Arama sonuçlarınız

1. F

MONDİAL DRİFT SELESİ NASIL SÖKÜLÜR ?

Merhaba arkadaşlar.Başlıktada belirtmiş olduğum gibi mondial drift selesi nasıl sökülür ?
  2. F

Mondial Drift Sele ve Yan Kapaklar Nasıl Sökülüyor Bilenler Yardım...?

Merhaba arkadaşlar.Başlıkta belirttiğim gibi sele ve yan kapakların nasıl söküldüğünü öğrenmek istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. F

Stunter Takozu...Geçerken Bi Bak....

Merhaba.ben bu stunterların jant milinin ucuna taktıkları takozlar var onlardan nerden temin edebilirim ?
  4. F

Ön Amortisörde boşluk ?

Merhaba arkadaşlar .Motorum kuba çita 125.Durduğu yerde araba çarpması sonucu motosikletimin gidonu yamuldu ve fren yaptığım zaman sanki sol amortösor daha bi dalıyor ve bi ses geliyor & boşluktan geçerkende aynı şekilde.Gidonu değiştirdim fakat diğer sorun için ustaya gittim usta mesnet dedi o...
  5. F

Stunt Motosikletlerinde Olan Jant Takozları ?

Merhaba arkadaşlar.Bu stunt motorlarının jant millerinin ucuna takılan takozlar var bmx lerdede görmüşsünüzdür onlardan nerde bulabilirim ? değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
  6. F

Motoruma durduğu yerde araba çarptı...

Merhaba arkadaşlar abiler ablalar.Motosikletim kahvenin önünde duruyordu ehliyeti bakkaldan almış olan beko servisi geri geri geldi geldi motora vurdu üstüne farketmeyip itirmeye çalıştı.Sonuç: ön teker sağa dönük duruyordu çarpışma sonucu gidon düz teker sağa dönük oldu.Ustaya gittim tekeri...
  7. F

Siz olsanız hangi motoru tercih ederdiniz ve neden ?

1.Yamaha Ybr125 2.Honda Cb125e 3.Mondial Drift Mh125
  8. F

Neden Mondial Drift Mh125 Alınır ?

Neden Mondial Drift Mh125 Alınır ?
  9. F

iXS Matador Eldiveni Nasıl Bilirsiniz ?

iXS Matador Eldiveni Nasıl Bilirsiniz ?
  10. F

Richa Arctic Eldiveni Nasıl Bilirsiniz ?

Richa Arctic Eldiveni Nasıl Bilirsiniz ?
  11. F

Five Gloves XRider Wp Eldiveni Nasıl Bilirsiniz ?

Five Gloves XRider Wp Eldiveni Nasıl Bilirsiniz ?
  12. F

Toplam 500 Tlye Yazlık & Kışlık Eldiven Tavsiyesi.

Merhaba arkadaşlar.Toplam 500 Tlye yazlık & kışlık eldiven tavsiyesi verebilirmisinz. Teşekkürler.

Yeni mesajlar