Ölüdeniz'i hiç bu açıdan görmemiştim...

27 Eylül günü bir öğleden sonramı Ölüdeniz taraflarındaki ufak bir işimi halletmeye ve minik bir doğa gezisi istemi içersinde daha önce hiç gitmediğim bir dağ yolunda buluyorum kendimi.Şöyleki Ölüdeniz manzarasının ayağınıza serildiği ilk virajda karşınıza çıkan bir yoldu bu..

Devam ettikçe manzara güzelleşiyor..

Ve daha önce hiç bu açıdan görmediğim birÖlüdeniz ile baş başa kalıyorum..

Belcekız plajı..

Ölüdeniz…

Bir adet ben.. :)

Kameram manzarayı tam alamadığından ufak bir video şeklinde kaydediyorum

http://www.youtube.com/watch?v=TrAdli3Bz-s

Ve yine yolun devamında değişik açılarda birkaç Ölüdeniz pozu alıp orman yoluna devam ediyorum daha ileride özel bir şahsın olsa gerek tellerle çevrili bir zeytinlik yanından geçiyorum yol iyice bozulmaya başlıyor ve karşıma devrilen ağaçlar çıkıyor vakit geç benzinim az ve yalnız olduğumdan riske girmek istemeyip geri dönüyorum.

Sevgiler.

Yücel.

Çok güzel fotoğraflar. Paylaştığınız için teşekkür ederiz.

cok guzel fotograflar. Ne guzel bır sey ınsanın tarzına uygun motosiklet alması ve fotograflar cekmesı, onları paylasması. işte motosiklet.net :)

Yücel senden hep güzel resimler geliyor
devamını dileriz :cat:

Ben daha önceden iş için çokça seyahat ettiğim için bu açılardan yıllar önce görmüştüm ama Zealsun'a ve sana arka fon olunca sanki daha bir güzel göründü gözüme Ölüdeniz, canlanmış sanki :cherry:

Güzel resimler, eline sağlık...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok şanslısın vallah böyle muhteşem yerde yaşıyorsun paylaşım için tşkler
seneye inşallah beraber o tepeleri gezeriz:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akardeşim çok teşekkürler harika fotoraflar yakalamışsın gerçekten takdir ettim.daha 2 hafta önce ölüdenizdeydim ve çok özlemiştim kendilerini.fotoların az da olsa hasretimi giderdi;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel görüntüler insanın baktıkça içi açılıo walla.fotolar için teş.ler,,:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar