Arama sonuçlarınız

1. sokemon

Beklenen Trafik Yasaları Niyahet Cıkıyor(ehliyet_cezalar)

Niyahet hergün onlarca kişiyi kaybettiğimiz trafik kazalarını önlemeye yönelik yeni yasa maddeleri 1 Nisan 2008 tarihinden itibaren uygunlamaya konulacak...Hepimize hayırlısı olsun... Umarımki bu yeni düzenlemeler (özelliklede stajyer ehliyet) trafik kazalarının bir nebze de olsa onune gecer...
  2. sokemon

6-7 ekim teorik+pist eğitimi İZMİR

Evet arkadaşlar yaz başında ilk kez düzenlediğimiz ve eksikliklerinizi gördüğünüz eğitimimizi tekrarlıyoruz... Eğitimin temel amacı motosiklet kullanıcılarının trafikte güvenli bir şekilde seyretmesi yanıda teknik bilgi bakımından dolu olması...Bu sebeple sadece pist değil kaçırılmaması gereken...
  3. sokemon

BMW F800S test sürüşü + fotoğraflar + değerlendirmeler

İlk test sürüşümüzü BMW ÖZGÖRKEY (bornovada) gerçekleştirdim.Bu konuda bana çok yardımcı olan Savaş bey'e ve BMW ÖZGÖRKEY'e çok teşekkür ederim.... Çok ilginç bir gündü rengine bayıldığım F800S i deneme fırsatım olacaktı...İlk hazırlıklar ve genel bilgilendirmeden sonra motorun üzerinde...
  4. sokemon

İzmir'de çalıntı motor---

merhaba arkadaşlar.bir arkadaşımın dün akşam saatlerinde motoru çalınmıştır. gilera runner 180,gri renkte motosikletim Halkapınar-İzmir 1.san.sit. içerisinde 08/08/2007 günü saat 18:15'te çalınmıştır. görenlerin bana pm'den veya tel aracılığı ile ulaşmalarını rica ediyorum.her ihtimale karşı...
  5. sokemon

Satılık hyosung250gtr siyah---

Motor değiştirecegim için motorumu satıyorum..... 8000 km de 300 km önce son bakımı yapılmış.. siyah cam+siiyah sinyaller... siyah Hyosung 250gtr satılıktır... 6750 YTL 5059208811
  6. sokemon

10 Haziran pazar günü ücretsiz teorik + pist eğitimi...İZMİR

10 Haziran pazar günü ücretsiz teorik + pist eğitimi...İZMİR Motorcycle Training World 10 Haziran 2007 pazar günü saat 10:00 - 17:00 arası motosiklete gönül vermiş veya motosiklete ilgi duyan herkese bilinçlendirme ve bilgilendirme amaçlı teorik ve uygulamalı pist eğitimi verilecektir...
  7. sokemon

23 ağustos MT[ izmir ] grubu toplantısı.....

Selam arkadaşlar ; Bu haftaki toplantımız geçen hafta ali arkadaşımızın bizlere göstermiş olduğu inceliğe karşılık olarak sedir cafede olacaktır.Sedir kafe bornova küçükpark yakınlarında olup tam adres aşağıda belirtilmiştir....Gelecek arkadaşlar listeye isim yazdırırsa sevinirim..Bugun bir...
  8. sokemon

[MT]-İZMİR 20.07.06 perşembe toplantısı + Müthiş halısaha maçı organizasyonu

Herkese selamlar arkadaşlar; Geçici bir sürenin ardından tekrar müthiş bir organizasyonla geri döndük.Zaten İzmir'e yakışanda budur değil mi? Neyse bu haftaki toplantımızda sadece toplantı yapmayalım deyip toplantıdan sonra birde halısaha maçı çevirelim dedik. İnce bellileri, kemik ellileri...
  9. sokemon

[MT]İZMİR 13.07.2006 Perşembe Toplantısı----

Sevgili arkadaşlar; Bazı arkadaşlarımızın cuma günü toplantıya katılamayacak olması nedeniyle(mesela ben) bu haftaki toplantımızı perşembe günü yapacağız.Geçen sefer sevgili Murat abi bana laşamadığından topic Wallace tarafından acılmıstı.Bu sefer görevimi yerine getireyim dedim; TOPLANTI...
  10. sokemon

[MT İZMİR] 2008 Avrupa şampiyonasına hazırlık halı saha maçı

Evet arkadaşlar son toplantıda hatırlarsınız isim isim yazmıştık halı saha olayını ve şimdi iş sahaya inmeye düştü burdan isimleri takip edecegim ben olayı kendime çekmemek adına halısahanın nerde olacagı konusunda bir yer belirtmek istemedim beraber karar verelim herkes istediği yeri söylesin...
  11. sokemon

Lasitiklerimizi nitrojenle şişirmek

Selamlar geçenlerde bir tanıdıgım arabasının lastiklerini nitrojenlee şişireceğini söyledi ve ekledi sürtünmenin azalmasına va sanırım bu nedenden dolayı lastiklerin ömrünün artmasına neden oluyormuş. Bunu bende motorlarıma yapmayı düşündüm fakat artıları eksileri bir kefeye koyunca hangisi...
  12. sokemon

14 Mayis Körfezde Yat Turu--izmir

Selamlar arkadaşlar işlerim acaayip yogunlugu nedeniyle aranızda değldim bi müddettir 14 mayıs anneler günü itibariyle benimde içinde bulundugum bir prganizasyon yapmaktayız.Biricik annelerimizi unutacagımızı mı sanmıştınız.Bu sebeple yapılan organizasyonumuz 14/05/06 tarihinde saat 09:00 da...

Yeni mesajlar