Arama sonuçlarınız

1. yucelozel

Yine yeni yeniden orman yolları..(Kayaköy-Fethiye)

Devinimsel bir içgüdüyle “E artık orduya katılmadan biraz daha keşfetmeli!” diyerek 13 Kasım 06 günü bir öğleden sonra çıkıyorum daha önce denemeyi ve/veya bulmayı düşündüğüm Kayaköy den Ölüdeniz e giden yolu bulmak için… Kayaköy yolu üzerinden ayrılan düzgün bir stabilize yol dikkatimi çekiyor...
  2. yucelozel

2006 Zealsun 200 GY-A

Marka:Zealsun Model :ZS 200 GY-A(2006) Km: şimdilik 4500km Durum: 2006 temmuz ayında aldım ve yine aynı ayda trafiğe çıkışlı askere gideceğim için satmam gerekiyor.Muğla –Fethiye’deyim.Şuan genelinde bir problemi sıfır alacak olduğunuz herhangi bir çinlide karşılaşılması gereken tüm sorunlarla...
  3. yucelozel

Ölüdeniz orman yolları keşfi

29 Ekim 06 Pazar Cumhuriyet bayramı sabahında kalkıyor ve bugün nereye gidilir düşünmeye başlıyorum.Nezih abiye danışıyorum ve tavsiyeleri dikkate alıp da öncede kulağıma aşina olan Ölüdeniz Kayaköy arasında bir orman yolu olduğunu bilip Ölüdeniz'e doğru yola koyuluyorum. Ölüdeniz kumburnu...
  4. yucelozel

Zealsun 200 GY-A

Marka:Zealsun Model :ZS 200 GY-A(2006) Km: 4400km Durum: 2006 temmuz ayında aldım ve yine aynı ayda trafiğe çıkışlı askere gideceğim için satmam gerekiyor.Muğla –Fethiye’deyim.Şuan genelinde bir problemi sıfır alacak olduğunuz herhangi bir çinlide karşılaşılması gereken tüm sorunlarla...
  5. yucelozel

Zealsun ZS 200 GY-A

Marka:Zealsun Model :ZS 200 GY-A(2006) Km: şimdilik 4000km Durum: 2006 temmuz ayında aldım ve yine aynı ayda trafiğe çıkışlı askere gideceğim için satmam gerekiyor.Muğla –Fethiye’deyim.Şuan genelinde bir problemi sıfır alacak olduğunuz herhangi bir çinlide karşılaşılması gereken tüm sorunlarla...
  6. yucelozel

Satılık Zealsun 200 GY-A

Marka:Zealsun Model :ZS 200 GY-A(2006) Km: şimdilik 4000km Durum: 2006 temmuz ayında aldım ve yine aynı ayda trafiğe çıkışlı askere gideceğim için satmam gerekiyor.Muğla –Fethiye’deyim.Şuan genelinde bir problemi sıfır alacak olduğunuz herhangi bir çinlide karşılaşılması gereken tüm...
  7. yucelozel

Gemiler Ve Babadag

30 Eyl. 06 günü öğleden sonra Gemiler koyuna gitmek için Fethiye’den yola koyuluyorum.İlk önce Kaya köy’e gitmem gerekiyor. Kayaköy yolu üzerinde… Kayaköy genel görünümü.. Ve Gemiler’e doğru.. Gemiler Adası Gemiler Koyu Koya inerken asfalt yoldan ayrılan bir orman yoluna...
  8. yucelozel

Zealsun ZS 200 GY-A

Marka:Zealsun Model :ZS 200 GY-A(2006) Km: şimdilik 4000km Durum: 2006 temmuz ayında aldım ve yine aynı ayda trafiğe çıkışlı askere gideceğim için satmam gerekiyor.Muğla –Fethiye’deyim.Şuan genelinde bir problemi sıfır alacak olduğunuz herhangi bir çinlide karşılaşılması gereken tüm sorunlarla...
  9. yucelozel

Ölüdeniz'i hiç bu açıdan görmemiştim...

27 Eylül günü bir öğleden sonramı Ölüdeniz taraflarındaki ufak bir işimi halletmeye ve minik bir doğa gezisi istemi içersinde daha önce hiç gitmediğim bir dağ yolunda buluyorum kendimi.Şöyleki Ölüdeniz manzarasının ayağınıza serildiği ilk virajda karşınıza çıkan bir yoldu bu.. Devam ettikçe...
  10. yucelozel

Sahilden Olimpos

Vücuduma devinim kazandırıp rahatlamak kafa dağıtmak adına 16 Eylül Cumartesi günü öğlen 13.00 civarında Fethiye’den Olympos’a doğru yola koyuluyorum.(Ertesi günü Nezih(harduro) abi ,Yücel(silves) abi ve pek çok off-road sürücüsü motorcu arkadaşlarıyla buluşmak üzerede diyebiliriz) Kalkan...
  11. yucelozel

Fethiye-Antalya yolculuğu..

Fethiye’den Antalya’ya birkaç ufak tefek işimi halletmeye biraz rahatlamaya ruhumu dinlendirmeye ve yıllardır hayalimde olan yalnız yollarda olma idesini hayata geçirmek istedim.Hemde kendimin ve motorumun limitlerini öğrenmek istedim.Ailem ve çevremdekiler iki teker olayına başından beri...
  12. yucelozel

Faralya'ya doğru..(Kelebekler Vadisi)

Bir Pazar günü’nü değerlendirmek ve kişisel ilişki gerilimlerimden uzaklaşmak adına, 9 Tem. 06 günü Faralya’ya doğru uzanıyorum.Gün çok sıcak değil,hatta Ölüdeniz üzerinden gidildiği için Hisarönü / Ovacık civarlarında öğlen sıcağını hissettirmeyen serin bir hava var temmuz ortasında şaşılacak...
  13. yucelozel

İlk motorum ve ilk doğa buluşması

Güne moral bozukluğu ile başlıyorum,yeni motorumla biraz turlar fotograf çekerim diye çıktım yeni açılan evimin yakınındaki fethiye-Tansaş önünde gördüğüm motosiklet Araba kazası tüylerimi ürpertiyor kaldıki kanlı canlı bi kaza değildi ama bir motosikletin fütursuzc trafiğe fırlayan ve suçun çok...
  14. yucelozel

İnternetten para kazanmak!!

aşağıda örneklerini vereceğim kişilerin beyanına ve sistemin gayet mantıklı olduğunu düşündüğümde (böyle şeylere çok ön yargılı olmama rağmen) katıldım.İlgilenirseniz,daha ayrıntılı bilgi için özelime mail adresinizi gönderin,bilgilendiriyim.. Not:Bu sistem 80'li yıllardan beri uygulanmakta...

Yeni mesajlar