ziyan etmeden vakit geçirebileceğiniz güzel paylaşımlarda bulunabilirim. Kanalıma herkes davetlidir...
  13. Ros1n2

Benelli Tnt250 supercharger 50hp ??

Bu ilanda 300234337 sahibi supercharger taktırdığını iddaa ediyor. 31hp den 50hp güç üretmeye başlamış. Maliyette diğer extralarla birlikte 1500tl olarak belirtmiş. Bu mümkünmü gerçekten ? Mümkün olsa bile maliyetin çok daha fazla olması gerekmezmiydi :/ Bukadar azsa bitanede pulsarıma takayım :D
  14. Ros1n2

Ne Abs'imiş arkadaş

Abs üzerinden motosiklet eleştirenlere sesleniyorum. Şu forumda bulunanların %99'u motosiklete Abs'siz başladı ve öyle yola devam ediyor. Sen yeni başlamış, tecrübesiz yada frenleme konusunda iyi olmayabilirsin ama herkes aynı durumda değil. Lütfen artık motosiklet kıyaslarken abs'siz motoru...
  15. Ros1n2

125CC ye 250CC blok yerleştirmek. Aprilia rs125 4t içerir..

Başlıktanda tahmin edebileceğiniz gibi bir tane yeni kasa rs125 4t alıp elim bollaşıncada 200ns, ninja250r, r25 komple blogmu yerleştirsem diyorum :/ Usta faktörü önemli tabiki ama bu mümkünmü? Randıman alabilirmiyim ne dersiniz?
  16. Ros1n2

19 MAYIS'TA TEDAVİ GÖRMEKTE OLAN GAZİLERİMİZİ ZİYARET

Vatanı, milleti, ülkesinin bütünlüğü için doğu ve güneydoğuda canını, yüreğini ortaya koyan gazilerimizi bu 19 Mayıs'ta GATA hastahanelerine giderek tedavilerinde birazda olsa moral verebilmek amacıyla ziyaretler düzenleyelim istiyorum. Eminim sizlerde isteyeceksiniz. ANKARA GATA HASTAHANESİ...
  17. Ros1n2

arka disli ile tork ilişkisi hakkında

Merhaba. Arka disli büyütmek torku arttırırmış. Bu konuda sorularım var. Max torku 8.200 rpm de 22nm olarak veren motosikletimin max torku verme devrinde degisiklik olurmu ? Diğer sorum 22nm olan tork abartmadan yapılacak olan disli büyütmede 27-30nm gibi değerlere ulasabilirmi? Sonuncusu ise bu...
  18. Ros1n2

ARAÇ MUAYENE HAFİF KUSURLAR LİSTESİ

Araç muayenesi yaptıracak arkadaşlar kabul edilebilir olan hafif kusurlar listesine buradan ulaşabilirler. Buradan aracınızın durumuna göre muayeneden geçip geçemeyeceğini anlayabilirsiniz. :bestmt: https://aracmuayenerandevu.com.tr/arac-muayene-hafif-kusurlar/
  19. Ros1n2

Motovlog kanalım için destek

'Seyyah olup şu âlemi gezerim . Bir dost bulamadım gün akşam oldu...' PİR SULTAN ABDAL Kanal ismi: Seyyah Herkese merhaba uzun zamandır düşündüğüm motovloggerlığa ilk adımımı attım :) Şuan kameram olmadığı için başka vloglardan bikaç alıntı yaparak edit yapmaya çalıştım. Bu ilk denememdi...
  20. Ros1n2

Yüsek Hızda anlık gaz kesme

Herkese merhaba, Motosikletim yüksek hızlarda genelde 130'dan sonra anlık gaz kesme yapıyor. +/- 1 saniye kadar olup bitiyor. Her seferinde değil ama 1/2 olabiliyor.. Ne gibi problemi olabilir. Nasıl üstesinden gelirim yardımınızı rica ediyorum.

Yeni mesajlar