Merhaba,
Söz konusu iki modeli de hiç kullanmadım, bu konuda ne söylesem kulaktan dolma olacaktır ama CF Moto' nun eski Çin algısından daha dayanıklı olduğu inancındayım ve 250 NK Duke ile Monster kırması olduğu için görselde beni cezbediyor. Bajaj'a gelirsek... bence Çin'li olacağına Hint'li olması çok daha iyidir. Yine de Pulsar NS 200 benim zevkime 250 NK dan daha uzak. Yani görsel olarak tercihim net olarak 250 NK olurdu. Dayanıklılık kısmı ise belki de bir algıdan ibaret, Hint malları Çin'e oranla daha sağlam inancındayım. Bu yüzden burada ki tercihim de NS 200.
Bajaj da Dominar 400' e bir süre binme şansım oldu. Bence o dönem ki fiyatına göre çok güzel bir tercihti keza tutuldu ve sevildi de. Mr.wind'in dediği gibi imkan varsa NS 200 yerine Dominar 250' de tercih edilebilir. Bajaj marka olarak bana kullanım ömrü açısından daha kaliteli geliyor. Yalnız not olarak şunu da kesin belirtmek isterim Bajaj ne kadar iyiyse, Kuralkan bir o kadar kötü. O yüzden almadan bunu da bilmenizde fayda var.
Bende bir alternatif sunayım müsadenizle...
Hero Xpulse 200 4V.
76.952 TL' lik fiyatı ile bence muhakkak değerlendirilmeli bu model. Zira Honda dan gelen tecrübe, hint dayanıklılığı, kaliteli fren ve lastikleri... benim gözümde şuan için rakipsiz ve en iyi F/P ürünü. En önemlisi ise Hero malının arkasında. Ne sorun olsa çözmeye çalışıyor. Yetmiyor siz gidemezseniz o geliyor falan, bunlar çok güzel şeyler. Özellikle Türkiye de. Bu gün Bajaj aldınız diyelim... Kuralkan' a telefon ile ulaşma ihtimaliniz neredeyse sıfır. Devlet dairesi sistemi gibi sistemleri var.
Şimdiden ne tercih ederseniz sağlıkla güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Sevgiler.