Arama sonuçlarınız

1. H

Acemilere Trafik Tavsiyeleriniz , İlk kez vitesli motosiklet

Herkese merhaba vitesli motosiklete geçip ilk kez trafiğe çıkacaklara tavsiyelerinizi buraya yazabilirsiniz,aklımdaki bir kaç soruyuda sormak istiyorum. 1-İlk motosikleti çıkardığımdan beri aklımı kurcalayan her zaman 1. mi 2. mi vites sorusu oldu,bazen yakın dönüşlerde 2 ile devam edeyim dedim...
  2. H

İlk sürüş,trafik,tavsiyeleriniz

Herkese selam,motosikleti alıp ilk kez bugün çıkarttım(250cc) ufak heyecanla birlikte belli kurallara uyup çok zorlamadan devire dikkat ederek 1 saat dolandım.daha önce tecrübe toplasanız yarım yamalak 15kmdir. Hiç stop ettirmesemde ufak debriyaj kaçırmaları, 1 ve 2. vitesin tam olarak...
  3. H

Motosikleti Kapalı Garajda Mufaza nasıl ederiz?

Herkese merhaba 0km bayiden düz vites 250cc bir motosikletimiz olacak inşallah.Bu sene mevsim geçtiği için sürmek istemiyorum ve öbür yaza binmeye başlayacağım. Sorum şu ki ; Motoru bayiden aldığımda montajını vs yaptırmadan mı otoparka brandayla koymam gerekiyor,aküsünü taktırmamalı mıyım hiç...
  4. H

Motosiklet Eldiveni bol/dar

RICHA marka yazlık motosiklet eldiveni aldım deneyerek,Parmaklarım ince uzun olduğu için çalışan XL olmalı sana dedi,beden olarak tamdı fakat parmaklarımda uzunluk olarak hafif boşluk vardı.Eve gelince farkettim ki 2XL yazıyor,beden olarak eldiven iyi ama hafif parmak boşluk var uzunluk olarak...
  5. H

SCORPION EXO 520 AIR KASK

Almayı düşünüyorum alınır mı https://www.motomax.com.tr/scorpion-exo-520-evo-air-kapali-motosiklet-kaski-mat-siyah?language=tr&h=4689d3cd
  6. H

Kask Tavsiyesi 2023

Herkese iyi akşamlar bilgisi olan,tecrübe eden üyeler kask tavsiyesi ve yorumu yapabilir mi 5000-6000 Bandında ve 10.000-11.000 Bandında 5-6 için Scorpion düşüncem var
  7. H

2023 NK250 Alınır mı?

Merhaba sizce nk250 2023 kasası alınır mı? kroniklerde vs çözülme veya eskiye nazaran her konuda gelişme olmuş mudur yoksa sadece makyaajdan ibaret midir? Sonuçta cfmoto büyüyen ve satışlarını arttıran bir marka ve 2023 kasasını alsak pişman olur muyuz Motosiklet fotoğrafı : Bütçe 80.000tl...
  8. H

80.000₺ Vitesli Motosiklet Tavsiyesi

Herkese iyi akşamlar ilk vitesli motosiklet için tavsiyeleriniz neler olurdu bütçe belirttiğim gibi 2023 NK300(250) 2023 Pulsar ns200 Benim aklımdaki modeller bunlar,yakışıklı ve teknolojik motora binmek istiyorum ama cf biraz korkutuyor uzun kullanımda beni üzer mi,yeni kasalarda sizce...
  9. H

İlk Vitesli Motosiklet ve Trafik Tavsiyeleri + Motivasyon Mesajlarınız

Herkese merhaba hayırlı akşamlar,İstanbul trafiğinde 5500km scooter tecrübesinden sonra vitesli motosiklete geçmeye karar verdim,ehliyeti aldım fakat pratik yapma şansım olmadı bunu boş bir alanda 1 hafta içerisinde trafiğe yavaş yavaş çıkarak hallediceğimi düşünüyorum sizin düşünceleriniz...

Yeni mesajlar